Buzdugan a pipait-o pe Marina Dina pe sani, in direct. Daniel Buzdugan a fost tentat de sanii Marinei Dina in direct la Antena 2. El a pipait-o pe asistenta lui Mihai Morar, in timp ce blonda purta o rochie vaporoasa rosie. Buzdugan i-a pus mana pe sani Marinei pe motiv ca vrea sa ii arate cum ar fi sa-si tatueze mainile lui pe silicoanele ei. "Ma simt nevoita sa-ti dau o palma" a spus Marina dupa ce Daniel si-a luat manilie de pe bijuteriile sale siliconate, scrie Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Schwarzenegger, noapte fierbinte cu o stripteuza. Arnold Schwarzenegger (63 de ani) nu mai scapa de scandal. Dupa ce a recunoscut ca are un copil din flori cu servitoarea, ruinandu-si casnicia, "Terminatorul" este din nou in centrul atentiei. Radar Online a dezvaluit detalii despre o noapte salbatica pe care starul a petrecut-o cu o stripteuza. Aventura a avut loc pe cand actorul implinea 50 de ani, la acea vreme fiind casatorit cu Maria Shriver, scrie Click.

Ce buna e Bianca la piscina. Bianca Dragusanu si Adrian Cristea au profitat de vremea frumoasa de afara si au mers la piscina pentru o zi de relaxare sub razele soarelui. Paparazii revistei Ciao! i-au surprins pe cei doi la piscina. Asistenta lui Dan Capatos a afisat o silueta de invidiat, care l-a fascinat total pe Cristea. Fotbalistul nu si-a mai putut lua ochii de la iubita sa si a fost mai mult decat entuziasmat sa o dea pe roscata cu lotiune protectoare. Cei doi s-au bronzat si s-au balacit in apa piscinei, uitand de zilele in care Bianca l-a jignit pe Adi Cristea. Cu toate acestea, roscata a fost destul de distanta cu Adi si i-a acordat mai multa atentie amicei sale care era si ea la piscina, scrie Cancan.

Marioara Zavoranu: "Ma va lua greata cand o voi vedea pe Oana in scene de sex". La aflarea vestii ca celebra ei fiica a acceptat sa joace scene de sex, intr-o telenovela, Marioara Zavoranu a luat foc: "Ma asteptam sa faca bani cu mintea, nu cu fundul. Sunt convinsa ca este doar o razbunare la adresa lui Pepe, care mereu i-a impus sa nu se dezbrace in telenovele. Daca face asta ca sa-l oftice, e o proasta", ne-a declarat ea, plina de indignare. Marioara considera ca un rol de criminala in serie nu i se potriveste Oanei, sfatuindu-si fiica sa se razgandeasca urgent: "Ma apuca greata la gandul ca o voi vedea in scene sexy, la televizor. Nu credeam ca poate degenera in halul acesta. Cred ca vrea sa demonstreze ca este, la 37 de ani, o femeie lipsita in inhibitii. Parca Dumnezeu i-a schimbat, dupa ce s-a despartit de Pepe, mintea si creierii. Sa le multumeasca celor care i-au facut aceasta oferta, dar sa mai aiba rabdare si sa astepte un rol decent", a mai spus Marioara Zavoranu, citata de Click.

Mariana Moculescu: cea cu care ma insela Cristi are sanii pana la brau si picioare de fotbalist. Mariana Moculescu a venit la emisiunea "un Show Pacatos" alaturi de un misterios prieten Ovidiu, care ar fi putut confirma ipoteza ca a fost inselat de iubita. Fosta sotie a compozitorului a declarat ca aceasta este adevarata fata a iubitului ei si ca timp de 2 ani a trait intr-o minciuna. De asemenea ea a reiterat acuzele de infidelitate la adresa lui Cristi si a spus ca a primit telefoane de amenintare de la fetele cu care se vedea iubitul ei. Desi declara ca nu-i mai pasa, ea a facut o caracterizare acida a femeilor cu care a umblat Cristi: nespalate, cu sanii lasati, cu picioare de fotbalisti, scrie a1.ro.

Cum isi plateste Moni avocatul. Avocatul Ionut Dojana va avea drepturi de autor asupra vietii Monicai. Monica Columbeanu si-a gasit un aparator infocat in persoana avocatului ei, Ionut Dojana, care se zbate pentru ca la divort "Scorpia de la Izvorani" sa recastige custodia Irinei si o parte din averea lui Irinel. In spatele contractului de asistenta juridica semnat de diva se ascunde insa ceva ce putini ar fi putut banui: Monica Columbeanu isi plateste avocatul cu iluzii: promisiunea ca va castiga bani buni pe seama numelui ei. Cand Monica Columbeanu, aflata in plin proces de divort, s-a hotarat sa renunte la serviciile primei sale avocate, Zamfira Stepanescu, ea a ajuns in biroul avocatului Ionut Dojana, cel care i-a preluat cazul. Noul aparator i-a tinut partea in permanenta, fie ca era vorba de salile de tribunal sau de emisiunile televizate. Relatia avocat-client este mai presus de orice fel de banuieli, iar Monica nu a iesit din cuvantul avocatului ei, lucru de natura sa mire, avand in vedere declaratiile avocatei Stepanescu, care se plangea ca Monica "nu o asculta". Intelegerea dintre diva si avocat este deosebit de solida, iar Cancan a aflat, in exclusivitate, si care sunt termenii in care Monica primeste asistenta juridica.

Sanziana Buruiana: "Vreau 100.000 de euro ca mi-au aratat sanii". La inceput a ras, iar acum plange cu lacrimi de crocodil. Sanziana Buruiana a cazut in plasa lui Dan Negru, farsa fiind difuzata duminica, la Antena 1. Dupa ce o tara intreaga a vazut-o goala, la dus, Sanzi arunca acum bomba si spune ca a fost dusa de nas. Rar am vazut-o pe Sanziana Buruiana nervoasa, dar acum scoate flacari pe nari. Blonda are insa si motive intemeiate, caci o tara intreaga i-a vazut, pe post, superbii sani, la o ora la care au acces si prescolarii, scrie Click.

Geanina Varga si Corina Zugravu schimba intre ele si iubitii, si locurile de munca. Ce lasa una, ia cealalta. Plecarea Geaninei Varga de la Prima TV lasa liber un loc ravnit de multe dive autohtone. Printre favoritele pentru ocuparea lui se afla si Corina Zugravu, o mai veche "cunostinta" a stiristei, nimeni alta decat fosta iubita a barbatului cu care Geanina traieste in prezent. In viata, roata se invarte. Asa s-a intamplat si in cazul Geaninei Varga si al Corinei Zugravu, doua manechine de succes care par sa aiba destinul la indigo. Soarta a facut ca brunetele apetisante sa aiba atat de multe lucruri in comun, iar povestea lor sa se invarta in jurul aceleiasi profesii sau a aceluiasi barbat. In urma cu cativa ani, Corina Zugravu era un model celebru si traia o relatie intensa si destul de stabila cu Oliver Arghirescu, patronul unei prospere firme din domeniul publicitatii. De cealalta parte, Geanina Varga avea statut de vedeta la Prima TV, unde prezenta stirile sportive, si era deja asezata la casa ei, fiind casatorita cu Irinel Varga, caruia i-a si daruit un copil. Integral in Cancan.