Zavo si italianul au petrecut doua nopti fierbinti intr-un hotel din Bucuresti! Idila secreta cu Mirco Maschio. Oana Zavoranu a pus pe jar inima unui burlac pe care multe dintre vedetele autohtone au incercat sa-l imblanzeasca. Afaceristul italian Mirco Maschio este noul barbat din viata vedetei si, se pare, cei doi se fileaza de ceva vreme. Dupa o perioada de tatonari in care au comunicat de la distanta, el fiind in Italia, iar ea in Romania, a venit si vremea sa se intalneasca. Mirco nu a avut nevoie, se pare, decat de un "Si" din partea Oanei pentru a se urca in avion si a zbura in Romania, pentru a petrece doua-trei zile alaturi de ea. Potrivit surselor noastre, afaceristul a aterizat in Bucuresti martea trecuta, in jurul orei 17.00, si s-a cazat la un hotel de patru stele din buricul orasului, la camera 106, la etajul 1 al imobilului. Cum era de asteptat, acea camera a devenit cuibusorul de nebunii al celor doi, in zilele pe care Maschio le-a petrecut in Romania. Idila s-a desfasurat, deci, pe teren neutru, pe parcursul a doua nopti, in care, potrivit surselor din personalul hotelului, Oana a facut mai multe drumuri in Piata Amzei. Joi, Mirco s-a urcat in avion si a zburat inapoi in Italia, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Sanziana Buruiana isi tatueaza o ciocanitoare in zona intima! Sanziana Buruiana este indragostita pana peste cap de iubitul sau, Bobby Constantinescu, asa ca isi va face un tatuaj intr-o zona la care numai el are acces. Modelul ales este celebrul personaj de desene animate, ciocanitoarea Woody, pe care Bobby il idolatrizeaza. Posesoarea celor mai mari sani naturali din showbiz-ul romanesc este hotarata sa faca gesturi nebunesti pentru a-i demonstra iubitelului ei dragostea! Sanziana Buruiana i-a promis ca isi va tatua, saptamana aceasta, o ciocanitoare Woody in zona inghinala, personaj de desene animate pentru care Bobby a facut o adevarata pasiune, anunta Click.

Pamela de Romania, ofertata cu 5.000 de euro pentru o partida de sex. Focoasa blonda a cucerit inimile multor admiratori care o asalteaza cu tot felul de oferte, caer mai de care mai egneroade. Chiar recent, un fan i-a oferit suma de 5.000 de euro, pentru a o avea pe blonda in patul lui. Oferta a venit prin SMS, in timp ce Simona se afla in oras cu prietenele ei, scrie site-ul showbiz.ro. Acest lucru a enervat-o la culme pe Simona, care a declarat in presa ca este dezgustata de faptul ca individul s-a gandit ca ea ar putea face sex pe bani. "Nu ma cumpara nimeni pe mine si nu ca sunt sfanta, dar nici chiar asa. Nu mi-o trag pe bani", a spus Simona Trasca, informeaza Libertatea.

Valentina Pelinel, super-sexy in FHM Cehia! Uite ce picioare perfecte are. Blonda a realizat un super-pictorial peste hotare. Sotia lui Cristian Boureanu ne incanta pe coperta lunii august a revistei pentru barbati. Modelul international arata perfect in lenjerie intima, semn ca orele la sala de fitness nu au fost in zadar. Se pare ca privirea ei a cucerit si sefii revistelor din afara, scrie Cancan.

Laurette: "Inainte de nunta, as vrea sa fac sex cu un necunoscut". Cu o astfel de declaratie prin ziare cu siguranta ea va avea probleme in patul conjugal. Nu se stie cum va reactiona partenerul ei, dar zambetul nu va face parte din discutia lor. Laurette s-a straduit de ceva timp pana in prezent sa isi convinga iubitul ca ea este femeia vietii lui, iar acum parca vrea sa darame tot ce a cladit. Totul din cauza unei declaratii total deplasate pentru o femeie care se vrea de casa si credincioasa viitorului sot. Reactia lui Laurette a venit in culisele unei prezentari de moda si a ajuns si la urechilor unor reporteri, anunta Click.

Ea e "mamaia natura" de la care a mostenit Roxana Ionescu sanii. Roxana Ionescu a devenit cunoscuta in showbiz mai ales datorita sanilor sai mari, care au dus-o de mai multe ori pe coperta revistei Playboy. "Mama Natura", cum e poreclita Roxana, are insa cu cine semana. Jurnalistii de la showbiz.ro au descoperit- o pe "mamaia natura", adica pe mama Roxanei, de la care frumoasa a mostenit gropitele, dar mai ales bustul generos. Pentru a demonstra acest lucru, cele doua s-au si lasat fotografiate una langa cealalta, dovedind, astfel, ca frumusetea nu tine intotdeauna cont de numarul anilor, informeaza Libertatea.