Ce mult se iubesc! Monica si milionarul asiatic s-au sarutat non-stop in vazul lumii. Dornica sa-l seduca cat mai repede pe cel care i-ar putea asigura un viitor financiar linistit, Monica nu s-a sfiit sa stea cat mai lipita la propriu de el si sa-i arate ca e capabila de o dragoste sincera si dezinteresata. Moni, amanta in America! 100% la dispozitia unui milionar chinez. Echipa Ciao! a facut imposibilul posibil. In urma unei investigatii riguroase care a durat doua saptamani, experimentatii fotoreporteri au reusit sa dea de urma Monicai intr-un oras aflat la mii de kilometri de casa, care numara milioane de locuitori. Au gasit-o aparent fericita, atarnata de gatul milionarului chinez care i-a pus pe masa celebrul contract de un milion de euro, pretextul ei pentru a face naveta Romania - SUA. Imaginile realizate peste Ocean sunt absolut fabuloase, mai ales ca barbatul poarta verigheta. Integral inCancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Radu Banciu: "Se compara Mihaela Radulescu cu mine? E urata si proasta". Mihaela Radulescu si Andreea Raicu revin in atentia presei tabloide, dupa ce jurnalistul Radu Banciu le-a luat pe cele doua in colimator si le-a numit proaste. Radu Banciu nu este la primul atac pe care il lanseaza asupra Mihaelei Radulescu, in luna mai numind-o pe aceasta "analfabeta". Jurnalistul a folosit de aceasta data cuvinte mult mai dure la adresa Raduleascai, spunand despre aceasta ca nu se poate compara cu el. "Se compara Mihaela Radulescu cu mine? Ea nu se mai poate regasi, s-ar minti si daca ar sta singura intre patru pereti. Nici nu mai stie de unde a plecat, eu o stiu de pe cand era la Pro TV, era urata si proasta", a spus, pentruClick, Banciu.

Cele mai dorite vedete au penisul mic. Vezi care sunt. De-a lungul timpului, fara a fi supusi vreunui studiu ci pur si simplu parati de foste iubite, s-a realizat si un clasament al actorilor cu penisul mic. Ciudat sau nu, printre cei mai putin dotati se regasesc unii dintre cei mai doriti indivizi de la Hollywood. Integral inLibertatea.

Andrei Badiu: "Seara am facut sex cu Oana, iar dimineata m-a parasit". Sotul stiristei de la Antena 1, Oana Frigescu, nu intelege nici acum de ce l-a parasit sotia. Mai ales ca, inainte ca ea sa fuga din caminul conjugal cu fetita lor, l-a rugat sa o stranga puternic in brate. A urmat o noapte de dragoste patimasa, iar dimineata Andrei s-a trezit fara nevasta si copil. Barbatul parasit fara nici o explicatie isi aminteste cu nostalgie cum a decurs ultima luna din mariajul esuat cu Oana Frigescu. ReporteriiClickl-au convins, cu mari insistente, sa vorbeasca despre acea perioada, iar detaliile sunt de-a dreptul uimitoare: "Ultima luna in care am stat impreuna a fost de vis. Oana era numai lapte si miere, painea lui Dumnezeu. Abia apoi am inteles ca ea premeditase divortul si de aceea se comporta asa. Ma indemna sa ies in cluburi, ca sa poata strange dovezi la divort. In ultima noapte petrecuta impreuna, ne-am strans in brate, ca orice cuplu de tineri casatoriti, am facut dragoste si am adormit imbratisati. Dimineata m-am trezit ca a plecat de acasa cu tot cu fetita noastra, in conditiile in care in urma cu cateva ore ma ruga sa o strang la piept. Oana este o prefacuta".

Tonciu si Sanzi o desfiinteaza pe Moni! "Femeia e indragostita de contul lui, nu de ... lui! Sa mearga in China ca acolo se fac bani la bara!" Revista Ciao! si ziarul Cancan au facut dezvaluiri incredibile despre viata Monicai, ex Columbeanu, din Statele Unite. Fosta diva de la Izvorani este indragostita de un asiatic cu Rolls Royce. Doua vedete din showbizul romanesc, Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana, au desfiintat-o pe Monica. Cele doua considera ca fosta sotie a lui Irinel Columbeanu este interesata de conturile barbatului de origine asiatica. "Ea e ditamai femeia si se da la un chinez!? Nu inteleg! Astia o au de un centimetru. Cred ca ea e indragostita de contul lui, nu de puta lui. E clar ca sta bine cu banii daca femeia a sarit asa pe el", a fost concluzia trasa de Tonciu. Sanziana a fost surprinsa ca noul barbat din viata Monicai are tot Rolls Royce: "Daca nu a interesat-o pe ea de proces, de nimic, inseamna ca e luata de 'fetita'. Uite, umbla tot cu unul cu Rolls." Integral inCancan.

"Pasarica" lui Pepe, iubita de interlop: "Ma mir ca mai sunt in viata si nu m-a ucis". Surprinsa de paparazzi de mai multe ori iesind, la ceas de noapte, din apartamentul solistului latino, motiv pentru care a fost poreclita "Pasarica" lui Pepe, Madalina Secuianu are un secret care i-ar putea ruina cariera in televiziune, la care spera, mai ales dupa ce a participat, impreuna cu acelasi Pepe, in emisiunea "Vaporul Iubirii". Inainte de a deveni majora, Madalina Secuianu a avut o viata mai neobisnuita pentru o tanara care ar trebui sa se concentreze asupra educatiei si asupra cladirii unui viitor solid. Astfel, tanara despre care se spune ca si-ar petrece noptile cu Pepe, a avut ca iubit un interlop cu mult mai in varsta ca ea, pe vremea cand avea doar 17 ani, scrieClick.