Sanziana Buruiana: "In croaziera cu iubitul meu am stat zi si noapte numai pe pereti". Blonda a declarat ca a fost plecata intr-o croaziera cu iubitul sau, unde a facut numai nebunii. Sanziana Buruiana a fost impreuna cu iubitul ei intr-o croaziera si a avut parte de o vacanta de vis. Blonda si iubitul ei au dormit intr-o camera plina de oglinzi. "Sunt indragostita de iubitul meu. Este foarte sexy, tanar si frumos. Am fost plecati de curand intr-o croaziera. Am stat zi si noapte numai pe pereti. Am avut o camera plina de oglinzi si iti dai seama ce a iesit acolo", a declarat Sanziana pentru Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Catalin Botezatu: "Da, Valeria Marini e iubita mea!" A uitat de Bianca Dragusanu si de celelalte femei care au trecut prin viata lui! Designerul Catalin Botezatu a recunoscut, in sfarsit, ca traieste o poveste de dragoste cu italianca Valeria Marini, bomba-sexy la 43 de ani. Toate vedetele autohtone au parasit Bucurestiul in weekend si si-au dat intalnire la mare, pentru celebra distractie de 1 Mai, cu sampanie de lux, fete frumoase si muzica buna. Dupa prezentarea de moda pe care a avut-o la Constanta, Bote ne-a facut dezvaluiri despre viata lui intima. "Da, am o relatie, si profesionala si amoroasa, cu Valeria Marini! Da! O sa vina si ea in Romania in perioada urmatoare", s-a destainuit Botezatu la Constanta. Valeria Marini (43 de ani) este o cunoscuta prezentatoare tv si creatoare de moda din Italia, scrie Click.

"Ricky" s-a insurat cu verisoara unui interlop. Voicu Panzar, zis Ricky, fostul sofer al Monicai Columbeanu, s-a asezat la casa lui. El s-a insurat sambata, la Turda, cu fiica unui afacerist. Mireasa are neam mare, printre care si doi verisori care conduc un clan mafiot in zona. "Ricky" si Cristina Gherman s-au cununat in localul "Pusca si cureaua lata" de la iesirea din Turda, iar cadoul de nunta din partea socrului mare este o vila. Tatal miresei se ocupa cu afaceri in domeniul constructiilor, iar familia este instarita. "Ricky" este momentan casnic, iar Cristina, studenta la a doua facultate, este insarcinata. Fostul manechin al lui Botezatu are un motiv in plus pentru care trebuie sa se poarte exemplar cu noua doamna Panzar. Aceasta este verisoara primara, pe linia tatalui, cu Ovidiu Roja, faimos interlop din Turda, implicat in numeroase scandaluri despre care presa a relatat pe larg, scrie Cancan.

Pamela de Romania s-a ratacit in "Orasul de floci". Pentru Pamela de Romania excursia de 1 mai la mare s-a transformat intr-o adevarata aventura. Plecata la distractie pe Litoral cu colega ei de la trupa Ecstasy, Alina, si cu modelul Cristina Roman, Simona Trasca a avut parte de surprize. La intoarcere, fetele au ratacit drumul spre Bucuresti si in loc sa ajunga pe autostrada, au nimerit pe o ruta ocolitoare. Nu mica le-a fost mirarea cand s-au trezit ca au facut vrand-nevrand o vizita in vestitul "Oras de floci", din judetul Ialomita. "Nu am mai auzit de acest oras. La un moment dat a crezut ca ne-am ratacit. Nu mai ajungeam odata pe autostrada. Cand am vazut-o m-am bucurat de parca ajunsesem la Milano", a spus Simona, citata de Click.

Bianca Dragusanu, atrasa de Fizz? Uite cum au flirtat cei doi! Bianca Dragusanu pare tentata sa il paraseasca pe Adrian Cristea. Desi a dat de inteles ca are de gand sa se marite cu Printul, roscatei ii place la nebunie sa flirteze cu alti barbati. Cea mai recenta victima a sa este Fizz, cu care Bianca s-a intretinut o noapte intreaga in club. Cei doi au vorbit zeci de minute, au ras si au stat suspect de apropiati, iar carcotasii au inceput imediat sa comenteze pe la colturi, scrie Cancan.

