Cat a durat cea mai lunga partida de sex a Pamelei de Romania. "A fost o noapte la munte, alaturi de unul dintre fostii mei iubiti si am facut sex opt sau noua ore, cu pauze ce-i drept, dar destul de scurte. Na, la munte ce sa faci, am incercat toate pozitiile posibile si imposibile. Ce sa zic, de atunci nu am mai avut parte de partide atat de lungi si chiar le duc dorul", a declarat Pamela de Romania, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Oana Lis, rochie transparenta si chiloti cu buline. Oana si Viorel Lis si-au tot amanat luna de miere pentru ca au avut ceva probleme cu masina, iar in avion nu s-ar urca nici picati cu ceara. Abia ieri, la mai bine de trei saptamani de la nunta, sotii Lis s-au trezit cu noaptea in cap, in jurul orelor 7 .00, pentru a porni la drum. Nu inainte de a burdusi masina cu bagaje si mancare, faze surprinse de fotoreporterii Click! Oana si Viorel si-au propus ca prima destinatie o celebra localitate din Croatia, Pula, dupa care vor ramane mai mult timp in Toscana. Nu vor avea o luna de miere in doi, ci in patru, caci in acest periplu prin Europa ei vor fi insotiti si de Andrei Duban si sotia lui, Gratiela, anunta Click.

Cruduta s-a racorit cu sfarcurile la vedere in piscina. In timp ce nebunatica asistenta se afla in bazin, balacindu-se, stropindu-si cu apa colegele sau inotand, in toata agitatia, aceasta s-a trezit ca are o porblema ... tehnica, relateaza site-ul stl.ro. Sutienul, care nu era prea incapator pentru bustul generos al Crudutei, a lasat pe afara nurii vedetei, spre marea bucurie a publicului masculin de pe margine care ovationa show-ul vedetei Antena 1. Cand si-a dat seama ca i se vad sfarcurile, cu ajutorul unei alte colege de prezentare, Anelisse Tania, manechinul despre care se spune ca ar fi motivul despartirii dintre ex-stelistul Bogdan Stancu si Iulia Oprescu, a rezolvat "problema", informeaza Libertatea.

Ce sani si ce abdomen lucrat are Gyorfi la 5 luni dupa nastere! Invitata in editia de joi a emisiunii Click pe VIP, Daniela a povestit despre felul in care se descurca in postura de mamica, despre cum se mentine in forma si despre felul in care George Tal, tatal fetitei ei, se descurca cu micuta. Despre relatia cu George Tal, Daniela a declarat ca lucrurile merg normal, ca in orice relatie. "Mai exista momente in care ne certam, dar totul este ok. De obicei mi-o paseaza pe Maria si fuge. Acum e in Germania undeva", ne-a spus Daniela. Blonda a declarat in cadrul emisiunii Click! pe VIP ca unul din lucrurile de care o streseaza cel mai mult este ca sistemul medical din Romania nu ajuta deloc bolnavii. "Mama mea este paralizata de 30 de ani. Ma streseaza rau de tot chestia asta cu medicamentele compensate, ca nu are niciun beneficiu", a spus Daniela, anunta Click.

Ricky Martin, surprins cu iubitul in vacanta. Paparazzi au avut de ce sa fie incantati cand l-au descoperit pe Ricky Martin in valuri alaturi de iubitul sau, pentru ca cei doi au o relatie deosebit de discreta, evitand sa se afiseze prea mult. Dupa ce a recunoscut ca este gay, Ricky Martin a incetat sa isi mai ascunda iubitul de ochii lumii, cei doi fiind surprinsi in ipostaze tandre in Miami. Cantaretul Ricky formeaza un cuplu de doi ani cu analistul financiar Carlos Gonzales Abella si se ocupa impreuna de cresterea gemenilor Matteo si Valentino, care au fost nascuti printr-o mama-surogat in anul 2008. Carlos este nepotul fostului Guvernator al statului Puerto Rico si se cunoaste cu Ricky Martin inca din scoala generala, acestia fiind colegi de clasa. Conform presei, Carlos a fost cel care l-a incurajat pe Ricky Martin sa nu isi mai ascunda identitatea sexuala, sprijinindu-l in decizia de a spune lumii adevarul, informeaza Libertatea.