Cruduta, a fugit maimuta?

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu a gasit alternativa la... calmante: "Pentru mine, dansul este o descatusare!"

Natalia Mateut face misto de politist: "Nu stia sa mearga cu motorul". Natalia, fiica fostului international Dorin Mateut, si actualul ei iubit ei, Beniamin Tantas, erau cei urmariti de politistul care a ajuns in stare grava la spital, duminica seara, dupa ce a fost izbit in plin cand efectua o depasire, in judetul Constanta. Politistul Cristian Georgian Dobrila pornise pe motocicleta in urmarirea unui Mercedes S Class, care circula cu viteza si care nu oprise la semnalele agentului. In goana dupa bolid, omul legii a intrat pe contrasens si a fost izbit in plin de un autoturism BMW, care circula regulamentar. Colegii politistului au aflat ca acesta urmarea tocmai masina in care se aflau Natalia Mateut si iubitul ei, Beny Tantas, care conducea bolidul. Soferul vitezoman, desi poate fi considerat un vinovat moral, nu risca in acest caz decat o amenda contraventionala, vina apartinand politistului care acum este internat in stare grava, la Spitalul Floreasca din Capitala. Pieptul, coloana vertebrala, bazinul si picioarelei-au fost distruse in urma impactului, scrie Libertatea.

Cruduta, a fugit maimuta? Daniela a iesit la plaja, in Mamaia, impreuna cu sora ei, dar nu a avut stare nicio clipa. S-a zbenguit, a facut baie, a flirtat cu chelnerii, iar apoi si-a verificat chiloteii, de frica sa nu-si fi pierdut "averea" pe nisipul fierbinte. Daniela Crudu este recunoscuta ca o persoana efervescenta, care nu sta o clipa locului si e mereu pusa pe distractie. La plaja, cei mai multi turisti vin sa se relaxeze si sa se bronzeze in liniste. Nu si Cruduta, care zilele trecute a facut show pe o plaja din statiunea Mamaia. A venit pana la sezlong alaturi de sora ei, Ana Maria, pe care a abandonat-o insa repede si si-a facut "numarul" de una singura. Imbracata intr-un costum de baie sumar, Daniela a inceput sa danseze cu multa pofta, spre amuzamentul celor prezenti pe plaja. Dupa nici doua melodii, s-a plictisit insa si i s-a parut mai interesanta compania angajatilor plajei care roiau in jurul ei. Asa ca a inceput sa faca glumite cu acestia, dar cand discutia era mai incinsa, bruneta s-a ridicat brusc si a tasnit spre valurile marii, informeaza Cancan.

Vezi ce face Cristina Roman in toaleta unui club! Din emotiile absolvirii facultatii, Cristina Roman, sosia Adelinei Pestritu, a ajuns direct in club, pentru a se distra alaturi de colegi si de prieteni. Bruneta a oferit si cateva momente picante, dansand provocator pe ritmurile cele mai indragite ale verii. Pentru ca s-a miscat foarte energic, Cristina a avut si ceva probleme. Cu sutienul, care nu a mai vrut sa stea la locul lui. Si pentru ca tabloul sa fie complet, bruneta si-a instruit o prietena cum sa... faca pipi ca baietii. Oare ce o fi urmat?. Integral in Libertatea.

Daniela Crudu invinetita de piscinari! Asistenta emisiunii "Un show pacatos", Daniela Crudu, s-a prezentat marti la job cu o ditamai vanataie pe piciorul stang. Cruduta a venit imbracata, aseara, cu o rochie neagra, mulata, scurta, lasand sa i se vada o pata mare, vanata, pe pulpa stanga. Fiind surprinsa de fotoreporterii de la Ciao! la piscina alaturi de sora ei si inca doi tineri care o sorbeau din priviri, Capatos a tras repede concluzia. "Piscinarii astia sunt cei care te-au si invinetit? Nici de ei, nici de vanatai nu stii nimic?", i-a reprosat Dan Capatos, relateaza Click.

