Cosmina Pasarin poarta haine transparente! Si-a aratat sfarcurile. Cosmina Pasarin nu are secrete. Generoasa cu oamenii care o privesc, ea le ofera acestora ocazia sa o admire in toata splendoarea ei, aratandu-si sanii dezinvolta. Cosmina Pasarin nu poarta sutien. Si nu o face pentru ca nu-i place sa se simta incorsetata sau pentru a atrage privirile celor din jur, ci pentru ca asa se simte ea bine, libera, si poate sa se distreze in voie cand merge la concerte. Zilele trecute, paparazzii revistei Spy au fotografiat-o pe Cosmina la spectacolul Mariei Radu, unde vedeta Antenei 2 a afisat o vestimentatie indrazneata, adolescentina. Mai exact, Cosmina a ales sa imbrace o tinuta lejera, de vara, formata dintr-o bustiera neagra transparenta din care i se vedeau sanii in toata splendoarea lor, la care a asortat o fustita vesela, multicolora, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Pamela si-a stricat silicoanele de la sex salbatic. Sexul salbatic nu ofera intotdeauna numai placere! Este si cazul Pamelei de Romania care s-a trezit cu siliconul intors cu fundul in sus dupa o partida nebuna de amor. Cel putin asta e parerea medicului Marek Valcu, cel care urmeaza sa o opereze pe blonda dupa ce isi va face analizele. In urma cu cateva sapatamani, ea a observat ca siliconul este deformat si, speriata, a dat fuga la medic. Diagnosticul nu a fost deloc imbucurator: siliconul s-a intors cu fundul in sus, iar blonda trebuie sa se opereze de urgenta in aceste zile, dupa ce isi va face toate analizele de sange. Doctorul Marek Valcu, cel care i-a schimbat Pamelei silcoanele in luna februarie, a mustruluit-o putin pe blonda, banuind-o ca sanul i s-a intors pentru ca a facut sex salbatic cu partenerul ei. Simona sustine insa sus si tare ca doar s-a zvarcolit in somn si ca nu este asa de naravasa la pat, anunta Click.

Rihanna a cazut pe scena in timpul unui concert. Rihanna a fost protagonista unui incident mai putin placut in timpul unui concert pe care l-a sustinut, miercuri, in orasul canadian Edmonton. Cantareata a cazut pe scena, dar s-a comportat ca si cum totul ar fi facut parte din coregrafie. Rihanna a dat dovada de profesionalism in timpul unui concert sustinut in Canada. Desi a tras o tranta de toata frumusetea in fata publicului numeros, vedeta a continuat show-ul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, informeaza Libertatea.

Dobrovolschi s-a filmat gol, sub dus! S-a dezbracat si s-a spalat fara nicio jena in fata camerei! Mihai Dobrovolschi a vrut sa le arate fanilor si celor care ii urmaresc emisiunea de la TVR 2, Dobro Urban, cum decuge o zi normala. Dobro s-a lasat filmat de la prima ora a diminetii, cu ajutorul unei camere de luat vederi fixata pe mana, de cand s-a trezit pana cand a mers din nou la culcare. Excentricul realizator de televiziune a mers la toaleta si a intrat sub dus chiar daca stia ca imaginile vor fi difuzate. El s-a dezbracat si s-a spalat fara nicio problema, scrie Cancan.

Sanziana a primit tort in forma de sani la ziua ei! Sanzana Buruiana a avut parte de un tort-surpriza, sambata seara, la ziua ei. Blonda a primit un tort din frisca in forma de sani. Cum l-a vazut, ea s-a repezit si a muscat pofticioasa dintr-un sfarc, botezat Sanzi, apoi iubitul ei, avocatul Bobi Constantinescu, a imitat-o si a muscat si el din cel de-al doilea, Ana. Blonda s-a distrat la ziua ei alaturi de cele mai bune prietene, colegele ei de la prezentari, Laurette Atindehou, Andreea Tonciu si Cristina Pana, care i-au adus lenejerie rosie, sa-i mearga bine in dragoste. Iubitul i-a dat si el cadou o pereche de cercei din aur alb, asta dupa ce in urma cu cateva luni i-a pus pe deget inelul de logodna, anunta Click.

Printul Harry: "Pippa Middleton nu este iubita mea". Imediat dupa nunta regala, presa a scris ca Pippa Middleton si Harry se plac si ca au o idila secreta. In timpul unui eveniment din Parcul Hyde, la care a participat si tanarul de vita de regala, acesta a avut ocazia sa explice cum stau lucrurile intre el si sora mai mica a Ducesei de Cambridge. Printul a spus clar ca nu este cu Pippa Middleton si ca oricum, nu are timp sa aiba o iubita din cauza programuului sau haotic. "Pippa? Ha! Nu, nu ma vad cu nimeni acum", a marturisit Harry, potrivit The Mail On Sunday. "Sunt 100% singur. Muncesc foarte mult deocamdata, asa ca a avea o relatie sau a ma uita la televizor sunt ultimele lucruri pentru care am timp", a adaugat printul, informeaza Libertatea.

Macabru! Andreea Balan, imbracata intr-o rochie de mireasa neagra! Andreea Balan a sustinut un concert la Giurgiu cu ocazia caruia a iesit pe scena purtand mai multe costumatii, printre care si o rochie neagra de mireasa. "Am fost foarte fericita pentru ca tot orasul a venit sa vada show-ul meu", a scris Andreea Balan pe pagina de Facebook. De asemenea, Andreea si-a laudat si dansatoarele, despre care spune ca improvizeaza deseori pe scena, iar ea este foarte multumita de rezultat, scrie Cancan.

Kim Kardashian si-a radiografiat faimosul fund! Este Real! Considerata una dintre cele mai apetisante femei din lume, Kim Kardashian revine in atentia tabloidelor internationale dupa ce au aparut cateva zvonuri care au deranjat-o, legate de posteriorul ei. Astfel, pentru ca focoasa bruneta are un fund incredibil de...apetisant, a aparut un zvon potrivit caruia Kim si-ar fi facut implanturi de fese tocmai pentru a-si mentine "statutul" de bunaciune. Suparata pe astfel de zvonuri, Kim a decis sa le demonstreze tuturor fanilor ei ca este cat se poate de naturala si ca fundul ei mare si bombat este veritabil. Asa ca s-a dus la medic, si-a facut o radiografie la fese si a publicat-o pe internet, anunta Click.