Andreea Tonciu a rupt-o iar cu Mitea. Certurile cu mare tam-tam in cuplul Tonciu-Mitea au devenit deja obisnuinta, dar la fel de adevarat este si ca impacarile dintre ei au fost dintre cele mai siropoase. Majoritatea discutiilor aprinse au plecat de la faptul ca fostul jucator al lui Ajax este foarte gelos si posesiv, iar asta o scoate din sarite pe Andreea. Le invidia pe colegele ei ca merg la atatea joburi, in timp ce ea era nevoita sa refuze diverse evenimente, pentru a nu-si supara iubitul. Acesta a fost si motivul pentru care Tonciu si Nicky s-au certat la cutite vineri seara, totul sfarsindu-se cu vorbe grele si juraminte ca de data asta este definitiv. Doar ca Andreea nu s-a multumit cu atat si, dupa cearta, cauta insistent un job, doar pentru a-l enerva si mai rau pe fotbalist, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Kitty Cepraga s-a maritat in secret, la cort. Afla toate detaliile! Actrita Cristina Cepraga si-a vazut sambata visul cu ochii, devenind mireasa sarmantului om de afaceri italian, James Goodwin. Daca in iarna cei doi isi spusesera adio, iata ca dragostea a invins. Ei si-au jurat credinta vesnica intr-o zi mare, De Sf. Constantin si Elena. Cristina Cepraga (31 de ani) si-a dorit o nunta restransa, doar cu cativa prieteni, rude si colegi. Astfel, actrita, stabilita de sapte ani la Roma, in Italia, a ales sa organizeze petrecerea intr-un superb cort amenjat la Studiourile de Filmare din Buftea, unde invitatii au petrecut pana in zori. Frumusica actrita din serialul "Mostenirea" (PRO TV) si-a gasit marea dragoste in tara ei de adoptie, Italia, amorezandu-se lulea de James, patronul firmei de accesorii Goodwin, anunta Click.

Florina Rose, goala de ziua ei. Florina, cel mai adesea prezentandu-se drept Florina (Fiorina) Rose, dar apeland si la pseudonimele Jennifer Love sau Kyra Mendez, este nascuta pe 23 mai 1986, in Romania. Are 1,57 metri inaltime si 46 kg greutate, fiind una dintre cele mai micute, ca statura, staruri XXX internationale. Maine este ziua ei, iar Florina ne incanta cu cateva fotografii incendiare, informeaza Libertatea.

Roxana Ionescu: "Mi-as dori sa dansez la bara orizontala! As face lucruri interesante pe ea!". "Mama Natura" a ajuns in finala show-ului si spera chiar sa il castige. Ea a reusit sa slabeasca trei kilograme de cand are un ritm alert de viata. "Am slabit. Am observat cand am imbracat si eu o rochie de seara. Daca mereu purtam tinute sport nu am avut timp sa imi dau seama. Cred ca am pierdut vreo trei kilograme.", a dezvaluit Roxana Ionescu la Acasa TV. Performanta pe care a avut-o la dansul la bara de vineri seara i-a deschis apetitul la astfel de provocari frumoasei blondine, scrie Cancan.

Oops! Sanul lui Lindsay Lohan a rasarit fara ca stapana sa vrea! In timpul unei sedinte foto, Lindsay Lohan a fost surprinsa intr-o situatie delicata. Din cauza rochitei prost croita, actritei i s-a vazut sanul. Stim ca Lindsay este putin neconventionala, asa ca nu ne-ar fi mirat daca vedeta ar fi aparut intr-o tinuta deochiata. De data aceasta, actrita a fost "prinsa" pe un pas gresit, fara sa aiba nicio vina. Singurul vinovat este cel care a creat rochia pe care aceasta a purtat-o fiindca n-a pastrat bine proportiile si din acest motiv sanul vedetei a iesit la "plimbare", anunta Click.

Doar sanii imensi au mai ramas din acest fost model Playboy. Josie Goldberg, o vedeta a reality-show-urilor din Statele Unite ale Americii, a trecut de mult peste vremurile frumoase in care poza pentru revista Playboy. Singurul lucru care mai aminteste de aceea perioada sunt sanii imensi ai blondei, pentru ca, in rest, ea a capatat forme care nu prea mai au nimic in comun cu o revista pentru barbati. Josie a fost surprinsa, vineri, de fotoreporteri facand plaja topless in Miami, informeaza Libertatea.

Vedete cu trasaturi fizice masculine! Sexy, dar nu si delicate. Senzualitatea nu implica de la sine si feminitate. Unele dintre vedetele autohtone au si ele neajunsuri la capitolul delicatete si eleganta. Grosimea bratelor sau a picioarelor le confera un aer de masculinitate. Cum au ajuns unele dintre cele mai sexy femei din Romania sa aiba astfel de probleme estetice? Au exagerat cu sportul sau au acumulat prea multe kilograme in plus, scrie Cancan.

Sanziana si Laurette: ".Pescariu ne-a tratat ca pe niste sclave". Incurcate sunt caile showbizului. Declaratiile pe care hair-stylistul Adrian Pescariu le-a facut pentru Click!, cu privire la aspectul celebrelor fotomodele Laurette si Sanziana, l-au transformat repede in persona non grata. Profund dezamagite, fetele au rabufnit si au sarit in capul fostului lor colaborator. "Pescariu s-a suparat pe mine ca i-am refuzat o prezentare, pentru care mi-ar fi dat foarte putini bani. Se mai comporta si urat pe deasupra, nu e posibil asa ceva. Crede ca suntem sclavele lui. Noi nu defilam in lenjerie intima pentru 100 de euro!", s-a revoltat Sanziana, anunta Click.