Daniela Crudu are rani pe picioare. Bianca: "Daca doarme in tufe, prin boscheti..." Daniela Crudu a fost din nou tinta glumelor colegilor sai de la "Un show pacatos". Asistenta bruneta avea cateva rani pe picioare si toata lumea a luat-o la intrebari. "Daca doarme in tufe, prin boscheti?!", a spus Bianca Dragusanu, proaspat intoarsa de la filmarile pentru "Burlacita". "Si tantarii te pun sa stai in genunchi?", a spus si Dan Capatos. Cruduta a explicat ce i s-a intamplat. "M-am dat cu placa", a declarat Daniela Crudu, scrie Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Baduleasca, iar in sanii goi. Raluca Badulescu parca si-a propus sa ne invete anatomia pe corpul ei rubensian, fiecare aparitie lasandu-se cu o noua lectie, gratuita. La concertul trupei britanice Blue, din Paulesti, solistii au ramas cu gura cascata in momentul in care Raluca a ramas cu unul dintre imensii sani, la vedere. Decolteurile imense i-au dat mereu batai de cap Ralucai Badulescu, fosta sotie a manechinului Vali Punga. Daca anul trecut ea a fost surprinsa plimbandu-se prin parc, imbracata in trening si cu un tricou care se chinuia sa sustina greutatea bustului sau impresionant, acum a comis-o din nou, scrie Click.

Pepe si "Mama Natura", tot mai apropiati. Dupa ce vineri noapte au flirtat intr-un club, episod relatat in exclusivitate in CANCAN-ul de ieri, se pare ca relatia dintre artistul latino si Roxana Ionescu evolueaza tot mai mult. Pepe i-a dat cheile de la masina sa, BMW-ul cu deja celebrul numar de inmatriculare PLM, iar celelalte vedete de la "Serviti, va rog!" susotesc pe la colturi ca intre cei doi s-ar fi infiripat ceva. Din ce in ce mai multe indicii duc spre concluzia ca Pepe si Roxana Ionescu, aflati in momentul de fata in statiunea 2 Mai, unde se filmeaza emisiunea "Serviti, va rog!" de la Pro TV, devin mai apropiati pe zi ce trece. Weekendul trecut, sub pretextul ca i-au expirat numerele de la masina, "Mama Natura" l-a rugat pe cantaret sa o insoteasca la Mamaia, in clubul Crema, acolo unde ea a participat la o prezentare de moda, iar el a acceptat bucuros. De fapt, numerele de la masina Roxanei sunt valabile pana la sfarsitul acestei luni, dar ce rost ar fi avut sa mai vina cu ea la mare, din moment ce nu s-ar mai fi putut intoarce la volan la Bucuresti? Cei doi concurenti de la emisiunea "Serviti, va rog!" au revenit dimineata, dupa ora patru, in statiunea 2 Mai. Insa si a doua zi au continuat sa se comporte la fel de familiar, un episod petrecut cu putin timp inainte ca Pepe sa se trezeasca fiind edificator, scrie Cancan.

Botezatu: "Avem o relatie atipica: ne intalnim si punctam". Vezi despre cine este vorba. Invitat la "Un show pacatos", designerul a vorbit despre emisiunea pe care o conduce, "Burlacita", in care protagonista este Bianca Dragusanu. Catalin Botezatu a declarat in cadrul emisiunii lui Capatos ca nu este gelos pe barbatii frumosi, tineri si cu bani care graviteaza in jurul fostei sale iubite in timpul emisiunii "Burlacita". "Nu sunt gelos pentru ca Bianca nu a plecat din patul meu, ci din cel al lui Cristea. Cine vede show-ul sa nu-si inchipuie ca intre noi doi se mai poate aprinde vreo scanteie. A venit la emisiunea asta ca sa demonstreze ca este mai mult decat o asistenta. Si este mai mult decat o asistenta. Nu ar mai putea fi nimic intre noi deoarece s-a schimbat mult. Am vazut cum e", a spus designerul, care a adaugat ca relatia dintre el si Valeria Marini nu s-a terminat asa cum a scris presa din Romania, scrie Click.

Cruduta, rasfatata de un iranian bogat. Pazita de cinci bodyguarzi la ziua lui Aslan. Daniela Crudu s-a intors in bratele lui Aslan, tanarul cu care a avut o relatie scurta, dar intensa, in urma un an. Impacarea a fost celebrata si udata din plin cu sampanie sambata noapte, cand iranianul si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un club de fite din Capitala. Acesta i-a facut Crudutei toate poftele si i-a pus la dispozitie garzile lui de corp. Daniela Crudu a petrecut din plin in noaptea de sambata spre duminica, alaturi de Aslan, un iranian bogat, cu care, potrivit revistei Spy, s-a iubit si in urma cu un an. Asistenta lui Capatos a fost invitata de onoare la aniversarea lui Aslan. La petrecerea care a avut loc intr-un club bucurestean si la care au participat personaje importante din high-life-ul Capitalei a curs bautura din plin si s-au destupat multe sticle de sampanie scumpa. Si pentru ca Daniela a avut liber sa comande tot ce i-a dorit sufletelul, nota de plata a depasit 4.000 de euro. Inclusiv cele cinci garzi de corp ale iranianului au stat la dispozitia brunetei, care a fost pazita chiar si la toaleta. La un astfel de rasfat era de asteptat ca asistenta de la Antena 1 sa pice din nou in bratele lui Aslan, scrie Cancan.

Laurette: "Mi-am masurat sanii cu ai Biancai Dragusanu". Mandra nevoie mare de noii ei sani, Laurette a provocat-o pe "regina operatiilor estetice", Bianca Dragusanu. Cele doua dive si-au masurat sanii, insa mulatra a pierdut. "Mi-am masurat sanii cu ai Biancai Dragusanu. Am pus mana pe sanii ei, iar ea a pus mana pe sanii mei. Eu ii spuneam ca ea are sanii mai mari, iar ea imi spunea ca eu am sanii mai mari. Nu e adevarat, ea are sanii mai mari", a spus Laurette, pentru emisiunea "Drept la tinta" de la Kanal D, scrie Click.

Marica a bagat-o pe Vandici pe calmante. Ilinca Vandici a facut o criza in momentul in care a vazut in Cancan de weekend fotografiile cu iubitul ei, Ciprian Marica, iesind de la intalnirea cu Bianca Dragusanu. Ilinca Vandici a primit o veste groaznica la sfarsitul saptamanii trecute: fotbalistul Ciprian Marica pofteste la colega ei de trust Bianca Dragusanu. Socul a fost atat de mare incat ea a trecut pe pastile. Fotbalistul lui Vfb Stuttgart a fost la un restaurant de fite pentru a se vedea cu fosta iubita a lui Adrian Cristea si a incercat sa se "acopere" chemandu-si cativa amici. Paparazzii Cancan i-au dejucat insa planul si l-au fotografiat iesind din local, fiind urmat la cateva minute distanta de Bianca Dragusanu. Episodul a daramat-o total pe Ilinca Vandici. Surse din anturajul acesteia au dezvaluit pentru Cancan ca vedeta Antenei 2 a facut o criza de isterie, apoi a intrat intr-o depresie puternica, de teama ca l-ar putea pierde pe Marica si ca acum doar calmantele foarte puternice o mentin pe linia de plutire.