Tudy s-a dat la Larisa Dragulescu! Vezi cum incerca sa o agate! Larisa Dragulescu a sutinut ieri ca Tudy a cautat-o pe o retea de socializare, iar acum vine cu dovezi clare in acest sens. Pe reteaua de socializare Facebook, Tudy ii spunea Larisei ca este model, student si ca lucreaza la Parlamentul European. La randul sau, Larisa i-a admirat pozele postate pe Facebook, iar Tudy a raspuns ca fotografiile ei sunt chiar mai frumoase. Pana la urma fosta doamna Dragulescu nu a dorit sa iasa cu el, deoarece nu se vede cu oameni cunoscuti pe Internet. "A intrat, mi-a trimis mesaje pe Facebook. Mi-a propus sa iesim in oras, dar eu nu am acceptat.Atunci nu stiam cine este. Ce conteaza daca mai vorbim sau nu? Acum nu mai vorbim", a declarat Larisa Dragulescu, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Raicu: "Nu m-am despartit de Tudor Chirila". Unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din Romania de dupa Revolutie este Andreea Raicu, prezentatoarea Prima TV. Intr-un interviu acordat paginademedia.ro, vedeta povesteste cum s-a ajuns ca in televiziune oamenii "sa faca absolut orice din dorinta de a face rating", vorbeste deschis despre proiectele sale viitoare, dar si despre relatia sa cu Tudor Chirila. "E adevarat ca nu am fost impreuna cu Tudor in ultima vacanta, dar nu pentru ca ne-am despartit, ci pentru ca eu am simsit nevoia sa plec cateva zile, iar Tudor a avut concerte in tara. Dar nu ma mai surprind concluziile pe care le trag unii jurnalisti", a declarat Andreea, anunta Libertatea.

Oana Lis vrea domnisoare de onoare virgine, la nunta! Oana Lis a glumit atunci cand le-a propus Sanzianei Buruiana si Adrianei Rouge sa-i fie domnisoare de onoare la nunta de pe 10 iulie. De fapt, sotia lui Viorel Lis isi doreste ca la nunta ei sa-i duca trena superbei rochii de mireasa, pe care si-a comandat-o in Spania, fete virgine si nu vedete versate din showbiz. "Am facut o gluma cu Adriana si Sanziana. Tocmai de aceea Sanziana nu stia ca va fi domnisoara de onoare. Voi avea domnisoare de onoare virgine. Sper sa gasesc printre prietenele mele. Daca nu o iau pe Cleopatra Stratan!", a declarat Oana, ieri, la emisiunea Click! TV, difuzata de luni pana joi, de la ora 21.00, la 6 TV, informeaza Click.

Narcisa s-a tiganit cu Guta ca la usa cortului! A mers sa ii ceara socoteala chiar la manelist acasa! Narcisa era extrem de necajita ca Guta a uitat de ziua fiului lor, Alberto. Ea l-a gasit pe manelist intr-o atmosfera de sarbatoare. Guta incinsese gratarul in curtea casei si petrecea cu mai multi prieteni. La eveniment a participat si Ana, noua iubita a artistului. Narcisa s-a dezlantuit la adresa "noii achizitii" a lui Guta si i-a cerut acesteia sa plece din casa unde ar trebui sa stea de fapt. ea. Pana la urma nu au ajuns la nicio concluzie, cei doi reusind doar sa strice linistea cartierului, scrie Cancan.

Mariana Rosca suprinsa cand isi aranja chilotii in mijlocul strazii. Mariana Rosca una dintre cele mai celebre blonde din Romania, mai ales dupa scandalul cu Irinel Columbeanu, a fost surprinsa recent in timp ce-si aranja chilotii in mijlocul strazii, mai exact in fata unei terase de pe Bulevadrul Basarabia. Incomodata se pare de minusculii chilotei, Mariana a preferat inainte de a pleca spre terasa sa-si aranjeze lenjeria intima, pentru a se putea simti cat mai confortabil. Dupa ce s-a asigurat ca nu o vede nimeni, Mariana si-a introdus gratioasa manuta sub rochita sexy. A urcat din nou in masina, iar apoi s-a indreptat spre terasa tinand in mana cu care comisese "delictul" cheile unei limuzine de lux, anunta Libertatea.

Shakira, pipaita la chilotei. Mare iubire, mare, intre sexoasa cantareata Shakira si fotbalistul de renume international Gerard Pique! Aflati pe un iaht intr-o mica vacanta in Grecia, mai precis in insula Mykonos, cei doi nu au facut economie de gesturi tandre. Fundasul Barcelonei a sarutat-o tandru pe iubita lui. Ba chiar, la un moment dat, s-a dus cu mana catre zona dintre picioarele ei, intr-un exces de pasiune arzatoare! Iubirea lor e din ce in ce mai aprinsa, se pare, informeaza Click.

Roxana Ionescu: "Am format o pereche cu Pepe timp de patru zile, nu avem nicio relatie". Roxana il cunoaste pe Pepe de aproximativ opt ani si ii place cum canta, dar nimic mai mult decat o relatie de amicitie nu este intre ei. "Incep asa: nu divortez, nu este nimic adevarat! Cu Pepe sunt prietena de 8 ani, eu lucram la "Ciao Darwin" cand l-am cunoscut. Pentru ca imi place mult cum canta l-am invitat la nunta mea unde ne-a incantat pe toti cu piesele lui celebre... Acum ne-am reintalnit la niste filmari pentru "Serviti, va rog", unde am format o echipa (pereche) timp de 4 zile. Nu avem nicio relatie, decat de prietenie!", a spus Roxana Ionescu, scrie Cancan.

Gwyneth Paltrow apare topless intr-o reclama la bijuterii. Pe timp de criza, Gwyneth Paltrow face bani si din piatra seaca. Astfel, actrita in varsta de 38 de ani a aparut topless intr-o reclama la o cunoscuta firma de bijuterii. Vedeta a pozat topless pentru suplimentul de bijuterii al revistei Vanity Fair, insa si-a acoperit sanii cu mainile. Gwyneth Paltrow a purtat doar o pereche de dresuri plasa, iar ca accesorii a avut cercei, inele si colier Louis Vuitton. Stilistii au ales pentru Gwyneth o coafura simpla cu parul prins, iar machiajul a fost de asemenea natural, anunta Libertatea.