Adelina si Liviu s-au impacat. Adelina si Varciu si-au vorbit pentru prima data dupa aproape patru luni. Dupa un mariaj esuat, un divort scandalos si o impacare de scurta durata, relatia dintre Adelina si Liviu a ramas una tensionata. Cum niciunul nu a putut sa-l dea uitarii definitiv pe celalalt, Varciu a facut primul pas catre reconciliere, iar Adelina a fost cat se poate de receptiva. Adio, dar raman cu tine! Ciudata este relatia dintre Adelina si Liviu Varciu, insa, in pofida unor repetate jigniri si amenintari reciproce, cei doi nu reusesc sa se comporte precum doi straini, scrieCancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

In ce hal umbla Zavo prin oras. De cand nu mai e cu Pepe, Oana iese pe strada cu chilotii si silicoanele la vedere. Oana Zavoranu profita din plin de statutul de femeie divortata, asa ca si-a schimbat radical si garderoba. Mandra de noile sale silicoane, dar si de tatuaje, Zavo nu pierde nici o ocazie sa se laude cu investitii de cateva mii de euro. Fotoreporterii Click! au surprins-o, in zona Dorobanti, mai mult dezbracata decat imbracata. Nici bine nu s-a laudat ca vrea sa se mute in America, ca deja se crede un star pe strazile din New York, scrieClick.

Adelina Pestritu a picat BAC-ul cu 3,6 la romana, iar Marius Moga a trisat. Vezi cum s-au descurcat vedetele la examenul de maturitate. Examenul de bacalaureat din acest an a starnit o serie de controverse. Toata lumea a fost socata de rezultatele slabe obtinute de elevi. De-a lungul timpului si vedetele din showbizul autohton au trecut prin emotiile examenului de maturitate. Adelina Petritu a picat testele, in timp ce Marius Moga a reusit sa obtina 9,30, informeazaCancan.

Sanzi, maraton sexual in Bulgaria: "Uite ce dotat este iubitul meu!" Sanziana Buruiana si iubitul sau, Bobby Constantinescu, nu pot sta departe unul de celalalt cu nici un chip. Cei doi se saruta cu fiecare ocazie, se imbratiseaza patimas si nu se sfiesc sa inceapa in public preludiul unei partide fierbinti de amor. Asa s-a intamplat si saptamana trecuta, atunci cand porumbeii au fugit doua zile in Bulgaria, la Nisipurile de Aur. Deloc pudica, Sanziana si-a pipait iubitul in zona intima, acoperindu-i cu mana podoabele, desi erau pe plaja, in mijlocul zilei, scrieClick.

Bebe Mihaiescu preda cursuri de desenat organele genitale cu 1 leu pe ora. Cunoscutul psiholog Bebe Mihaescu, alintat Sexologul, a sustinut recent la Pitesti un seminar pe tema sexualitatii in cuplu. Participantii au fost provocati sa-si deseneze detaliat propriile organe genitale, apoi pe cele ale partenerului de cuplu. Bebe Sexologul a prezentat in stilu-i caracteristic ce jocuri pot experimenta partenerii pentru imbunatatirea vietii lor sexuale. Integral inCancan.

Crudu: "Am facut sex in trei cu o fata si un baiat". Daniela Crudu este cunoscuta in lumea mondena pentru comportamentul extrem de libertin si nimeni nu credea ca vor mai aparea surprize din partea ei. Iata insa ca si in emisiunea "Vaporul iubirii" de la Antena 1, care o are in prim-plan, face furori! Cruduta a facut striptease pe punte, s-a sarutat cu Rosse Marie, a dansat lasciv in bratele unui barbat si a ramas in sanii goi, calare pe acesta. Integral in Click.

Mircea Solcanu se distreaza si cu femei. Prezentatorul Acasa TV Mircea Solcanu a dat o fuga la mare ca sa se relaxeze, ca toata lumea buna, dupa o saptamana de munca. Ajuns intr-un club din Mamaia, el a stat, in mod neobisnuit, doar cu tinere, una mai draguta decat cealalta. Si s-a simtit excelent. A facut chiar si poze, a dansat si s-a delectat cu cateva cocktailuri fara alcool, pe baza de suc de mere, scrieCancan.