Monica Tatoiu, in sanii goi: "Mi se spunea devoratoarea de sex". Monica Tatoiu a recunoscut ca a avut o tinerete agitata. De cate ori a avut ocazia a marturisit ca a fost un copil rebel si ca nu avea inhibitii. Monica Tatoiu a declarat joi la Drept la tinta ca pana l-a intalnit pe sotul ei si-a facut de cap. "Trebuie sa iti lasi copilul sa arda la tinerete, ca sa nu se faca de ras la batranete", a explicat Tatoiu. Femeia de afaceri crede ca mai bine iti faci de cap cat esti tanar, decat sa o iei razna la batranete: "Uitati-va la Berlusconi! A innebunit la 70 de ani", a spus Monica. Kanal D a difuzat o serie de fotografii din tineretea femeii de afaceri putin mai neobisnuite. Monica Tatoiu apare topless alaturi de sotul sau. Vazand aceste imagini, aceasta s-a amuzat teribil si a marturisit: "Prietenii spuneau ca sunt devoratoarea de sex", scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Amanta sotului Gabrielei Cristea: "Marcel Toader avea fantezii cu mine in pantofi cu toc de 12 centimetri. Stateam pana la 5 dimineata cu el". Marcel Toader a fost fotografiat in luna noiembrie de paparazzii revistei Ciao! alaturi de o femeie blonda cu care a petrecut mai multe ore la un restaurant. Marcel Toader a fost iertat la vremea respectiva de Gabriela Cristea, sotia lui, care a aflat din Ciao! despre escapada amoroasa a barbatului ei. Cancan TV a adus-o in exclusivitate pe Andreea Bordianu, amanta blonda a lui Marcel Toader. Femeia a dezvaluit despre fanteziile sexuale ale sotului Gabrielei Cristea, scrie Cancan.

Crudu: Lazuran este penibila si ratata! Frumusetile din showbiz fac ce fac si sunt, mereu, "la cutite". Ramona Lazuran a atacat-o dur pe Daniela Crudu, cand a acuzat-o ca face sex pe bani, iar bruneta i-a raspuns cu aceeasi moneda, jignind-o. De altfel, Ramona nu este usa de biserica, ea avand o relatie cu inca insuratul Garcea. Se pupa si se imbratiseaza, atunci cand se intalnesc la prezentarile de moda, insa exista o "lupta" acerba intre manechine, pentru bani si notorietate. Fetele se barfesc mai ceva ca tarancile adunate la coltul strazii si iata ca protagonistele celui mai recent scandal sunt Ramona Lazuran si Daniela Crudu, anunta Click.

Botezatu: "Alina Vidican e o femeie foarte sexoasa". Creatorul de moda Catalin Botezatu a vorbit, in cadrul emisiunii Happy Hour de la PRO TV, despre Alina Vidican, viitoarea sotie a conducatorului dinamovist, Cristi Borcea, pentru ca a colaborat cu ea o lunga perioada de timp. "O cunosc pe Alina Vidican de cand avea 16 ani. A fost una dintre manechinele mele preferate. Am lucrat cu ea o buna perioada de timp. A intrat in toate prezentarile pe care le faceam la acel moment, avea potential de top model. E o femeie la 1,80 m, e foarte frumoasa si foarte sexoasa", a declarat Botezatu, informeaza Libertatea.

Simona Sensual si-a aratat, in direct, sfarcul siliconat. Blonda a fost invitata la emisiunea "Un show pacatos" pentru a povesti despre vacanta sa din Dubai. Disparuta in ultima vreme din paginile ziarelor, Simona Sensual revine in forta. "Tunata" de curand, blonda a venit pe canapeaua lui Capatos pentru a relata ce a mai facut in ultimul timp. Simona a povestit despre ultima sa vacanta, in Dubai, impreuna cu niste prieteni, ea venind si cu un stick plin de poze facute acolo. Din pacate pentru ea, blonda a scapat printre aceastea si una in care ii apare sfarcul dezgolit si una facuta in oglinda, in ipostaza de pitipoanca, anunta Click.

Gigi Becali: "Logodnica lui Cristi Borcea poate sa pozeze cum vrea, important e sa nu fie curva". Gigi Becali crede ca viitoarea nevasta a lui Cristi Borcea ar trebui sa aiba un comportament decent de acum inainte pentru ca va deveni si fina lui. Despre profesia ei de manechin Becali spune ca este o meserie pe care poate sa o practice, important este sa aiba o moralitate stricta. "Alina poate sa fie manechin in continuare si sa pozeze cum vrea, doar sa nu fie curva. Asta e important la o femeie. Probabil Cristi nu o sa o mai lase sa fie manechin pentru ca ar trebui sa aiba un comportament decent pentru ca e fina mea", a spus Gigi Becali, la "Un show pacatos", scrie Cancan.

Pamela de Romania s-a dezbracat la MTV in direct! Miercuri, la MTV Pamela de Romania s-a dezbracat in direct, in premiera la o televiziune din Romania. Mai mult decat atat aceasta le-a oferit prezentatorilor de la emisiunea LOL cu Greeg si Onuc lenjeria sa intima! Simona Trasca, cunoscuta mai mult sub numele de Pamela de Romania, s-a dezbracat pentru prima data intr-o emisiune TV pentru a le arata telespectatorilor tatuajul sau cu inimioara. Ea a promis de asemenea ca se va mai dezbraca si pentru o echipa de fotbal in cazul in care aceasta va deveni campioana, anunta Click.

Lucy Pinder, desemnata "Regina sanilor", i-a dedicat un pictorial printului William. Cum nunta printului William cu Kate este singurul lucru despre care se vorbeste zilele acestea in Marea Britanie si nu numai, intreaga activitate a britanicilor este legata de acest eveniment. Lucy Pinder, celebra pentru bustul ei impresionant, a realizat un pictorial in onoarea printului, ea fiind desemnata Regina sanilor de catre revista Nuts, care le-a oferit cititorilor un pictorial cu frumoasa bruneta care a devenit celebra datorita bustului ei impresionant, informeaza Libertatea.

Patruleasa si Jojo, gravidute sexy. Simona Patruleasa si Catalina Grama, alias Jojo, vor deveni mamici in numai cateva saptamani, dar, daca nu le-ar da de gol burtica, nici n-ai zice ca sunt gravide. Simona Patruleasa afiseaza o silueta de invidiat, desi este insarcinata in sapte luni. Jojo urmeaza sa nasca peste numai o luna, la o clinica privata din Capitala, si nu s-a ingrasat nici macar un gram. "Fac gimnastica acasa si mananc foarte multe cruditati. Nu fac nimic special sa ma mentin, incerc doar sa am un stil de viata cat mai sanatos, pentru binele copilului", a declarat Jojo, pentru Click.