Uite cum se iubesc Delia Matache si Razvan Munteanu in Thailanda. Artista se mandreste cu iubitul ei si locurile exotice unde cei doi isi fac de cap si vrea ca toata lumea sa o vada. Delia Matache a postat pe contul de Facebook o serie de poze din ultima vacanta din Thailanda. Cei doi indragostiti s-au pozat in diverse ipostaze tandre in Thailanda, dar din albumul foto al Deliei nu lipsesc nici peisajele exotice, care atesta cat de mult tin cei doi la locurile vizitate. Delia, curajoasa, nu s-a dat in laturi nici sa incerce ceva mai iesit din comun, cum ar fi mersul pe picioroange, scrie Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Crudu, ce-ti mai place tequila! Cu siguranta nu exista evenimente de moda inaintea carora manechinele autohtone sa nu se incalzeasca cu cate una mica. Un whisky, un pahar cu sampanie sau un shot de tequila este "tratamentul" perfect pentru a defila bine incinse pe podium. Daniela Crudu este un fan inrait al acestor tratamente si nici nu se fereste sa recunoasca. La o prezentare recenta de moda, desfasurata intr-un club din Constanta, Daniela Crudu si Adrian Pescariu s-au luat la intrecere care bea mai multe shot-uri de tequila, scrie Click.

Proba de divort. O insala sotul pe Andreea Banica? Lucian i-a dat un prezervativ unei blonde. In timp ce Andreea Banica era la un concert in Craiova, Lucian Mitrea batea cluburile de pe litoral! Ia uite ce face sotul Andreea Banica in timp ce ea se speteste cu munca la un concert in Craiova! Aflat in club cu un prieten, cei doi au purces la vanatoare de domnisoare. Cei doi, urmariti de reporterii emisiunii "D-Paparazzi" de la Kanal D, s-au mutat in lobby, unde au pus ochii pe o fata blonda. Cu un prezervativ la el, Lucian s-a mutat langa fata pe canapea. Ulterior, prezervativul a ajuns la blonda, care l-a rasucit si parea sa citeasca un mesaj scris pe ambalaj, scrie Cancan.

Laura Cosoi: "Cand eram mica imi doream sa devin sotie de mafiot". Vedeta se imparte cu zambetul pe buze intre actorie de teatru si de film, cantaretul Smiley - iubitul ei, catelul Jazz, dans si familie. Laura Cosoi se considera descurcareata si puternica. La 29 de ani, actrita pe care ati vazut-o pana joia trecuta in "Mostenirea", va debuta, marti, cu un rol principal intr-o piesa de teatru. Laura a declarat ca are o viata fericita si primul lucru care il face dimineata este sa se joace cu Smiley si cu catelul. Ea a mai adaugat ca atunci cand era mica si-a dorit sa devina politisa sau sotie de mafiot: "Cand eram mica, imi doream sa devin politista, pentru ca aveam un costum de politista primit cadou, sau sotie de mafiot". Integral in Click.

Mihaela si Cristi Borcea au petrecut "de despartire" cu invitati si cadouri. Despartirea dintre Cristi (41 de ani) si Mihaela (40 de ani), dupa 23 de ani de mariaj, e atipica pentru Romania, unde vedetele ne-au obisnuit cu divorturi insotite de scandaluri-monstru. Libertatea a aflat din surse sigure ca duminica trecuta, cu o zi inainte de infatisarea la Judecatoria Buftea, cand s-a si pronuntat divortul, Cristi si Mihaela au organizat o superpetrecere la locuinta lor din Pantelimon. "Au chemat toti prietenii comuni. Nu au lipsit avocatul Cristian Sarbu (n.r. - cel care i-a reprezentat pe amandoi in procesul de divort), Cristi Boureanu si sotia sa, Valentina Pelinel, Gigi Netoiu, dar si altii, cam 100 de persoane", ne-a povestit o cunostinta care a participat la chef, scrie Libertatea.

Jean de la Craiova s-a facut de ras pe scena Salii Polivalente. Vezi de ce. Jean de la Craiova isi aminteste razand de inceputurile sale ca artist. "Prin '91 urcam pe scena Salii Polivalente, la Miss Piranda si era lume multa. Multi rromi. Imi tremurau picioarele. Cel de la fum era beat si dadea fumul tare. Cand s-a risipit fumul, eram pe scena si mi-am dat seama ca eram cu spatele la oameni", a povestit manelistul razand. De asemenea, Jean a recunoscut si ca i-ar fi rusine sa cante pe versuri atat de deochiate ca ale altor contemporani ai sai, scrie Cancan.

Ion Columbeanu: "Monica are un briliant intre picioare". Ion Columbeanu a facut cateva referiri incredibil de dure la adresa Monicai, dand de inteles ca stie sau banuieste mult mai multe decat a relatat presa tabloida din Romania. "Ce justitie e la noi in tara? Monica are un briliant intre picioare din care da fiecaruia, sa se puna bine cu toti. Ea s-a nascut sa faca show, sa se destrabaleze. Aceasta diavolita si cu Dojana (n.r.avocatul ei), care e un sarlatan, crede ca ne prinde in mreje cu contractul ala" a declarat Ion Columbeanu, potrivit Click.

10.000.000 de dolari pentru partida de sex cu J.Lo. Chiar daca mariajul lor a durat doar cateva luni, lui Ojani Noa, fost barman, i-a fost de ajuns pentru a profita de pe urma lui Jennifer Lopez, cu care a fost casatorit in 1997. Dupa mai bine de trei ani de proces, in cadrul caruia cantareata a cerut ca orice inregistrare video sa fie blocata, justitia i-a dat voie lui Ojani sa faca publice filmulete private.10.000.000 $. Atat ar putea primi fostul barman de la o publicatie de scandal din SUA pentru a ceda o inregistrare video de cateva minute, in care, se pare, Jennifer Lopez face sex cu Ojani. Desi diva s-a dat peste cap ca sa interzica acest lucru, vineri, ea a pierdut procesul, decizia tribunalului fiind definitiva, scrie Libertatea.