Oana Zavoranu si-a pus crucea intre sfarcuri. Un nou iubit, o noua viata, o noua imagine. Oana Zavoranu lasa repede trecutul in urma si se pregateste pentru viitorul fara Pepe. Un prim pas este pictorialul realizat pentru Playboy, pe care il vom admira miercuri, cand revista va aparea pe piata. Cele mai asteptate poze sunt, evident, cele cu noile silicoane, iar Click va prezinta azi, in premiera, o mostra sexy, cu vedere la sfarcuri. Oana si-a pus implanturi in urma cu doua saptamani, iar pozele pentru Playboy le-a facut chiar in Joia Mare. Cuvinte de lauda la adresa vedetei are si redactorul-sef al revistei, Catalin Mihaila: "Pictorialul Oanei Zavoranu este un eveniment in viata acesteia. Dupa o perioada zbuciumata, vedeta a ales sa-si exorcizeze demonii intr-un pictorial incendiar". Integral in Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Bianca e asistenta Crudutei la shopping. Cruduta si-a tras stilista. Pentru ca a devenit nedespartita de Daniela Crudu, Bianca s-a gandit ca n-ar strica sa o ajute pe prietena ei sa-si cumpere niste haine care sa o avantajeze. Cele doua au dat iama intr-un magazin de fite, de unde nu au iesit cu mainile goale. Acolo unde este Bianca Dragusanu trebuie sa fie si Daniela Crudu, si invers. De cand au devenit colege la "Un Show Pacatos", asistentele lui Capatos isi petrec foarte mult timp impreuna, fie ca merg la distractie, la munca sau la cumparaturi. Din acest motiv, iubita "Printului" Cristea s-a gandit ca n-ar fi rau sa o mai cizeleze putin din punct de vedere vestimentar pe Cruduta, care are momente cand pare ca s-a luat la tranta cu sifonierul. Astfel ca, inainte de a pleca la mare, cele doua au decis ca trebuie sa poarte ceva nou-nout de 1 Mai si au iesit prin centru, la o sedinta de shopping. Au luat la tinta doar magazinele de fite, iar intr-unul dintre ele au zabovit mai mult, impresionate probabil de hainele de firma de acolo. La iesire, "stilista" Dragusanu se afla in mod evident in avantaj, cu doua pungi doldora de haine, fata de doar una a "invatacelei" Crudu, semn ca Bianca mai are ceva de munca pana ii va baga in cap prietenei sale cum sta treaba cu shoppingul si cu viteza de selectare a hainelor potrivite, scrie Cancan.

Valeria Marini: 'M-am folosit de sex si, da, sunt buna la pat. Am stat in patru labe in fata multor barbati". Noua iubita a lui Catalin Botezatu, a recunoscut ca a fost amanta lui Berlusconi. Pe 14 mai face 43 de ani. Model, prezentatoare tv, actrita si creatoare de moda, Valeria Marini, noua cucerire a designerului Catalin Botezatu, e considerata si acum "ultima diva a Italiei". Click! va prezinta o parte din povestea ei spectaculoasa. Celebra pentru voluptatea trupului sau, blonda a pozat in 1996 pentru un calendar sexy, care s-a vandut in peste trei milioane de exemplare, record neegalat de atunci. "Niciodata nu m-am rusinat cu corpul meu si mereu am stiut ca e singurul lucru care ma va ajuta sa ajung cineva in viata. Da, poate am stat in patru labe in fata multor barbati, dar acestia au platit cu varf si indesat. Pot spune ca m-am folosit de sex si, da, sunt buna la sex, dar daca vreti sa ma condamnati pentru asta ma doare in cot!", afirma ea, in urma cu doi ani, in revista Qui. Moderatoare in anii '90 a mai multor spectacole de divertisment la postul Canale 5, Valeria a recunoscut ca i-a fost amanta actualului premier, Silvio Berlusconi (74 de ani), scrie Click.

Oana Zavoranu, legata cu funia de pat: "In niciun caz nu as fi aparut cu anumite parti anatomice la vedere". Oana Zavoranu este dezinhibata, dar nu atat de mult incat sa isi lase partile intime fotografiate pentru a le arata in revistele pentru barbati. Fosta sotie a lui Pepe s-a lasat fotografiata pentru pictorialul sexy de exceptie tocmai in Joia Mare, in Saptamana Patimilor, dar asta a fost o pura coincidenta, conform propriilor marturisiri. "In niciun caz nu as fi aparut cu anumite parti anatomice la vedere", a declarat Oana, citata de Cancan.

Ion Columbeanu: "Monica e o fiinta malefica si satanica". Tatal lui Irinel Columbeanu si-a scos-o de la inima pe Monica, sotia unicului sau fiu. Scandalul care s-a iscat in jurul divortului dintre Monica si Irinel, l-a afectat foarte mult pe tatal omului de afaceri. Acesta a declarat printr-o interventie telefonica la Acces Direct ca nu mai vrea sa mai auda de nora sa. "Nu mai vreau sa aud nimic despre aceasta fiinta malefica si satanica, nici nu vreau sa mai discut despre ea", a spus Ion Columbeanu, citat de Click.

Andreea Balan si-a carat fitele pana in Bucovina. Andreea Balan si dansatorii ei au facut un show pe cinste la Suceava, unde au fost invitati la concursul "Miss Bucovina". De afara, totul parea OK, dar, in culise, artista a dat la o parte lucrurile candidatelor pentru a le pune pe ale ei. Daca toamna trecuta le explica spectatorilor prezenti la balul bobocilor unui colegiu din Suceava ca si-a luat trei perechi de chiloti ca sa-i sature pe ziaristii care-i vaneaza lenjeria intima, acum Andreea Balan pare sa fi renuntat la aceasta grija. Dimpotriva, ea i-a rugat pe cameramani sa o filmeze de foarte aproape, pe unul chiar bagandu-l cu forta intre sanii ei. Show-ul a avut si un incident mai putin placut, cand Petrisor a aruncat-o prea sus si a lovit-o cu capul de unul dintre proiectoarele de lumini. In culise, Andreea nu a lasat doar impresii frumoase. Ea s-a certat cu unul dintre organizatorii concursului de miss, dupa ce ar fi aruncat pe jos hainele candidatelor, pentru a aseza vestimentatia ei si a dansatoarelor sale, scrie Cancan.

Costin Marculescu s-a imbracat in Shakira si a dansat pentru Stoian. Mircea M. Stoian a avut parte de o surpriza de proportii la emisiunea din aceasta seara. Colegul lui Capatos a avut parte de un dans inedit din partea lui Costin Marculescu. Artistul a intruchipat-o pe Shakira si i-a dansat lui Stoian. Marculescu a adoptat o tinuta destul de "lejera" care a inclus lenjerie intima tip tanga, rochie cu franjuri, bluza cu decolteu si peruca a la Shakira. Momentul a fost gustat din plin de colegul lui Capatos care s-a distrat copios si a mai uitat din "emotiile" pe care i le-a creat o dansatoare la bara care i-a facut un show inainte de momentul lui Marculescu. Daniela Crudu a vrut sa fie si ea aproape de "Shakira" si a dansat brat la brat cu Marculescu, scrie Cancan.