Andreea Marin, chinuita de o boala misterioasa. Andreea Marin Banica si-a gasit in sfarsit linistea dupa ce a aflat natura bolii de care sufera. "Zana" a fost macinata de ani de zile de o afectiune pe care s-a chinuit sa o descopere in clinicile din Romania, Austria si SUA, insa de fiecare data a fost gasita sanatoasa tun. In cele din urma, vedeta a ajuns pe mana medicilor turci, care, spune ea, au produs "minunea". Andreea Marin a facut mereu un secret din viata personala. Asa se face ca doar apropiatii au stiut ca in spatele zambetului larg pe care il afisa de fiecare data la aparitiile publice se ascundea de ani de zile o suferinta profunda. Avea simptome inexplicabile si simtea ca ceva nu este in regula cu ea. Vedeta a consultat cei mai buni specialisti din Romania, din Austria si din America, insa rezultatele analizelor au iesit impecabil. Integral in Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Moculeasca: "A trebuit sa fac sex oral pe 500 de dolari!" Marian Niculescu a adus la Click TV doua inregistrari audio care dovedesc ca Mariana se culca cu barbati pe bani. Fostul sot al Marianei Moculescu, Marian Niculescu, a dat ieri doua inregistrari-bomba care dovedesc ca aceasta a intretinut relatii sexuale pe bani. "De ce a trebuit sa fac sex oral pentru 500 de dolari?", urla Mariana, intr-o conversatie cu fiica ei, Nidia. Acuzata in nenumarate randuri de fostii soti sau iubiti ca ar fi facut sex pe bani, Mariana Moculescu nu a recunoscut niciodata public acest lucru. Integral in Click.

Bianca despre accidentul de ski-jet al Crudutei: "Ea e obisnuita sa intre altii in ea!" Daniela Crudu a devenit subiect de misto pentru colegii ei de la "Un show Pacatos". Dupa ce a avut parte de un accident cu skijet-ul, bruneta a intrat in gura lui Capatos, Stoian si chiar a Biancai Dragusanu. Asistenta lui Capatos a povestit intr-o emisiune trecuta ca este plina de vanatai, dupa ce a suferit un accident la mare. Bruneta s-a ciocnit cu skijet-ul de un alt amator al sporturilor de vara. Colegei ei de la Capatos, Bianca Dragusanu, nu i-a venit sa creada ca Daniela a reusit sa intre in cineva la mare. "Cruduta e obisnuita sa intre altii in ea. Nu stiu cum a reusit sa intre ea intr-unul cu skijet-ul", a glumit roscata in legatura cu accidentul pe care l-a avut Daniela, potrivit Cancan.

Ce vedeta castiga 23.500 de euro pe minut. 705.000 de euro va primi Jennifer Lopez pentru un concert privat de o jumatate de ora pe care sexoasa artista il va sustine la o nunta din Ucraina. La mai putin de o saptamana de cand a anuntat ca divorteaza de Marc Anthony, Jennifer Lopez are parte de mai multa priza la public dar si de o consolare financiara, informeaza Voici.fr. Una care valoreaza aproape un milion de euro, cat urmeaza sa castige artista in Ucraina, unde un magnat a fost dispus sa-i plateasca 750.000 de euro pentru un recital de cateva minute. Integral in Gandul.

Romanca Beatrice a vrajit un fiu de miliardar din Ucraina. Top-modelul s-a cuplat cu Damir, baiatul celebrului Rinat Ahmetov, patronul de la Sahtior Donetk. Ea, frumoasa de pica, el, fiu de miliardar. Presa din Ucraina vuieste dupa ce romanca Beatrice Chirita (35 de ani) s-a cuplat cu Damir Ahmetov (23 de ani), fiul magnatului Rinat Ahmetov, nimeni altul decat patronul lui Mircea Lucescu, la Sahtior Donetk. Dupa supermodelele Catrinel Menghia, Madalina Ghenea si Alina Puscau, care au ajuns iubitele unor straini celebri si bogati, iata ca o noua romanca a reusit sa prinda in mreje un miliardar. Este vorba despre Beatrice Chirita, un fotomodel care a cunoscut succesul abia la 27 de ani, dar care a subjugat lumea intreaga cu perfectiunea ei, scrie Click.

Moculeasca: "Era cat pe ce sa fiu violata la 18 ani! Eram fecioara atunci!" Fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu a iesit din nou la atac asupra fostului sot, Marian Niculescu, si ofera detalii picante despre viata ei. "Inainte sa il cunosc pe Moculescu, era cat pe ce sa fiu violata cand aveam 18 ani. Am iertat inculpatul, iar eu la varsta aceea am fost fecioara. Am fost rapita de patru turci constanteni. Prin vorbe, am reusit sa raman cu unul singur, care a fost arestat", a spus Mariana Moculescu la "Un show pacatos". Moculeasca este suparata atat pe fostul sot, Marian Niculescu, cat si pe fostul iubit, Cristi, despre care spune ca este bolnav psihic, scrie Cancan.