Zavo: "Voi dansa in fosta trupa a lui Michael Jackson". Viitorul suna bine pentru Oana Zavoranu, care a creat a facut mare valva cu filmuletele in care danseaza lasciv. Ramasa fara iubit in tara, Oana anunta ca va pleaca in America, pentru a dansa in trupa regretatului Michael Jackson. Isi va incerca norocul si ca actrita, avand stabilita o intalnire cu regizorul Mick Davis. Dupa un divort cu nabadai, in stil italian de Pepe, dar si dupa despartirea de Tuddy, Oana Zavoranu va pleca, luna viitoare, intr-o vacanta la Los Angeles, orasul ei preferat de peste Ocean. Integral in Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Pepe si Augustin Viziru si-au descoperit vocatia: "Don Juan" de profesie. Lui Pepe nu-i mai ajunge o singura femeie. A iesit la terasa cu doua si s-a simtit foarte bine flirtand cand cu una, cand cu alta. Dupa modelul brevetat de Liviu Varciu, alti doi proaspeti burlaci, cantaretul Pepe si actorul Augustin Viziru, se bucura din plin de libertate si sar din floare-n floare. La fiecare sfarsit de saptamana fac noi cuceriri si parca nu se mai pot opri. Integral in Cancan.

Monica s-a impacat cu Irinel? "Am dormit la Izvorani". Sotia lui Irinel Columbeanu a povestit la "Un show pacatos" de luni seara, de la Antena 1, despre viata din America, despre castiguri, dar si despre relatia pe care o mai are cu tatal copilului ei si ce mai simte pentru el. "Nu stiu daca ma mai iubeste Irinel, dovada stau filmuletele in care el a calcat pe langa. Nu am discutat inca serios cu el deoarece vreau sa ma mai gandesc si deocamdata nu am puterea de a-i transmite ce vreau. De cand am venit din SUA, am dormit la apartement, dar si la Izvorani. Nu cred ca e problema nimanui daca am dormit cu Irinel in pat. Nu spun pentru ca nu vreau sa-l dezamagesc pe socrul meu. Am vorbit azi foarte serios cu el despre mine si despre Irinel. El ma vrea sa-i raman nora", a spus Monica, la "Un show pacatos". Integral in Click.

Zavo, show-uri erotice pe Facebook. Frumoasa bruneta le-a propus fanilor sai de pe site-ul de socializare un dans si o vestimentatie mult mai indraznete si s-a tinut de cuvant. Intr-un costum de baie super sexy, cu un sutien provocator si un slip minuscul, vedeta de televiziune face un show erotic incendiar. Ea danseaza tot pe melodia "Let's stay home tonight". "Pentru ca va iubesc si pentru ca vad cu cat drag si admiratie urmariti si comentati dansurile mele, va promit un outfit special in seara asta. Cat de decent este posibil pentru ca cei de la Facebook sa nu il scoata", scrisese Oana pe pagina ei cu cateva ore inainte sa posteze inregistrarea. Integral in Cancan.

Tania Budi, cu fundul gol, pe plaja. Invidiata pentru corpul ei de zeita egipteana, cu care atrage privirile masculilor, Tania Budi a facut furori, in acest weekend, pe o plaja din Mamaia. Frumoasa blonda a purtat un costum de baie ceva mai decoltat, astfel ca, barbatii au avut o priveliste de vis. Slipul tanga i-a scos in evidenta fesele bine lucrate la sala de sport. Desi are 43 de ani, Tania nu e adepta operatiilor estetice, insa recunoaste ca are imbunatatiri la nivelul buzelor, marindu-le cu ajutorul acidului hialuronic. Integral in Click.