Varciu, dezbracat, in genunchi in fata Adelinei, la ziua lui Pepe: "Nu am crezut in viata mea ca pot sa fiu asa maimuta". Artistul si-a sarbatorit ziua in avans intrucat maine implineste 32 de ani. Petrecerea a fost de nota 10, toata lumea s-a distrat si s-a balacit in piscina unde a avut loc evenimentul. Surpriza serii a fost Varciu care la un moment dat a aparut la bustul gol, in genunchi in fata fostei sale sotii. Artistul i-a facut dedicatii Adelinei si i-a cantat mai multe melodii de dragoste. Cei doi s-au rusinat putin de camerele de filmat si s-au retras intr-un loc in care sa fie numai ei doi. "Iubita mea, of ce dor mi-a fost de tine jur! Stii ce-mi doresc, imi doresc ca aceasta fiinta pe care am cunoscut-o in 2008, vreau sa fie prietena mea. As putea sa o sarut pe fosta mea sotie, dar soacra si mama mea ar face infarct. N-o mai iubesc ca doar e fosta mea sotie, informeaza Cancan.

Sonia Trifan o desfiinteaza pe Simona Trasca: "E specializata in chilotareala". Scandal in lumea mondena intre Sonia Trifan si Simona Trasca, alias Pamela de Romania. Cele doua blonde au ajuns la cutite dupa ce Simona i-a tras clapa Soniei si nu si-a facut aparitia la prezentarea noii colectii de rochii vintage, pe care creatoarea de moda a pus-o in scena la Focsani. "E pentru prima oara in viata cand mi se intampla asa ceva! Nu inteleg, cum sa te rogi insistent sa apari intr-o prezentare, evenimentul sa fie promovat intens cu tine pe afis, dar apoi sa nu te prezinti? A refuzat sa raspunda la telefon si, cu scurt timp inainte de plecarea spre Focsani, a pus o prietena sa ne sune si sa ne spuna ca nu poate veni. E cea mai mare bataie de joc", scrie Libertatea.

Oana Zavoranu a gasit alternativa la... calmante: "Pentru mine, dansul este o descatusare!" Filmuletele pe care vedeta le-a postat in ultimele zile pe contul personal de Facebook si care o infatiseaza dansand energic sau lasciv intr-o tinuta extrem de sumara au surprins o tara intreaga. Oana sustine ca a invatat miscarile in Los Angeles si le foloseste pentru a se descarca atunci cand se simte coplesita de probleme. Pentru Oana Zavoranu, dansul este o pasiune si, dupa divortul de Pepe, a devenit si un joc, si un mod de a se elibera de tensiunile negative. "La mine, dansul este o descatusare, ca si sofatul. Nu am nevoie de calmante. Cand ma simt rau, dansez", ne-a marturisit Oana. Coregrafiile ei sunt surprinzatoare, iar asta s-a vazut clar in imaginile pe care Oana le-a filmat in intimitatea apartamentului ei, in urma cu cateva saptamani, si pe care le-a postat, in urma cu doua zile, pe pagina ei de Facebook. Integral in Cancan.

Ronaldo&Co au ramas INMARMURITI! O blonda venita la antrenamentul Realului i-a facut sa se poarte ca niste adolescenti. O blonda le-a dat busolele peste cap jucatorilor lui Jose Mourinho. Aflati in turneu in SUA, jucatorii Realului au fost luati prin surprindere la antrenamente de aparitia unei femei sexy, care parea ratacita in multimea care asista la sedinta de pregatire. Cu instincte bine definite, Cristiano Ronaldo a reperat-o imediat si a impartit frumusetea privelistii cu Marcelo si Coentrao. Cei trei au ramas momente bune cu privirea fixata inspre tanara atragatoare, scrie Prosport (video).

Bianca Dragusanu a lesinat din cauza infometarii! Luata cu salvarea de la filmari! Bianca plateste scump pretul unei siluete perfecte. Oboseala si alimentatia defectuoasa si-au spus cuvantul, iar vedeta a speriat toata echipa cand a lesinat, luni, la filmarile reality-show-ului "Burlacita", fiind nevoie de interventia medicilor de la salvare. Bianca se joaca cu propria sanatate si nu se invata minte, in ciuda faptului ca i se face rau foarte des si chiar are nevoie de ajutor medical pentru a-si reveni. Asa s-a intamplat si zilele trecute, la filmarile show-ului "Burlacita" (Antena 1), cand vedeta a pus toata echipa emisiunii pe jar, in urma unui lesin. Oboseala acumulata la filmari si lipsa unei alimentatii corespunzatoare, caci vedeta se hraneste mai mult cu aer decat cu mancare, au condus-o direct pe mana medicilor de la salvare, care au venit imediat pentru a-i acorda primul ajutor, informeaza Cancan.