Ce buna e Claudia Pavel aproape goala. Artista a realizat o sedinta foto extrem de fierbinte pentru FHM, in care a renuntat la sutien. Ea are un corp de invidiat si marturiseste celor de la revista ca face mult sport pentru asta. "Fac foarte mult sport - in fiecare zi - de la Tae-bo, Kick-box, Local Kombat, Yoga, alerg - de vreun an de zile. Atata timp cat ai incredere in tine si te simti bine in corpul tau, cred ca absolut fiecare secunda din viata ti se imbunatateste", a spus vedeta, citata deClick.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Scandal in club: Pupaza i-a turnat frapiera in cap. Dupa mai multe glume proaste ale asa-zisului hair-stylist, Adrian Pescariu, fosta "pupaza" a Bahmuteancai a luat de pe masa frapiera cu gheata si i-a turnat-o in cap. Evenimentele mondene nu sunt intotdeauna doar intalniri cordiale, pline de complimente si zambete politicoase, asa cum prefera sa lase impresia vedetele autohtone. De multe ori, o vorba rautacioasa sau aruncata aiurea, dupa un pahar in plus, poate duce la certuri mari si chiar violente fizice. Au demonstrat-o si doua pseudo-vedete de la noi, care s-au dat in stamba intr-un club din Constanta. Dupa o prezentare de moda fara vreun nume foarte important, fetele s-au retras la o masa pe care o aveau rezervata in acel local. Printre ele se afla Adrian Pescariu, cel ce se recomanda hair-stylist, cunoscut ca un bun prieten al fetelor de oras. La un moment dat, el a inceput sa discute aprins cu Cristina Pana, fosta "pupaza" a Adrianei Bahmuteanu, la Kanal D. Dupa mai multe glume proaste, bruneta nu a mai rezistat, a luat frapiera plina cu gheata de pe masa si i-a turnat-o in cap lui Pescariu, spre uimirea celor din jur, scrieCancan.

Bote petrece Pastele la castel, alaturi de Bianca. Catalin Botezatu va petrece Pastele intr-un castel din Romania, impreuna cu mai multi prieteni din tara si de peste hotare. Conform unor surse din apropierea designerului, el a purtat numeroase discutii telefonice, zilele trecute, cu Bianca, iar aceasta il va insoti la castel. Chiar daca se apropie Pastele, Catalin Botezatu a filmat zi si noapte pentru show-ul "Burlacul", care trebuie sa intre in grila Antenei 1 din 28 aprilie. Designerul s-a aflat toata saptamana la Targu Mures alaturi de echipa de filmare si, conform unor apropiati, a purtat numeroase discutii telefonice cu fosta lui iubita, Bianca. Ba chiar, ultima oara, ieri, a incheiat o convorbire telefonica, spunandu-i roscatei de la Antena 1: "Iubire, ne vedem de Paste!", scrieLibertatea

Lavinia a fost aproape sa-si arate sanii la Dansez pentru Tine. Curat ghinion! Lavinia Parva danseaza accidentata, a intrat la duel, iar in seara aceasta i s-a intamplat o alta nenorocire: a trebuit sa danseze cu grija pentru ca i s-a rupt o bretea de la rochie! In al doilea dans, la cabaret, Lavinia a ramas fara o bretea la mijlocul reprezentatiei si a trebuit sa-si tina rochia pentru a nu i se vedea sanul. Cu toate acestea, ea s-a descurcat excelent, juriul apreciind-o si dandu-le note foarte bune. "Bravo, Lavinia! Excelent! Foarte bine!", a repetat Mihai Petre cu un zambet larg, acordand in final nota 9, scrieClick.

Pamela de Romania: "Daca imi dai mie ceasul, iti fac sex oral". Italianul Miguel Alarcon, fostul iubit al Simonei Trasca, cunoscuta ca Pamela de Romania, continua razboiul cu blonda dupa ce a sustinut ca aceasta i-a propus sa-i faca sex oral pentru a-i da un ceas. Afaceristul spune ca vrea sa-i faca ceasul cadou modelului Raluca Dumitru, cea cu care Pamela s-a certat in privinta fotbalistului Cristi Pulhac. Miguel Alarcon declara ca blonda i-a propus sa-i faca sex oral in schimbul unui ceas de mana. "Iti amintesti cand mi-ai spus: Miguelito, imi place mult sa fac sex oral cu tine. Mmmm.... Iti aduci aminte cand mi-ai zis ca iti lipsesc mult? Iti aduci aminte cand mi-ai spus: Daca imi dai mie ceasul, iti fac sex oral?", i-a transmis afaceristul italian romancei care i-a sucit mintile. Acum, italianul ii transmite "Pamelei de Romania" sa-si ia adio de la ceas, pentru ca vrea sa-l daruiasca rivalei ei, scrieCancan.

Zavo, Pepe ti-a compus o piesa lacrimogena. S-au despartit cu tam-tam, in stil italian, insa sentimentele nobile, pe care le-au nutrit unul fata de celalalt, timp de sapte ani, nu se pot sterge cu buretele cat ai bate din palme. Tradat in amor de nevasta, Pepe s-a apucat de compus chiar in Saptamana Mare. Pepe s-a trezit, peste noapte, fara sotie, dar si fara toate lucrurile din casa, caci Oana i-a luat, cand a parasit caminul conjugal, pana si robinetii de la baie. Ramas singur si fiind foarte afectat de toata aceasta poveste, Pepe s-a refugiat in muzica: "Lucrez intens la o piesa de dragoste, tot repet, am gura uscata! Muncesc de cateva zile, foarte intens, sper sa o termin cat mai curand", ne-a spus solistul, scrieClick.

Sanziana Buruiana, cu sanii pe-afara la biserica. Sanziana Buruiana a devenit cunoscuta cu ajutorilor dotarilor de la mama natura. Constienta de acest aspect, blonda a incercat de fiecare data sa-si puna in evidenta atuurile prin piese vestimentare extrem de mulate si decoltate. Asa s-a intamplat si acum cativa ani, cand Sanzi a ratat slujba de Inviere deoarece nu era imbracata corespunzator, fiind mult prea provocatoare pentru a intra in biserica. Constienta de faptul ca nu poate intra in biserica cu aceleasi haine cu care a iesit la cafenea, Sanziana a dat fuga acasa sa se schimbe, insa a ratat toata slujba. "Acum cativa ani eram cu prietenele mele in oras si am vrut sa mergem si la biserica, iar apoi sa iesim la club. Nu ne-am dat seama ca nu suntem imbracate adecvat si cand am ajuns acolo toata lumea se uita urat la noi. Am fugit repede acasa sa ne schimbam, insa am ratat toata slujba de Inviere. A trebuit sa luam lumina de la niste trecatori. Eram mai mica, acum nu mai fac aceeasi greseala", povesteste amuzata blonda, citata deCancan.

Lesko baga barbatii cu capul intre picioare. Anna Lesko nu renunta la show-urile fierbinti nici in postul Pastelui. Focoasa solista s-a lasat pipaita la greu de trei barbati, in timpul unui concert sustinut intr-un local de fite din Cluj. Anna Lesko "arde in flacari" impreuna cu publicul la concerte. Solista nu se jeneaza sa-i provoace in special pe barbati chiar si in postul Pastelui. Inca de la primele melodii, sexoasa artista a inceput sa se pipaie de mama focului cu cele doua dansatoare ale sale. Solista nu s-a potolit si a invitat mai apoi pe scena trei tineri din public, pe langa care a inceput sa se miste lasciv. La un moment dat, ea i-a luat capul unuia dintre baieti si l-a bagat cu nasul direct intre fuste, scrieClick.