Vandici l-a filmat pe Marica in timp ce o injura pe strada in L.A.: "Luam masina si mergem in pi...a ma-tii!". Ciprian Marica si Ilinca Vandici au realizat un adevarat jurnal de calatorie filmat in vacanta petrecuta nu demult in America. Cei doi nu au ratat nicio tufa inflorita, niciun pescarus, nicio stea de pe celebra "Walk of Fame". Desi materialul poate fi considerat unul educativ, o parte din el ar trebui interzis minorilor din cauza limbajului licentios pe care fotbalistul, noul capitan al Nationalei, il foloseste la adresa iubitei lui. De pilda, intr-una dintre peripetiile lor pe strazile L.A.-ului, Ilinca il intreaba pe Ciprian incotro s-o apuce. Raspunsul vine fulgerator: "Luam masina si mergem in pi...a ma-tii!". Blonda ramane fara replica, insa demareaza un joc infantil tachinandu-l si indemnandu-l sa o fugareasca, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu vrea 3.000 de euro pentru sex in telenovela porno. Zavoranca a acceptat provocarea de a juca in vestita telenovela romaneasca, impanata la greu cu zeci de scene fierbinti. Numai ca Oana nu se vinde ieftin, pretentiile ei financiare ridicandu-se la 3.000 de euro pentru fiecare episod mai deocheat, in noul sezol al serialului "Narcisa salbatica", difuzat de Antena 1. Oana s-a decis, dupa divortul de Pepe, sa fie mult mai indrazneata, atat in sedintele foto, cat si in telenovele. Daca in "Numai iubirea", de la Acasa TV, Zavo a refuzat cu indarjire sa filmeze o scena fierbinte, sub dus, cu Alexandru Papadopol, ca sa nu-l faca gelos pe Pepe, din toamna promite ca-si va lua revansa, anunta Click.

Cat de sexy! Uite cum danseaza Shakira la bara! Cantareata Shakira ne-a obisnuit cu dansuri exotice, apetisante, in care se misca senzual si este extrem de elastica. In ultimul sau videoclip, realizat pentru melodia Rabiosa, Shakira impresioneaza iar, printr-un dans la bara lasciv si executat perfect. Se unduieste, pare ca flirteaza cu bara de dans, iar la final, incheie numarul cu o sfoara perfecta. Astfel, la cei 34 de ani ai sai, solista arata extrem de bine si are mobilitatea si elasticitatea unei adolescente, informeaza Libertatea.

Anca Pandrea se vrea Madonna de Dambovita! Uite-o imbracata intr-o rochie scurta care de-abia ii acopera fundul. Anca Pandrea refuza sa se imbrace conform varstei sale, preferand rochitele scurte si sexy si vorbeste cu nonsalanta despre viata ei sexuala. "In vara aceasta vom merge la manastire ca in alti ani, dar nu vom sta prea mult pentru ca nu putem sta fara sex mai mult de cateva zile. Acum ceva timp in urma, am fost la manastirea Caraiman, unde am vrut sa vorbesc cu staretul. Eram imbracata in pantaloni scurti si aveam un tricou pe corp, celelalte femei chicoteau cand m-au vazut asa, spunand ca am picioare frumoase, atunci l-am intrebat pe staret: 'Parinte, ce parere aveti despre faptul ca femeile acelea au zis ca am picioare frumoase?', iar el a raspuns 'Am auzit si eu si tot asta cred si eu, dar nu am voie sa spun", a povestit Anca Pandrea, scrie Cancan.

Lady Gaga a ramas in sanii goil la decernarea premiilor CFDA! Lady Gaga a fost din nou in centrul atentiei cu tinutele extravagante pe care a ales sa le poarte la ceremonia de decernare a premiilor CFDA (Consiliul Designerilor de Moda din America). Vedeta a avut un accident vestimentar la sosirea la eveniment, cand rochia i-a alunecat si i-a lasat la vedere sanii. La petrecerea de dupa eveniment, Lady Gaga a ales insa sa poarte o tinuta alcatuita din voal, pe sub care a avut doar o pereche de chiloti. Vedeta si-a acoperit doar partile intime, iar chilotii au fost accesorizati cu spini metalici. Cantareata a asortat la tinuta inedita o pereche de pantofi cu toc inalt si a purtat o peruca turcoaz, anunta Click.

Cat de urat se machiaza unele vedete! Cand esti persoana publica, participi la tot felul de evenimente si esti urmarit peste tot de paparazzi trebuie sa fii mereu la patru ace. Cand vine vorba despre celebritatile feminine, cele mai grave erori sunt legate de machiaj. Ori isi dau cu prea mult fond de ten ori au fard in culori prea stridente sau, ca sa para mai sexy, isi rujeaza buzele depasind conturul acestora, informeaza Libertatea.

Sanziana Buruiana, Andreea Tonciu si Oana Lis se cred frumoase si nemachiate! Vedetele din intreaga lume nu prea sunt incantate cand sunt surprinse fara machiaj. La noi, lucrurile se schimba. Vedete precum Andreea Tonciu, Sanziana Buruiana sau Oana Lis nu au nimic de ascuns. Se considera la fel de frumoase cu sau fara machiaj. "Eu sunt mai frumoasa nemachiata. Lumea asta imi spune. Ca sunt mai frumoasa in realitate decat la televizor. Nu am avut niciodata probleme cu tenul. Nu am facut tratamente niciodata. Machiajul ma schimba foarte mult", a spus Andreea Tonciu, scrie Cancan.