Marica vrea sa se mute langa Moni. Monica Columbeanu are priza rapida la publicul elitist. Dupa ce cotidianul Cancan a anuntat, in urma cu cateva zile, ca manechinul se afla in tratative pentru a se muta intr-un apartament de fite din zona Pipera, iata ca si alte vedete par interesate de imobilul respectiv. Zilele trecute, fotbalistul Ciprian Marica si cantareata Claudia Pavel au vizitat locuintele scoase la vanzare in blocul a carui siguranta a fost contestata recent de un bucurestean aparent interesat sa se mute acolo. Moni va avea vecini alesi pe spranceana in blocul impozant in care urmeaza sa se mute, cat de curand, impreuna cu fetita sa, Irina. In ultima perioada, de cand se stie ca doamna Columbeanu va locui acolo, complexul de locuinte amplasat in zona cartierului Pipera a atras atentia si altor vedete autohtone, care s-au interesat si chiar au vizionat apartamentele super-luxoase scoase la vanzare de un grup de investitori imobiliari. In anumite cercuri se vorbeste ca afaceristii au gandit de la A la Z acest "plan de bataie" in care pionul principal a fost si inca mai este... Monica Columbeanu. Acestia i-au oferit, se pare, un apartament cu patru camere, gratis, pentru urmatorii doi ani, convinsi ca simpla ei prezenta in bloc va atrage clienti pe banda rulanta, scrie Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Pamela de Romania: "Am fost violata la 16 ani!" Pamela de Romania, alias Simona Trasca, ascunde o poveste de viata traumatizanta. In adolescenta, blonda a fost violata, intr-un mod bestial, timp de doua ore. "Mi-a zis ca daca mai plang, ma taie si ma arunca in lac!", ne-a povestit Simona. La 31 de ani, Simona Trasca, alias Pamela de Romania, incearca sa lase in urma un trecut plin de suferinte. Blonda a dezvaluit, in exclusivitate pentru Click!, un episod traumatizant din adolescenta ei. Avea doar 16 ani cand a plecat intr-o seara, impreuna cu doua prietene, sa se distreze intr-un club din Capitala. Aventura fetelor s-a transformat intr-un cosmar, care avea sa lase urme adanci in sufletul si mintea Simonei, scrie Click.

Sensual infractional. Simona conduce fara permis. Simona Sensual a avut deseori probleme cu politia din cauza modului in care conduce. Ea are in prezent permisul suspendat, dar dependenta de masina, plus o doza imensa de inconstienta, o fac sa ignore acest "amanunt" si sa se urce la volan. Asta pana cand un echipaj de circulatie aflat pe faza o s-o opreasca si o sa-i complice si mai mult viata, scrie Cancan.

Mariana Moculescu, filmata in timp ce facea sex oral. Fosta sotie a lui Horia Moculescu, Mariana, a fost filmata in timpul unei partide de sex oral oferita actualului sau iubit. Mariana Moculescu apare intr-o inregistrare desprinsa parca din filmele pentru adulti. Fosta sotie a celebrului compozitor Horia Moculescu a fost filmata in timp ce isi satisfacea iubitul cu o partida de sex oral. Iubitul vedetei este Catalin Silegeanu, director general al SC Hidroplasto SRL din Botosani si unic actionar al firmei. Conform ziarului Atac, barbatul a fost acuzat ca a emis cecuri fara acoperire in urma cu cativa ani. Integral pe Showbiz.ro.

Daniela Crudu, fara chiloti in club. Daniela Crudu face ce face si ajunge mereu in atentia publicului! Frumoasa bruneta a defilat vineri seara pe podiumul de moda din clubul Bellagio, alaturi de alte frumuseti autohtone. Dupa ce si-a facut curaj cu ajutorul catorva pahare de tarie, Cruduta a defilat pe scena intr-o rochie extrem de scurta, care abia ii acoperea fundul bombat. Ametita din cauza fumului si a bauturii, Daniela Crudu a lasat la vedere mai mult decat si-ar fi dorit, rochia dandu-i mari batai de cap.Crudu, ti-ai luat chiloti in club? Daniela Crudu face ce face si ajunge mereu in atentia publicului! Frumoasa bruneta a defilat vineri seara pe podiumul de moda din clubul Bellagio, alaturi de alte frumuseti autohtone. Dupa ce si-a facut curaj cu ajutorul catorva pahare de tarie, Cruduta a defilat pe scena intr-o rochie extrem de scurta, care abia ii acoperea fundul bombat. Ametita din cauza fumului si a bauturii, Daniela Crudu a lasat la vedere mai mult decat si-ar fi dorit, rochia dandu-i mari batai de cap, scrie Click.

Oana Zavoranu catre mama ei: "Du-te la culcare, diavol mic". Oana Zavoranu este din nou la cutite cu mama ei. In cadrul emisiunii "Un show pacatos" cele doua femei au intrat in alte dispute. "Este inceputul sfarsitului si nu iti dai seama. Vei raspunde penal ca iti permiti sa spui ca eu am venit cu acte false, iti promit eu. Esti disperata si te comporti atat de josnic. Puscaria ta este sa iti iau banii. Sunt mult prea buna pentru tot ce debitezi. Esti un diavol nerecunoscator. Ne plictisesti", i-a spus Oanei mamei sale in cadrul show-ului lui Dan Capatos, potrivit Cancan.

Radu Mazare i-a bagat asistentei trabucul in gura. Toata lumea stie ce Don Juan este primarul Constantei. Aproape saptamanal, Radu Mazare iese la club sau la masa alaturi de o alta femeie. Toate prezentele feminine sunt frumoase, sexy, focoase, cu picioare lungi. Radu s-a afisat in acest weekend, in clubul Crush din Mamaia, alaturi de o tanara satena. O prezenta noua langa primarul Constantei. Pentru cei care l-au intrebat cine este domnisoara, el a raspuns nonsalant ca este chiar asistenta dumnealui. Pe care a incercat sa o invete, in fata bliturilor, cum sa tina trabucul in gura si cum sa traga din el, scrie Click.

Laurette cauta prin gunoaie. Laurette transforma gunoaiele in posetute si vacante, avand in vedere ultima afacere de care de ocupa superbul fotomodel. Manechinul a declarat pentru Acasa TV ca afacerea cu pubele pe care a pus-o pe roate functioneaza si ca banii pe care ii obtine de pe urma acesteia sunt transformati in genti, vacante si masini frumoase. Intrebata daca s-a intamplat sa caute prin gunoaie, frumoasa mulatra a recunoscut ca da, scrie Cancan.