Victor Becali si-a luat pantofi de la reducere. Victor Becali (49 de ani) s-a apucatsa isi pregateasca garderoba pentru nunta actionarului dinamovistCristi Borcea, eveniment care va avea loc pe 28 august. Agentul de fotbalisti a fost surprins de fotoreporterii Libertatii cumparandu-si doua perechi de pantofi dintr-un magazin care avea reduceri de 70%. Fotbalul romanesc nu mai exporta jucatori pe banda rulanta, ca in anii '90, si acest lucru a afectat bugetul de cheltuieli al lui Victor Becali. Cu ocazia nuntii lui Cristi Borcea, care bate la usa, Victor s-a apucat sa-si reinnoiasca garderoba, pentru eveniment, scrie Libertatea.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Botezatu: "Bianca, nu orice broasca raioasa se transforma in print". Bianca Dragusanu nu are deloc noroc in dragoste! Roscata a incercat o relatie cu designerul Catalin Botezatu, apoi cu fotbalistul Adrian Cristea, a participat la show-ul "Burlacita" (Antena 1), dar in zadar. Asistenta tv s-a intors de curand in bratele "Printului", insa se pare ca nu este deloc multumita de reimpacare. Astfel ca, Dragusanu si-a pus ultima nadejde intr-o broscuta, sperand ca, daca o saruta, poate poate se transforma intr-un print, ca in celebra poveste, informeaza Click.

Ramona, ce scarbos te comporti la masa! Despre Ramona Gabor se poate spune orice, dar ca este lipsita de naturalete nu. Este atat de naturala, ca uneori iti poate intoarce stomacul pe dos. Mai ales daca esti la o terasa si mananci alaturi de ea. Zilele trecute, fotoreporterii Libertatii au surprins-o pe Ramona, sora mai mica a Monicai, pe terasa unui restaurant de lux, din centrul Capitalei, storcandu- si cu patos un cos de pe picior. Si pentru ca la finalul operatiunii nu putea sa scape de scarbosenia care-i tasnise pe degete, Ramona s-a sters, tacticoasa, incercand totodata sa fie discreta, pe tapiteria scaunului pe care statea. Operatiunea de extirpare a avut loc dupa ce Ramona si cele doua prietene ale ei au mancat. Sora Monicai s-a delectat, dupa masa copioasa, cu o... tigara, experimentand de putina vreme acest viciu, la care tot mai multa lume incearca sa renunte. Integral in Libertatea.

Si-a lasat sanii liberi in vacanta din Italia. Relaxare. Modelul german Heidi Klum, in varsta de 38 de ani, se afla in vacanta la Portocervo, in Italia, impreuna cu sotul sau, cantaretul Seal, si cei patru copii - Leni, Henry, Johan si Lou. Frumoasa blonda a vrut sa se simta libera si sa se bronzeze uniform, motiv pentru care a renuntat la sutien si s-a balacit in apa si a stat cu burta la soare in sanii goi, spre bucuria celor aflati prin preajma, care au avut ce admira, anunta Cancan.

Rihanna a mimat o partida de sex pe scena cu o fana. O fana a Rihannei a simtit pe pielea ei ce inseamna sexualitatea vedetei. Roscata si-a trimis dansatorii in public si acestia i-au adus ca "prada" o fana timida si putin dezorientata. Fara sa se intrerupa din cantat, Rihanna i-a desfacut picioarele fetei, s-a urcat pe ea si a inceput sa se miste senzual, scrie Click.

Iata de ce a fost arestat iubitul Andreei Spatar dupa scandalul de la Gara de Nord. Informatii socante ies la iveala din dosarul in care Sorin Marica, iubitul fostului "iepuras" Playboy Andreea Spatar, e arestat preventiv pentru 29 de zile. Judecatorii care l- au incarcerat spun in motivarea deciziei lor ca Sorin si-a impuscat victima pentru a o convinge sa renunte la o plangere penala. Conform magistratilor, iubitul Andreei Spatar s-a contrazis in declaratii atunci cand i s-a cerut sa explice intamplarile de saptamana trecuta de la Gara de Nord, din Capitala. Initial, a afirmat ca a tras cu pistolul in legitima aparare, deoarece victima sa il ameninta cu un cutit, insa, ulterior, a spus ca el a coborat primul din masina ca sa "discute" cu celalalt barbat. Judecatorii cred insa ca Marica a incercat de fapt sa-l determine pe omul impuscat sa-si retraga o plangere pe care o facuse impotriva fratelui sau, informeaza Libertatea.

Lindsay Lohan si-a luat cocaina in strada. Actrita Lindsay Lohan se vrea o fata cuminte, dar viciile ii dau rau de furca. Ea a fost surprinsa de paparazzi, in Venice Beach, in timp ce-si lua, de la un dealer, o punguta cu cocaina. Nici nu a iesit binedin arest la domiciliu, ca Lindsay Lohan, in varsta de 25 de ani, este implicata intr-un nou scandal. Actrita a fost surprinsa de paparazzii de la X17online in timp ce efectua o tranzactie dubioasa in fata unui restaurant din Venice Beach. Lindsay statea in strada, impreuna cu niste prieteni, cand un barbat a venit la ea si i-a inmanat o punga, despre care se crede ca ar fi continut cocaina, relateaza Cancan.

Jojo si-a tras apartament de 130.000 de euro. Actrita s-a mutat din blocul cu patru etaje din zona Timpuri Noi intr-unul rezidential din Pipera. Catalina Grama, alias Jojo, si sotul ei, Ionut, au locuit pana nu demult intr-un apartament cu doua camere din zona Timpuri Noi, insa, venirea pe lume a fiului lor, Achim Ionut, i-a "fortat" sa se mute intr-o casa mai mare. Din dorinta ca micutul in varsta de 2 luni sa aiba camera lui, Jojo si sotul ei au renuntat la apartamentul din blocul cu patru etaje in care locuiau, cel pe numele bancherului, pentru unul de lux din Pipera. Actrita si sotul ei s-au mutat deja in apartamentul de 130.000 de euro, situat intr-un complex rezidential, anunta Click.