Inna a cazut in fund pe scena, din elicopter. Solista romanca Inna, care a isterizat lumea cu melodiile sale, pare urmarita de ghinion, la concerte. Dupa ce i-a iesit sfarcul din bustiera prea stramta la un show sustinut la Paris, marti, cand a coborat din elicopter pe scena Arenelor Romane, ea a picat direct in fund. Inna a lasat marti spectatorii cu gura cascata, in momentul in care si-a facut aparitia pe scena precum o diva de peste Ocean, coborand pe o franghie, dintr-un elicopter. Speriata de inaltime (aproximativ 200m), ea a avut drept ajutor un tanar cat casa, care a sustinut-o in aer, asezand-o, ca pe o sa, pe piciorul lui musculos. Integral in Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Irinel despre Monica: "Se imbata prin cluburi si se saruta cu alte femei!" Irinel Columbeanu a continuat cu atacurile la adresa fostei sale sotii. Milionarul de la Izvorani a dezvaluit anumite picanterii din momentele petrecute impreuna. "Monica a fost incapabila sa fie o mama buna deoarece pierdea multe nopti in cluburi. Din punctul meu de vedere am constatat ca si-a depasit "profesorul" la capitolul club. Nu mai vorbim in ce stare venea dimineata acasa. Iesea foarte frecvent, in niste medii care nu ma reprezinta. Cand te duci in club si te saruti cu femei, cand te duci in club si te imbeti, cand vii dimineata acasa... Ce inseamna asta?" se intreaba Irinel, citat de Cancan.

Daniela Crudu, 5000 de euro pentru dans la bara. Daniela Crudu are de ales, in aceasta vara, intre doua locuri de munca. Ori pleaca la Ibiza, in Spania, ca dansatoare, ori ramane in tara sa defileze la Mamaia, ca fotomodel. Salariul de 5.000 de euro, din Spania, ii face, insa, cu ochiul. Mihai Mitoseru, care a incheiat un contract avantajos cu un club din Ibiza, este convins ca Daniela Crudu ar face furori acolo ca dansatoare, caci are toate calitatile necesare: sani impozanti, sarm si chef de viata. In plus, ea are o experienta vasta in domeniu, caci, inainte de a lucra ca asistenta tv la Antena 1, si-a castigat banii de buzunar ca animatoare, pe la chefuri, in sanii goi, scrie Click.

Avocatul lui Moni: "In casa de la Izvorani se incalzeau doar doua camere iarna, de-aia statea ea cu Irina in Victoria". Avocatul Monicai Columbeanu a adus completari cu privire la contractul pe care l-a semnat fosta sotie a lui Columbeanu in America si a vorbit despre conditiile pe care i le ofera Moni fiicei sale, prin comparatie cu acelea pe care le are in vila lui Irinel la Izvorani. "Contractul Monicai inseamna reclama publicitara pentru niste produse din domeniul alimentatiei. Contractul este pe trei ani, in fiecare an va primi 380.000 de dolari, plus un apartament si alte facilitati. Monica vrea sa cumpere un apartament in zona de nord a Bucurestiului care are conditii mult mai bune de crestere a copilului decat casa lui Irinel de la Izvorani, pentru ca acolo, conform declaratiilor clientei mele, se incalzeau doar doua camere, de aceea, Monica si Irina stateau in apartamentul din Victoria", a declarat avocatul lui Moni, citat de Cancan.

Borcea, tinut fara sex o luna. Alina, aleasa inimii bossului dinamovist Cristi Borcea, a trecut marti printr-o operatie delicata: i s-a inlaturat un chist. Reintoarsa din America, Alina Vidican a dat fuga la Timisoara pentru o operatie urgenta. Viitoarea sotie a lui Cristi Borcea s-a simtit rau mai multe zile, dupa ce una dintre labii i s-a umflat, iar tanara risca o infectie urata, care in cel mai rau caz ar fi putut sa o impiedice sa mai aiba vreodata copii. Frumoasa de 27 de ani a ales sa fie operata intr-un spital de stat, chirurg fiind chiar medicul care i-a ajutat mama sa o aduca pe lume, scrie Click.

Nicolae Guta s-a despartit de prima sotie pentru ca nu a fost virgina: "Am suferit mult din aceasta cauza". Manelistul Nicolae Guta are 9 copii, cu 6 femei, insa cel mai mult si-a iubit prima sotie. Regele manelelor a dezvaluit ca a trait o dragoste ca-n povesti alaturi de Mariana, prima sotie, cu care are 4 copii. Casnicia lor a avut insa de suferit si s-a destramat din cauza ca aceasta nu a fost virgina, in noaptea nuntii. "Mi-am iubit mult prima sotie, cu care am facut 4 copii. M-am insurat cu ea la 14 ani. Noi, tiganii, ne casatorim la varste mici pentru a nu trai in pacat si pentru a avea noroc in viata copiii pe care ii facem. In opinia mea, indiferent de natie, este important ca mireasa sa fie virgina in noaptea nuntii. Nu vreau sa intru in detalii, dar eu am suferit mult pe chestia asta si de aia ne-am despartit. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca am rezistat si nu am facut lucruri urate, iar acum avem copii frumosi", a spus Nicolae Guta, citat de Libertatea.

Hotel FM canta melodia de la Eurovision la betie. O inregistrare cu baietii de la Hotel FM cantand melodia Change a fost postata pe Youtube. Sub videoclipul realizat dupa concursul Eurovision 2011 este scris "Chiar si beti, baietii canta!". David Bryan, solistul trupei, a recunoscut ca acest clip a fost realizat dupa ce au consumat alcool, probabil la una din petrecerile de dupa concurs. "Nici nu-mi mai amintesc cand am facut asta", a scris David pe Facebook, referitor la postarea de pe Youtube. "Aici am fost beat si cred ca vocea a fost injectata cu alcool. Cand m-am trezit nu am putut sa vorbesc", a mai scris David, potrivit Click.