Bianca, 25.000 de euro ca sa joace in "Burlacita". Insistentele postului Antena 1 au dat roade, caci Bianca Dragusanu a acceptat, dupa mai multe runde de negocieri, sa fie protagonista emisiunii- concurs "Burlacita", ce va fi difuzata in vara. Reporterii Click! au aflat ca tratativele s-au impotmolit adesea din cauza incapatanarii vedetei de a nu lasa la pret, caci producatorii nu voiau sa-i dea mai mult de 20.000 de euro. Bianca s-a tinut tare pe pozitii si, pentru o luna si jumatate de filmari, contul ei se va ingrasa cu 25.000 de euro. A castigat in afaceri, dand lovitura vietii, insa a pierdut in amor. La aflarea vestii ca iubita lui va fi scoasa la petit de Antena 1, fotbalistul Adrian Cristea, orbit de gelozie, s-a decis sa puna capat relatiei, care si asa scartaia, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Hotnews

Sanziana Buruiana si Laurette i-au dat cadou Andreei Tonciu un penis dulce. Andreea Tonciu este in al noualea cer, dupa ce Mitea i-a oferit inelul de logodna, chiar de ziua ei. Invitatii au dansat pe manele cantate de Costin Marculescu. Sanziana Buruiana si Laurette i-au oferit un cadou inedit Andreei, o prajitura in forma de penis. "Eu am unul real acasa", a declarat Andreea, pentru Cancan TV. "Deocamdata nu m-a cerut in casatorie. Mi-a dat inelul de logodna. Mi l-a luat putin mare si am mers sa-l modific", a mai spus ea, anunta Cancan.

Dinu Damaschin: "Monica Columbeanu nu a fost curva". Dinu Damaschin, autointitulatul tata al Monicai Columbeanu, sare in apararea fostei dive de la Izvorani. Interlopul a spus, joi seara, la OTV ca bacauanca era virgina cand l-a cunoscut pe milionarul Irinel Columbeanu, iar zvonurile aparute de-a lungul timpului, conform carora aceasta a fost cumparata de afaceristul de la Izvorani, sunt pure inventii. "Monica nu a fost prostituata, nu a fost curva, nu fuma, nu bea... Visul ei a fost sa ajunga vedeta. Cand l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu a fost virgina. Cat a stat la mine acasa, era cuminte si citea carti", a spus Dinu Damaschin, informeaza Libertatea.

Daniela Crudu, crize de isterie pe "Vaporul Iubirii". Daniela Crudu a uitat ca s-a nascut intr-un apartament modest din cartierul marginas Ferentari, avand brusc pretentii de diva pe vasul de croaziera Orient Queen. Nici n-a plecat bine si deja isi suna rudele si prietenii din tara pentru a se plange de conditii. Bruneta a crezut ca a dat lovitura cand a acceptat sa se imbarce pe un vas de croaziera, care o va plimba, alaturi de ceilalti concurenti ai emisiunii "Vaporul iubirii", pe intreaga coasta a Marii Mediterane. Insa, socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. Nici n-a urcat bine la bordul vasului "Orient Queen" ca a si inceput sa strambe din nas. Ba ca serviciile ar fi de doar 2 stele, desi vasul este cotat cu 4, ba ca dorm claie peste gramada in camera, ori ca nu-i prea place mancarea, scrie Click.

Simona Sensual, cu chilotii la vedere la ziua Andreei Tonciu. Simona Sensual a fost una dintre invitatele la ziua Andreei Tonciu. Ea a purat o rochie alba, mulata dar din pacate a uitat sa-si asorteze lenejeria intima care se vedea perfect prin tinuta sa sexy si mulata. Acest detaliu se pare ca nu a deranjat-o pe apetisanta blonda. "Am uitat sa-mi scot chilotii inainte. Stiu ca se vad. Sunt cu imprimeuri leopard", a spus glumind Simona pentru Cancan.

Lindsay Lohan a inceput munca in folosul comunitatii... fara sutien. Lindsay Lohan a scapat de inchisoare in cazul furtului de bijuterii, insa va trebui sa faca fata unei perioade de 120 de zile de proba. De asemenea, Lindsay are de efectuat si 480 de ore de munca in folosul comunitatii, de data aceasta insa pentru problemele legate de droguri si abuzul de alcool. Lindsay s-a prezentat la sediul organizatiei care se ocupa de munca in folosul comunitatii, din Los Angeles, cu acelasi look indraznet si sexy cu care ne-a obisnuit. Ea nu a purtat sutien, iar acest lucru nu a trecut neobservat de fotoreporterii adunati la fata locului, informeaza Libertatea.

Erotic! Enrique Iglesias isi pipaie logodnica pe fundulet. Cand ai o logodnica sexy, blonda si celebra in toata lumea, jucatoare de tenis de renume mondial, ai sta toata ziua cu mana pe fundul ei. Caci, deh, ai ce pipai! Se pare ca frumuselul Enrique Iglesias (36 de ani) nu poate rezista formelor Annei Kurnikova (29 de ani), pe care o ajuta sa se cocoate pe ponton...Aflati pe un iaht in apropierea unei plaje din Miami, Anna si Enrique au oferit paparazzilor imagini jucause: ea chinuindu-se sa urce cat mai sus pe iaht, el impingand-o de fundulet, scrie Click.