Dani Otil a dezbracat-o pe Cecilia Enache. Iubitul Mihaelei Radulescu a realizat in mare secret un calendar cu circuit inchis pentru promovarea motoarelor sale, cu intentia de a atrage sponsori pentru cursele de enduro. Dani a pus-o pe coperta pe Cecilia, un model roman cunoscut peste hotare, care a acceptat sa se lase fotografiata in compania bolizilor pe doua roti mai mult dezbracata decat imbracata. Dani Otil are ce si-a dorit - un calendar in care protagoniste sunt celebrele lui motoare de enduro. Pentru a le pune in evidenta, matinalul de la Antena 1 le-a fotografiat in compania unor femei frumoase, pe jumatate goale. Pentru coperta a fost aleasa Cecilia Enache, un model roman cu contracte mari in Italia, la Milano, in urma unui casting la care au participat peste 50 de fete, scrie Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Columbeanu, ce ai facut o jumatate de ora in masina Romanitei? Irinel Columbeanu a fost surprins, ieri, intr-o benzinarie de pe DN 1, unde s-a intalnit cu Romanita Iovan si cu iubitul acesteia, avocatul Iulian Gogan. Intalnire ciudata, ieri, intr-o benzinarie situata pe DN 1, intre Baneasa si Otopeni. In jurul pranzului, Romanita si iubitul ei, Iulian Gogan, au intrat in benzinarie. Dupa ce Iulian a alimentat masina, si-a facut aparitia si Irinel Columbeanu, care a oprit la o alta pompa. Acesta a coborat din autoturismul sau si s-a urcat in Lexusul lui Iulian, unde a stat circa o jumatate de ora. Apoi, Irinel a coborat, cei doi pornind in graba spre Bucuresti. Columbeanu a plecat din benzinarie fara sa alimenteze, scrie Libertatea.

Andreea Mantea a defilat cu un mesaj porno pe piept: "Al doilea lucru pe care il fac perfect cu gura este sa zambesc". Fosta vedeta TV Andreea Mantea a facut senzatie la o petrecere organizata intr-un club bucurestean. Cu o sinceritate debordanta, bruneta a sugerat prin inscrisul de pe tricou ca se pricepe la... sex oral. Petrecerea a avut loc intr-un club, iar tema abordata a fost "Cat de indraznet este tricoul tau?". Ei bine, Andreea Mantea a fost campioana la indrazneala. In timp ce altii au purtat mesaje de genul "Sunt maritata, dar cui ii pasa?" sau "Iubesc vodca!", cu care au crezut ca vor da lovitura, fosta vedeta TV a rupt gura targului, afisand nonsalant inscrisul: "Al doilea lucru pe care il fac perfect cu gura este sa zambesc. Primul este...". La o astfel de marturisire, nimeni nu a mai avut replica, scrie Cancan.

Bianca Dragusanu stie sa manuiasca maciuca. Daniela Crudu si Bianca Dragusanu fac parte din show-ul de sarbatori de la Antena1, alaturi de Mihaela Radulescu, care a revenit special de la Monte Carlo pentru a fi alaturi de fanii ei din Romania. Asistentele lui Capatos vor urca in masina timpului si se vor intoarce in Epoca de Piatra, unde Bianca demonstreaza abilitati deosebite la manuitul maciucii, iar Daniela a uitat sa mearga la dentist, scrie Libertatea.

Oana Lis, satisfacuta de Tolea. Colosii showbizului romanesc si-au dat intalnire zilele trecute la o prajitura, servita in cadrul unui eveniment monden din Capitala. Trio-ul cu greutate format din Tolea Ciumac, Oana si Viorel Lis nu a fost impresionat de atmosfera simandicoasa a petrecerii si s-a gandit ca este nevoie de o schimbare a ritmului. Fara sa stea prea mult pe ganduri, primul care a luat initiativa a fost luptatorul. Moldoveanul si-a incordat muschii si a ridicat-o pe un singur brat pe pufoasa Oana, chiar sub privirea agera a sotului acesteia, Viorel Lis, scrie Cancan.

Sanziana, ce te mai pricepi s-o lustruiesti. Coincidenta sau hobby? Bomba-sexy Sanziana Buruiana a fost surprinsa de paparazi de doua ori, intr-o singura saptamana, lustruind de zor doua masini. Prima era a ei si i-a dat luciu chiar intr-o intersectie. A doua ii apartine iubitului ei, iar de data aceasta, Sanzi a curatat-o in garaj. De fiecare data insa, sexoasa blonda si-a afisat sanii imensi, ca doi pepeni parguiti, care nu stateau si pace la locul lor, in tricou, scrie Click.

Leo de La Strehaia: "Lui Jasmine ii curge prin vene sange de cu*va". Leo de la Strehaia are o explicatie dura pentru infidelitatile fostei sale iubite. Omul de afaceri si dansatoarea exotica au avut o relatie lunga, dar cu nabadai. Leo sustine ca Jasmine l-a inselat de nenumarate ori cu mai multi barbati. "Eu ii cumparam tot ce voia. Nu stiu de ce avea nevoie si de alti barbati in viata ei. Lui Jasmine ii curge prin vene sange de curva", a spus Leo de la Strehaia, scrie Cancan.

Brigitte Sfat: "Nu sunt insarcinata, poate am mancat cam mult". Dupa ce presa tabloida de astazi a suspectat-o pe iubita lui Ilie Nastase ca ar fi insarcinata cu fostul tenismen, Brigitte a infirmat toate zvonurile de acest gen, in timpul emisiunii moderate de Madalin Ionescu. "Nu sunt insarcinata si nici nu imi doresc un copil acum. Nu stiu ce sa spum despre pozele in care apar cu burtica, poate mancasem cam mult in ziua respectiva", a explicat Brigitte Sfat, citata de Click.

Gerard Pique are penis supradimensionat. O imagine in care fotbalistul spaniol Gerard Pique a fost surprins asteptand-o pe iubita sa, cantareata columbiana Shakira, pe aeroportul din Barcelona, scoate la iveala una dintre calitatile cu care sportivul a cucerit-o pe artista, respectiv "barbatia" sa, vizibila prin pantalonii stransi pe corp. Vedeta columbiana Shakira, in varsta de 34 de ani, si fotbalistul spaniol Gerard Pique, in varsta de 24 de ani, traiesc o frumoasa idila. Cantareata are toate motivele din lume sa fie extrem de fericita: are alaturi un barbat mai tanar ca ea, frumos, atlet, care se bucura de succes profesional si care si-a marit recent buzele cu colagen ca sa o sarute mai bine. Pe langa acestea, jurnalistii de la revista "Cuore" au mai descoperit un lucru, extrem de important, care cantareste greu in relatia celor doi. O imagine surprinsa la aeroportul din Barcelona, unde sportivul iberic isi astepta iubita, scoate la iveala cat de dotat este acesta. Prin pantalonii stransi pe corp se vede penisul supradimensionat al lui Gerard Pique, care a dat-o gata pe Shakira in dormitor, scrie Cancan.