Uite-o pe Simona Sensual cum face sex in parc. Paparazzii Spy au realizat o serie de fotografii incendiare in care protagonisti sunt Simona Sensual si fostul, actualul si viitorul ei iubit, Nicu Maharu. Scenele, interzise minorilor, sunt rupte parca din filmele XXX. Mai mult, contextul in care se desfasoara este unul de-a dreptul erotic.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Gaby Ramirez, actrita de telenovele, goala in Playboy Mexic. Dupa ce a devenit cunoscuta pentru rolurile din telenovelele mexicane, Gaby Ramirez a intrat in atentia celor de la Playboy, care i-au propus sa treaca la urmatorul nivel. Adica sa se dezbrace. Gaby a acceptat oferta si a pozat in Playboy in rol de "Wonder Women", serialul cu acelasi nume avand mare succes la sfarsitul anilor 70', scrie GSP.

Ce plina de celulita e Kim Kardashian! Kim Kardashian a fost surprinsa, weekendul trecut, in timp ce parasea clubul Roxbury din Los Angeles, si a oferit o imagine... cam neplacuta: si-a aratat picioarele pline de celulita. Bruneta a avut grija sa-si acopere zona intima cu rochia, ca nu cumva sa i se vada chilotii cand cobora din masina, dar si-a afisat celulita, scrie Libertatea.ro.

Florin Salam despre banii castigati din manele: "Cel mai mult am castigat la o nunta in Londra, am luat 80.000 de dolari intr-o noapte". Il vezi pe Youtube, ii asculti melodiile si ai auzit legendele urbane care se spun despre cantaretii de manele, conform carora in unele seri ar pleca acasa cu zeci de mii de euro sau dolari? "Cel mai mult am cantat 9 ore, eram la o nunta la Sintesti, la niste prieteni care mi-au dat niste bani mai multi. Cel mai mult am luat la o nunta, in Londra, peste 50.000 de lire, aproape 80.000 de dolari, dar nu i-am luat singur, i-am impartit cu toata trupa mea" a spus manelistul la Happy Hour, citeaza Cancan.

Adrian Pescariu i-a luat modelele lui Catalin Botezatu!. Make-up artistul si-a propus in aceasta vara sa iasa din tipare. El a introdus in prezentarile lui si cativa baieti. Pescariu nu s-a incurcat cu oricine, ci i-a adus pe baieti chiar de la Catalin Botezatu. "Am ales si baieti pentru prezentarile mele pentru ca doresc sa le ofer si fetelor o bucurie in club. Sincer sa fiu este mai greu de gasit baieti cu siluete aproape perfecte. Deocamdata am doar doi manechini pe care ii prefer: Alex Avram si Razvan Baciu. Acesta din urma are doar 18 ani, dar arata super bine. Sunt niste baieti cuminti si ce e mai important se inteleg foarte bine cu fetele din jurul lor", ne-a declarat Adrian Pescariu pentru Click.

Oana Mares divorteaza de Augustin Viziru: Adio, visul frumos s-a terminat! Cu zece ani in urma, Lucian Viziru facea furori cu piesa "Adio", pe care o canta alaturi de trupa lui de atunci, Gaz pe foc. Refrenul acesteia se potriveste perfect azi fratelui sau, Augustin, care e in pragul divortului de sotia lui, frumoasa Oana Mares. "Da, e adevarat. Ne despartim", ne-a confirmat, ieri, Oana, care insa ne-a spus ca nu vrea sa faca alte declaratii si ca spera ca divortul lor sa nu se transforme intr-un subiect pe care presa sa-l exploateze la maximum, asa cum s-a intamplat in cazul altor vedete, scrie Libertatea.