Corina, dezbracata de partener la "Dansez pentru tine"! Artista si partenerul ei au facut show la primul stil de dans! Corina si partenerul ei se anunta printre favoriti la castigarea marelui premiu la "Dansez pentru tine". Artista si Edi au intrat in concurs pe freestyle, iar reprezentatia lor a fost una buna. Corina a pregatit o surpriza in timpul dansului si a renuntat la o parte din costumatia de scena. Cei doi au purtat haine de piele cu tinte, tinuta cantaretei fiind una foarte sexy. Plini de energie si siguri pe ei, Corina si Edi au facut show pe scena amenajata la Buftea. Ei au primit note de 9 si 9,5 reusind sa adune un total de 37 de puncte la primul dans, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Pamela de Romania ne-a aratat chiloteii. Simona Trasca, supranumita Pamela de Romania, a fost invitata alaturi de colega ei de la trupa Ecstasy, Alina Erimia, in cadrul emisiunii "Click pe VIP!" unde a vorbit despre proiectele muzicale, despre trecutul ei tumultuos, despre barbati, dar si despre preferintele ei sexuale. Pentru ca purta o rochita scurta de-o palma Pamelei i s-au vazut chiloteii in timpul emisiunii "Click pe Vip!". Astfel, toti cei care au urmarit emisiunea de ieri, au vazut ca Simona Trasca prefera lenjeria intima de culoarea roz bombon. Trupa Ecstasy a cantat in direct la "Click pe VIP!" bucati din piesa pe care o va lansa in curand si pe care o promoveaza, anunta Click.

Simona Trasca: "In post nu mananc carne si nu fac sex". Simona Trasca, alias Pamela de Romania, a defilat vineri seara in sanii goi, intr-un cazinou bucurestean, pictata si cu pietre colorate lipite pe piele. Pentru ca se apropie Pastele, blonda ne-a marturisit ca tine postul ca la carte si ca in Saptamana Mare intentioneaza sa se impartaseasca si sa nu se certe cu nimeni. Mai mult decat atat, Simona spune ca posteste din toate punctele de vedere. "Tin si eu post de carne si nu fac sex. Nu ma mai ating nici de dus", a spus ea amuzata, dupa ce a marturisit cu ceva timp in urma ca "iubitul" ei este capul de dus. Altfel, in prezentare au mai "stralucit", printre altele, Cristina Roman, Laura Huma si Raluca Dumitru, vedeta rubricii Vremea din Libertatea.

Adina de la Heaven: "Daca nu innebunesc ma indoiesc ca voi poza nud". Cantareata a declarat ca nu ar poza niciodata intr-o revista pentru barbati. Adina a declarat ca nu ar poza niciodata nud, deoarece considera ca sunt destule candidate pentru acest lucru. "Daca nu innebunesc, ma indoiesc ca voi ajunge in aceasta ipostaza in paginile unei astfel de reviste. Sexy da, nud nu! Sunt destule candidate pentru a doua varianta, asa ca nici nu ar avea rost sa ingros eu randurile", a mai spus ea. Cantareata nu mai crede in casatorie si considera ca ii este foarte bine si fara acte, cu actualul iubit. "Suntem foarte bine asa cum suntem. Avand in vedere ca actele nu schimba nimic, nu o consideram o prioritate", a declarat Adina, scrie Cancan.

Stramba lui Dodel are sanii negri. Afla de ce. A intrat in atentia presei datorita relatiei de scurta durata pe care a avut-o cu capitanul echipei Steaua, iar acum este prezenta la mai toate evenimentele mondene. Diana Guresoaie a defilat miercuri noapte in clubul Princess vopsita pe sani ca parte dintr-un show regizat de stilista Claudia Musat. Diana a cam eclipsat-o pe colega Daniela Crudu, colega sa de podium, care nu a avut acelasi curaj sa renunte la haine, anunta Click.

Raluca Dumitru, pozeaza sexy in fiecare luna. Manechinul Raluca Dumitru a devenit preferata fotografilor de cand este noua prezentatoare de la Vremea din Libertatea. Ea a fost contactata recent de un celebru fotograf, Ovidiu Sebezan care i-a propus frumoasei brunete sa-i faca in fiecare luna timp de un an, cate un pictorial gratis, iar in schimb aceasta sa devina imaginea lui. Raluca s-a aratat extrem de incantata de colaborare, iar acum cei doi pregatesc un nou sir de fotografii incendiare, realizate de Ovidiu intr-o locatie exclusivista din Capitala, dupa shooting-ul realizat luna trecuta la un pub din Centrul Vechi, informeaza Libertatea.

Enacheasca a traversat Piata Romana aproape goala! Fosta iubita a lui Cristi Pulhac, Alexandra Enachescu, a fost ieri protagonista unui shooting inedit, realizat de fotograful Dan Puiu. Bruneta a fost filmata de catre echipa CANCAN TV in timp ce defila in lenjerie intima la doar cinci grade Celsius in mijlocul intersectiei din Piata Romana. Intrebata de reporterul Marius Nita de ce se afla in aceasta ipostaza nemaiintalnita, Alexandra a spus ca a dorit sa faca un pictorial intr-un stil diferit de cel indoor: "M-am saturat de sedintele foto din studiouri si am zis ca este momentul sa fac ceva diferit. A fost ideea fotografilor si a firmei de accesorii "luxury4shop.com" si mie mi-a placut acest scenariu. Mi-am luat si medicamente la mine, in caz ca o sa am nevoie. Este destul de frig", a declarat Alexandra, sub privirile socate ale trecatorilor, scrie Cancan.

Alexandra Marcu a aparut la prezentare cu dungi albe sub fund. In goana dupa faima si glorie dar si pentru un look perfect, vedetele autohtone pot face gafe monumentale. Noua Marilena Nitu, asa cum i se mai spune in showbiz-ul autohton, probabil din graba a cam gresit pozitiile in solar. Acesta s-a prezentat intr-un club pe catwalk bronzata vargat pe fund, lucru care nu avea cum sa treaca neobservat, anunta Click.