Moni catre Iri: "Daca o iubesti pe Irina, nu-i termina viata!" Nimic nu pare sa-l convinga pe miliardarul de la Izvorani sa puna capat scandalului care sufoca relatia cu fosta sa sotie de aproape sase luni. Monica a facut tot posibilul sa ajunga la o intelegere cu Irinel Columbeanu, tocmai pentru ca fetita lor sa sufere cat mai putin de pe urma acestei rupturi. Dovada stau mesajele pe care aceasta i le-a trimis fostului sau sot. A acceptat faptul ca a pierdut custodia Irinei si a sperat ca, in acest fel, micuta de 4 ani se va bucura de liniste si de prezenta ambilor parinti in egala masura in viata ei. Pentru ca un copil are nevoie si de mama, si de tata. Integral inClick.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Cumnata lui Ilie Nastase e bisexuala. Sora lui Brigitte Sfat are o relatie speciala cu timisoreanca Lavinia Iliescu. "Cumnata" lui Ilie Nastase ascunde o viata personala extrem de picanta. Voluptuoasa blonda si-a postat pe contul personal de Facebook mesajul ca este intr-o relatie cu o timisoreanca focoasa, pe nume Lavinia Iliescu, cele doua afisand poze provocatoare, mai mult, Lavinia o numeste pe Cristina "my love". E frumoasa de pica si ar putea avea orice barbat la picioare, dar se pare ca sora lui Brigitte Sfat (30 de ani) s-a saturat de reprezentantii sexului masculin, preferand compania femeilor. Cel mai mult pare a fi legata sufleteste de Lavinia Iliescu, o simpatica satena originara tot din Timisoara, de care Cristina Szeifert este nedespartita de cel putin doi ani, scrieCancan.

Ce sexy e Marciuc in costum de baie. Iuliana Marciuc a profitat ieri de vremea frumoasa si a iesit la strand, cu fiul sau. Fotoreporterii au surprins-o in costum de baie, pe sezlog, in timp ce se ungea cu crema de protectie solara. Copilaroasa de fel, ea si-a luat baietelul in brate si s-au dat pe un topogan cu apa. Visa sa se bronzeze pe plajele cu nisip fin din Turcia, unde iubitul ei, Adrian Enache, fusese invitat sa cante, pe perioada verii, intr-un hotel de cinci stele. Din pacate, intelegerea a picat, asa ca Iuliana Marciuc va trebui sa se multumeasca cu bronzul de Otopeni, scrie Click.

Daniela Crudu, cu sfarcurile la vedere in emisiune: "Pe caldura asta nu mai pot purta sutien". Daniela Crudu sufera din cauza caldurii si face si ea ce poate pentru a se racori. Asistenta bruneta a lui Dan Capatos si-a lasat sanii liberi pe sub bluza roz, transparenta, pentru ca este mult prea cald afara, dar si in studiourile de filmare si nu mai suporta lenjeria intima. "Cruduto. unde iti este sutienul?", a intrebat-o prezentatorul de la "Un show pacatos". "Pe caldura asta nu mai pot purta sutien", a explicat Cruduta, potrivitCancan.

Madalina Manole stia ca Petru Mircea are o amanta. Socantele dezvaluiri facute de o persoana apropiata Madalinei cu privire la Petru Mircea, inLibertatea.

Raluca Podea e lesbiana. S-a sarutat cu limba cu o brunetala "Un show pacatos". Raluca Podea si Liliana Neculcea au venit la "Un show pacatos" ca sa arate tuturor ca se iubesc neconditionat si nu ascund acest lucru. Fetele au descoperit ca sunt atrase de persoane de acelasi sex din intamplare si dupa aceea au continuat sa aiba o relatie de tip lesby. "Am descoperit ca imi plac fetele in club cand m-am sarutat cu o prietena si de atunci am continuat sa o fac.", a spus Raluca Podea, potrivitCancan.