Minune! Sanii Andreei Balan cresc de la an la an! Bucuria barbatilor, invidia femeilor! Andreea Balan are poate cel mai "secretos" decolteu din showbiz, care creste precum aluatul de cozonac. Cele mai recente poze cu solista sunt si cele mai socante, caci sutienul imens abia ii mai sustine "podoabele". Sustine sus si tare ca marimea bustului a crescut direct proportional cu numarul anticonceptionalelor pe care le tot ia de la 18 ani. Andreea Balan (27 de ani) a lansat insa numeroase controverse cu sanii ei, caci cu fiecare aparitie pare mai dotata. La evenimentul "Summer Kiss", organizat recent de Kiss FM la Mamaia, Andreea Balan a concertat pe plaja, purtand doar sutien si pantaloni scurti. A fost de ajuns pentru ca fanii sa se holbeze doar la sanii ei imensi, care abia stateau in sutienul stramt. Comparand aparitiile ei de la an la an, Andreea pare din ce in ce mai dotata la nivelul bustului, de parca acele anticonceptionale-minune au si efect de siliconare, nu doar de protectie impotriva unei sarcini nedorite, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Claudia Pavel si-a luat un apartament de 200.000 de euro in blocul Monicai Gabor! Se muta de frica hotilor! Claudia Pavel se afla in plin proces de amenajare a noii sale locuinte, un apartament cu trei camere intr-un bloc nou-nout din Pipera, acelasi in care locuieste Monica Gabor atunci cand nu se afla in bratele iubitului chinez in SUA. Paparazzii CANCAN au fotografiat-o mai multe zile la rand carand diverse obiecte de decoratiune interioara. De fiecare data era insotita de sora ei si de cativa muncitori saritori. Locuinta a costat-o pe Claudia in jur de 200.000 de euro, insa, spune ea, isi merita toti banii. "Are trei camere, vedere spre lac, este superb! Blocul arata impecabil si este dotat cu un centru spa&fitness pentru care nu trebuie decat sa cobor cateva etaje. In plus, imi rezolva o problema uriasa. Mereu mi-am dorit sa stau intr-un bloc in care sa pot intra prin garaj. Dincolo, in fiecare seara cand ajungeam acasa trebuia sa umblu pe niste stradute laturalnice si intunecoase si de fiecare data ma temeam sa nu mi se intample ceva, sa nu fiu atacata. Aici am scapat de aceasta fobie. Am garaj cu acces in bloc!", ne-a marturisit Claudia. Insa va mai dura ceva pana se va muta in noul ei apartament: "Mai am de amenajat. Timpul nu prea mi-a permis sa ma ocup de asta. Sper ca in toamna sa reusesc sa termin", anunta Cancan.

Iar nu s-a uitat in oglinda inainte de a iesi - Lindsay Lohan cu sanii la vedere, pe strada. Nu rateaza nicio ocazie sa fie in centrul atentiei, iar pentru asta recurge si la cateva trucuri: de data aceasta Lindsay Lohan nu s-a mai drogat in public, in schimb a purtat o bluza ce lasa putin loc imaginatiei. Blonda a iesit in oras sa ia cina in Beverly Hills imbracata intr-o pereche de pantaloni luciosi, bleumarin si un top negru transparent, peste care a pus o vesta, care, din pacate, nu i-a acoperit sanii, pe care reporterii i-au surprins din plin cu camerele de luat vederi. In ciuda faptului ca in ultima vreme parea sa piarda in greutate la fiecare pas, se pare ca metabolismul vedetei si-a revenind, ea ajungand din nou la o greutate normala, informeaza Libertatea.

Limbaj Tonciu: "Jegoasa dracului! Mars, fa! Grasa, urata! Pute carnea pe tine, mars la cotet". Andreea Tonciu a redenumit limbajul vulgar. Limbajul toncian este peste limita superioara a vulgaritatii. Bruneta s-a luat de o femeie pe litoral in cadrul emisiunii "Serviti, va rog!" In plimbarile ei de pe litoral, Tonciu s-a luat de o femeie la varsta a doua. Aceasta a fost deranjata de faptul ca Andreea s-a legat de pozitia ei la plaja si a facut-o "nasoasa". Orice pana la o face pe Tonciu nasoasa. A luat foc diva neunsa diva. A tunat: "Jegoasa dracului! Mars, fa! Grasa, urata! Du-te dracu, fa! Pute carnea pe tine, mars la cotet! Mars la puscarie pe 50 de ani! O nespalata. Nu-i e rusine sa stea cu pi*** la soare", a fost textul cu destula "eleganta", scrie Click.

Amy Winehouse voia sa ramana insarcinata cu Reg Traviss! Artista voia sa devina mamica, asa ca discutase deja acest subiect cu iubitul ei. Amy Winehouse si Reg Traviss isi doreau o familie numeroasa, cu copii multi. Cantareata a decis sa renunte la droguri si alcool, abia dupa ce devenea "curata" planuind sa ramana gravida. "Amy voia sa scape de dependentele ei pentru a ramane insarcinata", a declarat o prietena a cantaretei, anunta Cancan.

Superba Bar Refaeli, acoperita cu namol. Celebrul model Bar Refaeli, in varsta de 26 de ani, s-a acoperit cu namol din Marea Moarta, unul dintre cele mai renumite tratamente pentru frumusete. Bar a fost atat de mandra de isprava sa incat a postat pe Twitter doua fotografii cu ea plina de namol din cap pana-n picioare. "Noroioasa, dar ma simt atat de bine! Daca nu ati fost la Marea Moarta, e destul de nasol pentru voi", a scris Bar, pe reteaua de microblogging. Namolul din Marea Moarta este renumit pentru minunile pe care le face pentru piele, dar are, de asemenea, si efecte antiinflamatoare si are capacitatea de a revitaliza datorita magneziului pe care il contine, informeaza Libertatea.

Pepe, gagica ta umbla cu altu'! Beatrice Tican, noua iubita a lui Pepe, nu este chiar usa de biserica, ea petrecandu-si timpul liber si in comania altor barbati. Miercuri, Beatrice parea ca se simte excelent in comania solistului Morris, caruia i-a acceptat invitatia la cafea. Timp de o ora, cei doi au povestit si au ras cu gura pana la urechi. Latin-lover-ul Pepe pare sa fie urmarit de ghinion in amor. Dupa ce a divortat de Oana Zavoranu, cand a aflat ca sotia lui doarme si in patul lui Tudy Ionescu, nici noua cucerire, Beatrice, nu prea sta pe acasa. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe bruneta la o cafenea din zona Dorobanti, in compania lui Dj Morris, solistul care a declarat recent ca s-a despartit de iubita lui, Roxana Ionescu (a nu se confunda cu Mama Natura), scrie Click.