Columbeanu, sex la greu cu stripteuze. Tineretea lui Irinel Columbeanu ascunde detalii incendiare. Click a aflat, in exclusivitate, ca miliardarul facea sex la greu, la mijlocul anilor '90, cu cele mai tari stripteuze de la celebrul Sexy Club din Bucuresti. "Daca nu voiam sa mergem in camera de la subsol cu un client, patronul ne batea si ne obliga sa o facem. Existau clienti cu care trebuia sa ne culcam gratis. Erau prietenii patronului. Printre cei cu functii inalte imi aduc aminte de Columbeanu de Alcatel, un procuror si un deputat". Asa suna un fragment din declaratia data la Politie, in iunie 1995, de catre una din cele mai celebre dansatoare de la Sexy Club, Georgeta Calin. Numele ei de scena era Lorry, iar Irinel "de Alcatel" e nimeni altul decat Irinel Columbeanu, scrie Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Livia Tavaluc il "traduce" pe "Tiganu" cu "Motanu". Manechinul Livia Tavaluc are o viata plina. In numai doua zile, bruneta a inscris in doua porti. Nici nu si-a revenit bine dupa distractia nocturna cu George "Tiganu'", fostul iubit al Adelinei Pestritu, ca a si aterizat in dormitorul fotbalistului de la Galata, Bogdan Stancu. In urma cu cateva zile, manechinul Livia Tavaluc a petrecut o noapte la club cu George "Tiganu'". Cei doi nu s-au dat dusi spre casa pana in zorii zilei, semn ca s-au simtit minunat unul in compania celuilalt. In jur de cinci dimineata, bruneta si partenerul ei au au plecat impreuna, cel mai probabil spre apartamentul lui. A doua zi, cand ar fi fost mai recomandat sa se odihneasca dupa noaptea alba abia incheiata, Livia si-a facut din nou aparitia in oras, de data aceasta intr-o cafenea de fite. Desi am fi fost tentati sa credem ca iese cu "Tiganu'" sa-si bea impreuna cafeaua de dupa, bruneta a aterizat in bratele altui barbat, cu mult mai cunoscut decat precedentul - Bogdan Stancu, fotbalistul Galatei, alintat "Motanu'". Fresh si extrem de energica, Livia a facut impresie frumoasa noului partener, iar rezultatele s-au vazut in scurt timp, scrie Cancan.

Cabral, nunta de 60.000 de euro. Cabral si Andreea Patrascu au facut gaura serioasa in buget pentru nunta de maine, iar noi va prezentam, in premiera, oferta de la restaurant, dar si factura. Au devenit o familie cu acte in regula miercuri, la Primaria sectorului 4 din Capitala. Cabral (34 de ani) si Andreea Patrascu (25 de ani) sunt diferiti ca Luna si Soarele, dar se iubesc ca-n telenovele. El, mulatru, ea, alba ca spuma laptelui. El, la doi metri, ea, miniona, delicata. Si deoarece intotdeauna contrariile se atrag, iata ca Andreea si Cabral vor ajunge maine si in fata preotului. Slujba religioasa va avea loc la o biserica din Bucuresti, unde celor doua vedete le vor sta alaturi familiile, nasii Razvan si Irina Fodor, dar si cativa prieteni apropiati. Integral in Click.

Bianca Dragusanu: "Cristea doarme cu mine in fiecare seara. Nu mai e lache". Asistenta lui Capatos a sarit ca arsa cand colegii ei de platou au spus ca iubitul ei, Adrian Cristea, s-a impacat cu fosta sotie. "Nu e adevarat. Doarme cu mine in fiecare seara. Cum sa se impace? E in vacanta acum si dormim impreuna", a spus Bianca Dragusanu la "Un show pacatos". "Gata? Nu mai e lache? Sau cum i-ai mai spus tu?", a intepat-o prezentatorul. "Nu, nu mai e lache. Daca nu te mai certi, inseamna ca nu te iubesti", a replicat roscata, vizibil afectata de cele spuse de colegii ei de platou, scrie Click.

Mihaela Radulescu: "Ii port sambetele" lui Dani. Interviul Playboy din aceasta luna o are ca protagonista pe Mihaela Radulescu, scrie Libertatea. Revista a adunat intr-un material de senzatie raspunsuri la mai multe intrebari despre barbatii din viata vedetei, despre sex si relatii. Din capul locului, Mihaela Radulescu recunoaste ca barbatii cei mai importanti din viata ei sunt Ayan, fiul ei, si tatal acestuia, omul de afaceri Elan Schwartzenberg. "E o ecuatie pe care n-o poate schimba nimeni, cu nimic, pentru ca <> care ma va iubi toata viata si pe care-l voi iubi toata viata e Ayan", spune Mihaela. Mai mult, Dani Otil, iubitul vedetei, nu apare in topul barbatilor importanti din viata ei, si, cu toate ca sursele noastre ne spun ca cei doi nu s-au despartit, Mihaela pare suparata pe "matinal". Ea a raspuns cam in doi peri la intrebarea "Ce-i mai porti lui Otil, in afara de blugi?" si a spus: "Weekendurile, cateodata, inclusiv sambetele". Conform Dictionarului Explicativ Roman, expresia "A purta sambetele" inseamna a dusmani, a pizmui, a uri (pe cineva) sau a cauta sa faca rau (cuiva).

Cum l-a salvat Sandra Stoicescu pe Razvan Ciobanu. Razvan Ciobanu a vorbit din nou despre trauma prin care a trecut. Designerul sustine ca acum si-a revenit si ca duce o viata linistita, iar cand are vreo problema nu-si suna parintii, ci o suna pe Sandra Stoicescu. Creatorul de moda a explicat de a fost la un pas sa piarda absolut totul in viata. "Lucrurile nu le-am pierdut din cauza banilor dati pe barbati sau cocaina, ci am fost furat. Am fost furat de cei mai buni prieteni. Am pierdut 600 de mii de euro. M-am trezit brusc din prostie, din increderea pe care o aveam in ceilalti, fara sa stiu ce sa fac", a declarat Razvan la Acces Direct. Integral in Click.

Ramona si-a aratat fundul... in centrul Bucurestiului. Nu ca am fi avut vreun dubiu - doar a defilat pe podium in lenjerie intima! - dar Ramona Gabor ne-a mai confirmat o data ca e o fata lipsita de inhibitii. Am surprins-o pe sora Monicai Columbeanu plimbandu-se prin centrul Bucurestiului cu o prietena de-a ei la fel de dezinhibata, Madalina Radu, poreclita OTV-ista fara chilotei. Si ce sa vezi? Parca pentru a se ridica la nivelul amicei sale, Ramona ne-a aratat... fundul! S-a intamplat zilele trecute, in zona Mosilor - Foisorul de Foc, unde fetele au mers impreuna la un restaurant. Cand s-a aplecat sa ia ceva de pe bancheta din spate a masinii sale, Ramona a facut, involuntar, un mic show erotic, scrie Libertatea.