Andreea Marin, in pragul sinuciderii! "Am ajuns in punctul in care nu am vrut sa mai traiesc!" Andreea Marin a reusit sa scape de problemele care au chinuit-o in ultima perioada. S-a tratat in Turcia si acum se simte din ce in ce mai bine. Dupa ce a nascut-o pe Violeta, Andreea a intrat intr-o depresie grava ce a dus-o in pragul sinuciderii. Stefan Banica si psihologul care a tratat-o sunt persoanele care au reusit sa ii salveze viata. "Dupa ce am nascut-o pe Violeta, am intrat intr-o depresie grava. Am mers la psiholog si pot sa spun ca el mi-a salvat viata. Unii nu stiu ce inseamna mintea unui om in pragul depresiei. Am ajuns intr-un punct in care nu am mai vrut sa traiesc, desi aveam tot ce imi doream", a povestit Andreea Marin despre problemele prin care a trecut, dar pe care le-a depasit, cu ceva timp in urma, scrie Cancan.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Pepe spune ca filmarile sexy cu Oana sunt mai vechi: "Dansa la mine in casa". De cateva zile incoace, Oana Zavoranu posteaza pe contul ei de Facebook filmulete in care danseaza sexy, intr-un costum de baie. Diva sustine ca in acest mod isi demonstreaza independenta, insa Pepe e de alta parere. Pepe sustine ca respectivele filmulete sunt mai vechi si nu exclude varianta ca acestea ii erau trimise lui Tudy, ca raspuns la propunerile mult mai explicite, insotite de un fin joc de mana, pe care amantul divei i le facea tot pe film, scrie Libertatea.ro.

Anca Pandrea: "As vrea sa defilez pe podium goala". Anca Pandrea si Iurie Darie (82 de ani) sunt doi actori lipsiti de inhibitii, lucru pe care l-au demonstrat si la sfarsitul anului trecut, cand s-au lasat fotografiati sarutandu-se, la bustul gol. In ciuda varstei, Anca Pandrea are curajul sa se ia in piept cu toate manechinele celebre. N-are silicoane si nici alte operatii estetice! Anca Pandrea se bazeaza pe "frumusetea" ei naturala, astfel ca oricand ar avea curajul sa urce pe podium alaturi de manechinele "tunate": "As urca pe podium oricand! Eu sunt mandra de corpul meu si de naturaletea mea, scrie Click.

De ce a refuzat cantareata Emmy sa sufle in fiola dupa accident! Abia se tinea pe picioare!Cancan a intrat in posesia unor inregistrari video incredibile, realizate de un martor al accidentului rutier produs joi dimineata, in cartierul Ferentari, de cantareata Emmy. Pe imagini se vede clar ca soferita blonda abia se tinea pe picioare, fapt care ar putea explica de ce aceasta a refuzat sa sufle in etilotest si sa mearga la INML pentru recoltarea probelor de sange care urmau sa indice daca a consumat sau nu alcool.

Pamela Anderson a realizat o sedinta foto incediara. Pamela Anderson a realizat o sedinta foto incediara pentru a promova cea mai noua colectie de lenjerie intima, marca "Secretele dantelei". Pamela Anderson s-a antrenat indelung la sala de forta pentru a putea poza provocator in cea mai noua campanie de promovare a colectiei de lenjerie intima "Secretele dantelei". Ori poate s-a antrenat doar in Photoshop, dar efectul a fost senzational, citim pe site-ul Antena 1.

Uite-o pe Jennifer Lopez cantand la o nunta, in Ucraina. Frumoasa portoricana a cantat la nunta fiului lui Azam Aslamov, un mogul al petrolului, la mai putin de o saptamana de la anuntul facut in revista People, potrivit caruia ea si Marc au decis sa puna punct mariajului de sapte ani. Vedeta a preferat sa mearga si sa castige un ban, decat sa stea acasa si sa isi linga ranile. Potrivit presei de peste ocean, Lopez a incasat pentru prestatia ei la nunta bogatanului un milion de dolari, scrie Libertatea.ro.

Daniela Crudu: "M-as cupla cu Gooding Jr, dar ce dracu' sa vorbesc cu el?" Cruduta nu se potoleste. Dupa ce a declarat ca, pana la 22 de ani, i-au trecut prin pat 44 de barbati, iata ca acum vrea sa il treaca, pe lista trofeelor, si pe celebrul actor american Cuba Gooding Jr. Barbatul a invitat-o la masa lui, dupa care au dansat draceste pe ritmuri house. Cheful s-a spart in zori, la cantatul cocosilor, cand fiecare a luat-o pe drumul lui. Barbatul nu a vrut sa forteze nota si sa ii faca o invitatie indecenta brunetei, dar timpul nu este pierdut, caci Cuba va mai ramane in tara cateva zile, scrie Click.

Doru Iuga, acuzat ca facea sex cu minori, nu s-a potolit nici in spatele gratiilor! S-a dat la un politist aratos in arest! Mai mult, ieri, el a vrut sa se dezbrace in sala de judecata Chiar daca inchisoarea nu-i prieste lui Doru Iuga, acesta fiind mai mereu palid si obosit, OTV-istul incearca pe cat poate sa-si mai imbunatateasca traiul de dupa gratii. Asa se face ca Iuga s-a dat la un politist aratos, care asigura paza arestului Politiei Capitalei. El a anuntat ca va face plangere penala impotriva lui Catalin, baiatul de 16 ani care sustine ca a facut sex cu el anul trecut, mentionand ca Iuga are un semn particular pe burta, o cicatrice lasata de o operatie. "Doamna presedinte, uitati, nu am nici un fel de cicatrice pe burta", a spus revoltat Iuga, gata sa-si scoata camasa din pantaloni in sala de judecata, scrie Cancan.