Varciu i-a interzis prin contract sa dea detalii din pat! Solistul a pus-o pe Andreea Bododel sa asculte de impresara lui. Andreea Bododel cu siguranta nu va deveni repede vedeta, precum Adelina Pestritu, fosta sotie a lui Liviu Varciu. Mai nou, solistul nu-i da voie iubitei sa vorbeasca sub nici o forma despre relatia lor si, ca sa-i inchida gura, a pus-o sub contract cu Simona Chitac, impresara lui. Adelina Pestritu, Andreea Popescu, Dj Harra si Simona Trasca (Pamela de Romania) au devenit celebre peste noapte, dupa ce au dat detalii din dormitor, despre Liviu Varciu. Artistul s-a saturat de scandaluri amoroase ca de mere padurete, asa ca face tot posibilul ca Andreea Bododel (21 de ani), noua lui iubita, sa nu apara in ziare. Click a aflat ca Varciu i-a interzis acesteia sa vorbeasca despre relatia lor amoroasa si, ca sa fie sigur ca fata nu va deschide gura, a pus-o sub contract cu impresara lui. Mai exact, daca tanara vorbeste fara acordul impresarei, risca sa piarda contracte avantajoase in domeniul modelling-ului, dar si o amenda usturatoare.

Ramona Gabor, plina de frisca din cap pana-n picioare. Ramona Gabor pare cam neindemanatica. Zilele trecute, bruneta a fost invitata la ziua de nastere a unei prietene si a atras toate privirile. Sora Monicai Columbeanu a mancat cu pofta dintr-o felie de tort. Neatenta, bacauanca s-a murdarit de frisca peste tot: si-a pus in par si s-a patat chiar si pe pantaloni. Mai mult, bucati de tort au ajuns chiar si pe canapeaua din club, pe care a sters-o cu grija cu un servetel din dotare, scrie Cancan.

Aici era cuibusorul de nebunii a lui Cristi Borcea si Alina Vidican. Conform adresei din buletin, iubita lui Cristi Borcea (41 de ani), timisoreanca Alina Vidican, locuia in Bucuresti. Complexul de vile in care se intalnea cu bossul dinamovist ar apartine fratilor Ioan si Victor Becali. Alina Vidican are domiciliul oficial in Bucuresti, intr-un complex de vile de lux situat la intersectia strazii Erou Iancu Nicolae cu soseaua Pipera. Conform vecinilor, complexul de vile ar fi fost construit si comercializat de fratii Ioan si Victor Becali, abili dezvoltatori imobiliari si apropiati ai clubului Dinamo, implicit ai lui Borcea, scrie Libertatea.

Diana Dumitrescu, obligata de sot sa doarma departe de el, la celalalt capat al patului. Diana Dumitrescu a decis sa foloseasca un tratament pentru par pentru a-l face sa arate mai bine si sa-l ajute sa se regenereze. Actrita spune ca produsele pe care le foloseste miros foarte urat, a petrol, iar sotul ei, Ducu, a sfatuit-o sa stea departe de el. "Pentru ca este un tratament pe baza de petrol, iar mie nu imi place acest miros. Ba chiar, de la mirosul de benzina, mi se face rau... asa ca... mirosurile sunt apropiate, daca nu la fel... vom vedea... Initial am zis ca imi pun o casca de dus, dar cu asa ceva pe cap, sigur nu o sa pot dormi si, am renuntat... L-am pus pe Ducu sa miroasa si mi-a spus sa dorm, cat mai departe de el... deci va inchipuiti cum miroase...", a scris Diana pe blogul ei. Integral in Cancan.

Nikki Rider, vedeta Eros Show 2011: "Am avut peste 200 de parteneri". Nikky Rider, vedeta XXX in varsta de 30 de ani, originara din Ungaria, este una dintre invitatele de onoare la Eros Show Bucuresti din acest an. Ea a acordat ziarului Libertatea un interviu in exclusivitate, in care face dezvaluiri senzationale din viata sa: e casatorita, adora sa faca sex in grup si recunoaste ca nu stie prea multe despre Romania.

Oana Zavoranu are sanse sa ajunga in "Playboy America". A luat 20.000 de euro pentru pictorial. 20.000 de euro a primit Oana Zavoranu pentru a se dezbraca si a se lasa posedata de demoni in fata obiectivului. Fotografiile realizate dupa acest scenariu vor aparea in "Playboy", editia lunii mai. Oana Zavoranu, una dintre vedetele cu o mare cota pe piata in acest moment, a reusit sa restabileasca recordul in ceea ce priveste consistenta onorariului primit in Romania pentru un pictorial nud. Potrivit unor surse din echipa "Playboy Romania", aceasta ar fi incasat peste 20.000 de euro pentru a aparea goala pe coperta publicatiei. "Nu pot sa comentez nimic in legatura cu banii. Am clauze foarte stricte in contract si nu am de gand sa le incalc", ne-a declarat scurt Oana, incercand sa evite problemele. Integral in Cancan.