Laurette a primit 700 de euro ca sa distreze invitatii timp de doua ore! "Inchiriata" la tara, la ziua unui tanar. Mulatra a batut 250 de kilometri pentru a ajunge la ziua unui pusti intr-o comuna din judetul Olt, unde a incins atmosfera timp de doua ore. Laurette stie sa faca bani de pe urma celebritatii si accepta sa se "vanda" ca pe un trofeu de fiecare data cand este solicitata pentru chefuri private. Mulatra a avut parte de o experienta pe cinste in weekend, fiind invitata la ziua unui adolescent, a carui petrecere s-a desfasurat intr-un club modest dintr-o localitate din apropierea orasului Craiova. Desi in mod normal nu ar fi frecventat un asemenea loc, Laurette nu a strambat deloc din nas, facandu-si treaba precum o adevarata profesionista: a pus muzica, a intretinut atmosfera, a desfacut sampania si a smuls ropote de aplauze cand i-a oferit sarbatoritului sansa de a dansa cu ea. Pentru numai doua ore, Laurette si-a imbogatit contul cu frumusica suma de 700 de euro, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Tonciu danseaza cu tamponul la vedere. Fosta "pupaza a lui Bahmu" Andreea Tonciu ar face orice doar sa fie in centru atentiei. Andreea a surprinsa de reporterii emisiunii "D-Paparazzi" de la Kanal D in timp ce se dadea in spectacol la un eveniment monden. Ea incercat sa incinga atmosfera printr-un dans mai mult sau mai putin lasciv, alaturi de Sanziana Buruiana, fara sa-i pese ca toti cei prezenti la petrecere ii admirau chiloteii. Andreea nu a parut sa fie deranjata nicio clipa de faptul ca oripileaza asistenta. Si nu ne referim la faptul ca a avut proasta inspiratie de a asorta rochia de culoare turquoise cu chiloteii lila, anunta Click.

Connect-R s-a lasat mangaiat de minore. Connect-R si trupa sa de dansatori cu corpuri atletice le-au isterizat pe fetele venite la un concert sustinut de artist in weekend la Mamaia. Chiar daca unele dintre admiratoarele sale nu pareau sa aiba nici macar varsta la care puteau prezenta un act de identitate, ele au fost la un pas sa se ia la tranta cu agentii de paza care stateau intre ele si scena. La randul lor, animatoarele aduse de organizatorul concertului priveau cu jind de pe margine la Connect-R, vocea acestuia si abdomenele perfect lucrate ale baietilor din trupa sa de dans parand sa le starneasca fantezii, informeaza Cancan.

Andreea Spatar a defilat in sanii goi... iar Raluca Dumitru fara chiloti. Fosta Miss Playboy Andreea Spatar si Raluca Dumitru, prezentatoarea rubricii Vremea din Libertatea, au defilat, vineri noaptea, in Clubul Bellagio din Constanta, acoperite numai de cristale Swarovski. Andreea Spatar a fost chiar mireasa prezentarii, insa rochia sa nu inspira tocmai inocenta. Sanii superbi ai vedetei Playboy erau acoperiti doar cu un colier din cristale Swarovski. Mai mult, Raluca Dumitru, care prezinta zilnic rubrica Vremea pentru cititorii Libertatii, a facut senzatie defiland fara chiloti. In timp ce sanii ii erau acoperiti cu aceleasi bijuterii, partea de jos a corpului a fost ascunsa doar de cateva... pene, scrie Libertatea.

Vanzatorul otravii care a ucis-o pe Madalina Manole: "Nu mi-am luat banii pe Furadanul ucigas". Timisoreanul Sorin Urziceanu a fost in ultimul an in centrul unei adevarate telenovele, dupa ce a vandut o sticla de Furadan, substanta interzisa la comercializare in Romania. Ghinionul lui: cu ierbicidul lui si-a pus capat zilelor Madalina Manole! In varsta de 34 de ani, Sorin spune ca ultimul an a fost un chin, care a pornit de la plecarea din tara si a culminat cu intoarcerea in Romania, arestarea lui si cercetarea sub acuzatia de trafic de stupefiante. "Am fost ingenunchiat, am plans, am fost in depresie, insa, mi-am dat seama ca viata merita traita si trebuie sa raspund pentru ce am facut. Nu vreau sa pozez intr-o victima, insa, sper sa nu fiu un tap ispasitor", a spus Sorin Urziceanu, anunta Click.

Ce perversa e Daniela Crudu! I-a dat palme peste fund colegului de camera si i-a pus manele la laptop! Daniela Crudu i-a facut o primire calduroasa noului coleg de camera de pe Vaporul Iubirii. Asistenta de la Antena 1 a pus imediat ochii pe Constantin si i-a dat cateva palme peste fund cand mergeau sa isi ia bagajele sa se mute impreuna. Cand au ajuns in camera, Cruduta nu a putut rezista si i-a pus sa asculte melodiile sale preferate. Tanarul nu s-a speriat cand manelele au inceput sa rasune in difuzoare si a inceput sa danseze cu miscarile specifice genului, informeaza Cancan.