Princess, o pisicuta de doua luni din Anglia, supravietuit dupa ce si-a petrecut o ora in cuva unei masini de spalat.Stapana, Susan Gordon, n-a observat cand pisicuta s-a strecurat in masina de spalat. Asa ca a aruncat o pastila de detergent, apoi a inchis usa. Dupa o ora, timp in care hainele din interior au fost spalate si stoarse, femeia a constatat ca pisica sa a avut parte de acelasi tratament. Princess a fost dusa de urgenta la veterinar unde i-au fost tratate ranile timp de trei zile, scrie Click.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Dezmat la cazino! O partida de striptease incendiar intr-o sala de jocuri din Bucuresti! Propietarii salii de jocuri au pus la bataie un premiu pentru clientii fideli. Este vorba despre un autoturism Mercedes clasa E. Pentru a isi promova cat mai bine concursul, ei au decis sa faca o serata de gala la care au invitat mai multe vedete. In timpul spectacolului, o stripteusa a demonstrat ca un dans lasciv poate aprinde foarte repede imaginatia unui barbat, potrivit Cancan.

Pescarusul infractor: Fura chips-uri de la brutarie de trei ori pe zi! Un infractor extrem de neobisnuit ataca in mod constant un magazin cu produse de panificatie din statiunea britanica Newquay din portul Cornwall. Totusi, proprietarii magazinului nu au luat nicio masura pana acum, intrucat infractorul este nimeni altul decat un pescarus pofticios, care viziteaza brutaria de trei ori pe zi, zburand de fiecare data in cioc cu cate un pachet de chips-uri ori alte bunatati, citim pe site-ul B1 TV.

Au prins un monstru de 31 kg, in spatele blocului. Roland Maier (17 ani) si Vlad Pop (22 de ani), din Cluj Napoca, au prins, zilele trecute, un somn urias, de 31 kg, pe un lac din cartierul in care locuiesc. "Ne-am luptat in jur de o jumatate de ora ca sa-l aducem la mal", ne-a povestit Roland. Dupa ce l-au cantarit si s-au fotografiat cu el, cei doi au decis insa sa elibereze pestele urias, scrie Libertatea.ro.

Pisicuta Kitler nu isi gaseste adapost din cauza ca seamana cu Hitler. Pisicuta a primit numele de Kitler, de la ingrijitorii adapostului unde locuieste momentan, pentru ca seamana cu Hitler. Acesta este fi si motivul pentru care animalutul nu isi gaseste o casa. Kitler are sase saptamani si se afla de ceva timp la adapostul de animale Wood Green din Godmanchester, Cambridgeshire, scrie The Telegraph. Personalul de acolo afirma ca este dificil sa ii gaseasca pisicutei o casa din cauza semnului sau distinctiv, citeaza Click.

Chef cu lautari intre blocuri, intr-un cartier din Cluj. Botezul unui copil dintr-o familie de romi i-a scos din locuinte pe zeci de locatari din cartierul clujean Manastur. Cantecele de petrecere au rasunat prin boxe de doi metri pana cand vecinii au chemat politia, scrie Cancan.

Gigi Becali scoate diavolul din casa lui Dinamo! Daca "finul" Borcea jubila la inceputul partidei cu croatii, la finalul acesteia era distrus si toata noaptea nu a putut dormi, dupa ce "cainii" au terminat 2-2 acasa cu necunoscutii croati de la Varazdin. Borcea a vorbit la telefon cu Gigi Becali, patronul Stelei, care acum ii este nas si confident si care a dezvaluit cum il va scapa pe actionarul dinamovist de ghinioanele care s-au abatut asupra echipei sale. "Toata noapte mi-a plans ca e blestemat si atunci am vorbit cu duhovnicul meu sa-i faca sfestanie acasa. Numai dracul e de vina pentru rezultatul de aseara", a anuntat Becali. Apoi, l-a asigurat pe dinamovist ca ros-albii se vor califica, scrie Click.