Oana Zavoranu o face praf pe Oana Roman: "In 30 de ani poate imparti canapeaua cu Pepe! Pana atunci sa stea acasa si sa se uite la filme porno". Diva a dat cartile pe fata si a spus tot ce avea pe suflet in ceea ce o priveste pe Onuca, ironizand-o cum stie ea mai bine. Mai mult, focoasa bruneta chiar ii da sanse la inima lui Pepe fiicei lui Petre Roman, dar in 30-35 de ani, cand fostul sau sot va fi mult prea batran. "Gogoasa infuriata (n.r. Oana Roman) e periculoasa. Nu vezi ca e lipita ca marca de scrisoare de el (n.r. Pepe)? Nu poate sa faca un pas de ea. Ea viseaza de mult timp la Pepe! Eu i-am zis ca speranta moare ultima.... Cand Pepe va deveni mai putin potent, ca sa nu spun impotent, in vreo 30-35 de ani, eu ii dau sanse sa spere, sa nu dispere. Totusi sa aiba optimism, ca optimismul este important. Este posibil ca in 30-35 de ani sa imparta aceeasi canapea cu Pepe, sa sparga seminte, sa adoarma ca bosorogii. Ea trebuie sa fie optimista, a declarat Oana Zavoranu, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Simona Sensual: "Nu sunt cuminte pentru ca am citit povesti indecente". Simona Sensual este una dintre cele mai nonconformiste vedete. Acum, la 28 de ani, ea pare ca a gasit si explicatia pentru comportamentul indecent. Simona da vina pe celebrele povesti pe care le-a lecturat in copilarie, deloc educative: "De mica il vedeam pe Tarzan plimbandu-se dezbracat. Cenusareasa venea acasa la 12.00 noaptea. Pinocchio zicea minciuni. Aladin era hot. Batman mergea cu 320 km la ora. Alba ca Zapada locuia cu sapte barbati (pitici). Popeye fuma si era tatuat. Pacman alerga intr-o sala intunecata cu muzica electronica, mancand pastile care-l agitau. Prea tarziu! Nu e vina mea, este vina copilariei mele!", a postat ea un comentariu pe contul ei de Facebook, anunta Click.

Diana Guresoaie, cu sfarcurile la vedere in piscina! Diana Guresoaie, devenita celebra dupa ce a trait o poveste de dragoste cu nabadai cu stelistul Cristi Tanase, s-a dat in stamba zilele trecute intr-un club din Mamaia. Bruneta nu a defilat pe podium asa cum ne-a obisnuit, dar a facut un adevarat show in piscina localului. Ametita bine de aburii alcoolului, Diana a intrat imbracata in apa si s-a balacit spre amuzamentul clientilor din club. Si pentru ca show-ul sa fie complet, fosta "Stramba a lui Dodel" si-a scos sfarcurile la aer, fiind protagonista unui dezmat pe cinste. Diana Guresoaie nu este singura care s-a facut de ras in piscina localului din Mamaia. In urma cu doar o saptamana, si asistenta TV Daniela Crudu a fost protagonista unei scene asemanatoare, informeaza Libertatea.

Andreea Tonciu n-a vazut in viata ei penis de 30 de centimetri! Uite cum a putut sa reactioneze cand a vazut ce atarna intre picioarele unui magar. Se pare ca Andreea Tonciu a avut parte de barbati mai putin potenti, in asternuturi, iar la lectiile de zoologie nu prea a fost, ea nestiind ce ii face pe magari faimosi. Iubita lui Mitea a fost invitata la emisiunea Serviti, va rog! unde a facut senzatie. Bruneta s-a plimbat intr-o caruta trasa de un magar, iar cand a vazut ce are animalul intre picioare, s-a speriat. Ea l-a intrebat pe Morosanu ce ii atarna magarului intre picioare si cand a aflat de fapt ce era, a ramas muta de uimire. "Auzi ma, ia opreste-te un pic sa-ti arat ceva. Ce dracu e asta care atarna?" a intrebat Andreea, razand in hohote si extrem de surprinsa de ce a vazut. Morosanu i-a raspuns franc brunetei: "E p..a, ce sa fie" "Ma, sa mori tu ca asa atarna ma? Bre Nea Marine ca daca iti zic ce am patit aici, nu stiu bre, dar am vazut ceva lung atarnat intre picioarele lu' asta. Doamne ba, ce nebun. Voi n-aveti nici pe jumatea lu' asta" a spus Andreea, scrie Cancan.

Iubitele lui Cristea au ajuns piele si os! Iubitele fotbalistului Adrian Cristea au ajuns sa semene ca doua picaturi de apa. Bianca Dragusanu a ajuns in pragul anorexiei, dupa estimarile doctorilor, iar Denisa-Roxana Nechifor, fosta iubita a lui Cristea si mama fetitei lui, calca si ea pe urmele asistentei lui Dan Capatos. Se pare ca Bianca a devenit deja un model pentru vedetele din showbiz, care-si doresc si ele sa fie piele si os, in ciuda problemelor de sanatate cu care aceasta se confrunta. Denisa se rasfata in aceste zile intr-o vacanta la Monaco, alaturi de niste prietene, si si-a postat pe contul de Facebook fotografii de la plaja, in costum de baie, anunta Click.

Roxana Ionescu a invatat sa mulga vaca. Roxana Ionescu, una dintre vedetele acestui nou sezon din "Serviti, va rog!", emisiunea de la Pro TV care pune vedetele la treaba, se declara o persoana muncitoare si perseverenta. "Mama Natura" spune ca munca nu o sperie si sustine ca s-a descurcat de minune la treburile casnice pe care a trebuit sa le faca la pensiunea lui Nea Marin, din 2 Mai. "Nu mi s-a parut nimic extraordinar de greu, pentru ca sunt obisnuita cu treburile casnice. Mai dificil a fost la animale, mai precis cand am fost pusa sa mulg vaca. M-am descurcat pana la urma, ca sunt fata muncitoare si perseverenta, dar intrasem putin in panica, pentru ca nu mai facusem asta niciodata. Mi-a placut foarte mult sa fiu gazda buna, sa servesc oamenii la masa, insa am avut ceva emotii ca o sa ajung cu farfuriile goale, atunci cand trebuia sa duc ciorbele pana la masa, insa dupa putin exercitiu m-am perfectionat. Mi-a placut sa gatesc, am facut specialitatile pe care le fac si acasa: ciorba de pui si chiftelute cu piure de cartofi. M-am bucurat ca doamna Bamboi mi-a impartasit tot felul de secrete de bucatarie si m-a invatat o reteta noua (chiftelute marinate)", a declarat Roxana, informeaza Libertatea.

Dana Rogoz, sedinta foto in costum de baie! Iti place? Actrita este foarte mandra de silueta ei si de stilul abordat, asa ca nu pierde nicio ocazie de a se lasa fotografiata. Dana si-a pus in evidenta silueta cu un costum de baie minimal, negru si foarte simplu, si o pereche de pantaloni scurti albi. Desi are un abdomen tonifiat, actrita marturiseste ca nu o intereseaza neaparat patratelele, fiind mai degraba orientata spre a-si lucra bratele si picioarele, scrie Cancan.