Adrian Tutu este marele castigator "Romanii au talent"! Dupa noua luni de cautari, "Romanii au talent", cel mai de succes show de televiziune, a nascut un castigator. Unul mai bun ca altul, numerele celor 12 finalisti ar merita fiecare cate un premiu, insa, la final trebuie sa ramana unul singur. De aceea, cea mai dificila sarcina a revenit publicului care a trebuit sa-si voteze favoritii. Primii trei clasati, in urma voturilor publicului, sunt Valentin Dinu, Narcis Iustin Ianau si Adrian Tutu. Dintre acestia Valentin Dinu, muncitorul intr-o spalatorie auto, s-a clasat pe locul trei, pe locul doi a iesit Narcis Ianau, iar mare castigator este Adrian Tutu, scrie Cancan.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Tudy a iesit camuflat de la Oana Zavoranu! Oana a avut parte de un Paste linistit. Dupa ce si-a vizitat mama, de Inviere, a petrecut doua zile fierbinti cu iubitul sau, Tudy, in "cuibusorul de nebunii" din Dorobanti. Pepe, la randul lui, a sarbatorit cu familia si a aprins lumanari la cimitir. "Camuflat" pentru a nu fi recunoscut, cu o sapca trasa pe frunte si ochelari de soare, tanarul, imbracat in haine sport, dar scumpe, s-a indreptat catre restaurantul Perla. Potrivit apropiatilor Oanei, vedeta si iubitul sau au stat doua zile impreuna, scrie Click.

Inna a luat cina cu un fan norocos si l-a sarutat pe obraz. Inna i-a facut seara minunata unui fan, care a castigat un concurs, luand cina cu el si sarutandu-l pe obraz. Cei doi au mancat sushi iar admiratorul a avut ocazia sa vada cum se comporta vedeta din Romania si in afara spectacolelor si emisiunilor in care apare, scrie Libertatea.ro.

Primele poze cu "amanta" lui Copos dupa nastere. Presupusa amanta a milionarului George Copos s-a afisat in public, pentru prima data dupa nastere, la o terasa din Herastrau. Cu toate ca a slabit destul de mult, femeia pare si acum ca se lupta cu kilogramele acumulate pe perioada sarcinii, de care incearca sa scape cu un meniu vegetarian, scrie Cancan.

Carla Bruni, gravida in luna a 2-a! Vestea ca Prima Doamna a Frantei este insarcinata a cazut ca un soc. Conform Daily Mail, Carla Bruni a intrat in cea de-a doua luna de sarcina si va naste la sfarsitul anului. Conform calculelor, micutul va veni pe lume cu putin timp inainte de alegerile prezidentiale de anul viitor, care vor avea loc in primavara. Acesta nu este primul copil al Carlei Bruni, insa este primul al cuplului, scrie Click.

Unde isi fac luna de miere Printul William si Kate. Mai sunt trei zile pana la cel mai asteptat eveniment din regatul britanic, nunta Printului William cu frumoasa Kate Middleton, aleasa lui de ani buni. Presa engleza analizeaza amanuntit modul cum va decurge ziua de vineri, iar cele mai protejate secrete incep sa iasa la iveala. Astfel, jurnalistii au aflat unde isi vor petrece luna de miere cei doi miri: Insula Lizard din Marele Recif, Australia, scrie Libertatea.ro.