Oana Roman nu rateaza niciun pustan! A incercat sa agate un tinerel intr-un club, la mare! Oana Roman nu sta deloc. Se distreaza noapte de noapte in cluburile de pe litoral, unde nu rateaza niciun tinerel. Onuca a fost surprinsa zilele trecute cand incerca sa agate un pusti cu cativa ani mai tanar decat ea. Fiica fostului premier al Romaniei a conversat aproape toata seara cu tanarul, care a zambit mai tot timpul la spusele Oanei. In ciuda acestui lucru, baiatul nu a cedat avansurilor divei si intr-un final a respins-o. Clubul in care a fost zarita este frecventat de foarte multe vedete autohtone. Paparazzii CANCAN care au surprins-o au dezvaluit ca Onuca nu este la prima "abatere", ea incercand in mai multe seri sa se racoreasca in compania vreunui tinerel. Si in urma cu cateva saptamani, fiica fostului premier, a iesit la o terasa de fite din Bucuresti alaturi de Andrei Jilavu, fostul iubit al Evei Kent. Ceea ce s-a crezut initial ca ar fi o aventura de cateva zile, s-a dovedit un fiasco, modelul negand orice implicare in vreo relatie cu Oana Roman. Poate, pana la finalul verii, Oana va avea noroc si va reusi sa isi gaseasca iubirea la mare, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Irinel Columbeanu, luat la misto de tineri, la coada la WC. Iri (53 de ani) si-a petrecut noptile de vineri si sambata in clubul "The Office", din Mamaia, unde a fost in centrul atentiei pana la ora sase dimineata. Miliardarul a dansat pe muzica anilor 70, si-a pus peruca roz pe cap, si a spart 60 de milioane pe 10 sticle de sampanie, in timp ce fetita lui, Irina, se afla la hotel, in grija bonei. Iata insa ca omul de afaceri a reusit sa distreze clientii localului chiar si la toaleta, nu numai in club. Fotoreporterii Click! l-au surprins la coada la WC, langa alti 30 de barbati, care nu au facut altceva decat sa-l ia la misto, ca pe o "mascota". Tinerii au ras de vestimentatia sa "de doliu" si mai ales de bluza neagra si lunga pana la genunchi, care il facea caraghios, la inaltimea lui de 1, 64 m. Afaceristul nu a intrat in disputa cu tinerii pusi pe harta si a asteptat, pret de 10 minute, sa-si faca nevoile, anunta Click.

Mazare a "dezamorsat" doua bombe sexy intr-o noapte. Edilul Constantei, Radu Mazare, a mai dovedit o data, de parca ar mai fi fost nevoie, ca are un succes incredibil la sexul frumos.Primarul si-a facut aparitia la o petrecere senzationala, stil anii 70, gazduita de clubul " The Office", insotit de cateva domnisoare superbe, cum nici pe podiumuri nu vezi. Doua dintre ele i-au atras in mod special atentia excentricului politician: o blonda si o bruneta, ambele tocmai bune pentru un shooting intr-o revista pentru domni. Cassanova mioritic n-a facut diferente intre cele doua june, a dansat cu fiecare dintre ele, a avut grija ca paharele lor sa fie mereu pline cu cea mai scumpa sampanie si le-a aplicat companioanelor saruturi "magna cum laude", informeaza Libertatea.

Oana Zavoranu a flirtat intens cu cel care vrea sa-i cumpere casa! I s-a pus pata pe Maciuca! Michael Maciuca este un tanar si prosper broker care a intrat in viata Oanei Zavoranu in momentul in care s-a aratat interesat sa cumpere casa de 820.000 de euro din Dorobanti pe care vedeta a scos-o la vanzare. Se pare ca barbatul i-a picat cu troc lui Zavo inca de la prima intalnire si, probabil, folosind ca pretext inmanarea unor acte, a obtinut-o si pe a doua. De data aceasta intr-un cadrul neoficial, scrie Cancan.

Pepe, iubita ta este leita Zavo! Sapte ani de iubire nu se uita usor, mai ales de catre un barbat pasional, asa cum e Pepe. Iata ca desi i-au dat tarcoale diverse frumuseti autohtone, solistul a ales drept iubita o bruneta focoasa, trasa la indigo dupa Oana Zavoranu. Psihologul Ilie Marinescu ne-a explicat de ce. Au divortat pe 16 iunie, de ziua Oanei Zavoranu, si-au aruncat cuvinte amare, apoi vorbe dulci, si-au spalat rufele in public, apoi si-au facut declaratii de dragoste. Cine sa-i mai inteleaga? Totusi, analizand comportamentul celor doi, psihologii spun ca Zavo pare vindecata si gata sa mearga mai departe, in timp ce Pepe a ramas blocat in trecut, anunta Click.

Kim Kardashian are picioarele distruse de psoriazis. Kim Kardashian a aflat in urma cu scurt timp ca sufera de psoriazis, iar acum se pare ca situatia s-a inrautatit. Vedeta, care se va casatori in mai putin de doua saptamani, a fost surprinsa zilele trecute la un salon de cosmetica din Los Angeles, si se pare ca pe picioarele ei se vad urmele bolii necrutatoare. Kim are cicatrici tot mai mari si mai vizibile, pe semne ca psoriazisul a avansat si se manifesta mai violent. Este posibil ca acest lucru sa se intample din cauza stresului nuntii ce se apropie cu pasi repezi, informeaza Libertatea.

Liviu Varciu s-a saturat de femei! L-a sarutat patimas pe Nea Marin. Conflictul dintre Nea'Marin si Liviu Varciu ne-a dovedit ca de la razboi la dragoste e doar un pas. Nea'Marin a incercat sa aiba o discutie serioasa cu Liviu Varciu si chiar sa faca pace cu acesta, dar totul a fost in zadar. Liviu Varciu s-a tinut in continuare de glume, a scos frigiderele din priza, a scris vrute si nevrute despre Nea'Marin in meniul terasei si a legat un caine de o masa sperand ca acesta o va rasturna la un moment dat. Dupa toate acestea, Nea'Marin il bombane si il blesteama, iar Liviu ii raspunde printr-un mod neasteptat... il saruta cu patima, dupa care fuge de la terasa, scrie Cancan.