Simona Gherghe, episod topless in compania Danei Mladin. Dupa ce paparazzi revistei "Ciao!" au surprins-o topless pe o plaja pe o insula exotica in compania producatoarei Dana Mladin, Simona Gherghe a reactionat, miercuri, pe pagina ei de Facebook, criticand insinuarile din presa. "Intrebare de o mie de puncte: Daca maine ies la plimbare cu Max, catelul meu, revista de paparazzi va scrie ca suntem un cuplu?", se intreaba ironic vedeta dupa publicarea fotografiilor seminud. Desi vedeta neaga o informatie care a circulat in media, este ciudata reactia virulenta la niste imagini care nu denota un comportament neadecvat imaginii ei. Mai putin incordata Dana Mladin a parut amuzata de comparatia prea putin magulitoare cu un patruped si a comentat degajat postarea prezentatoarei TV, scrie b1.ro.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Mariana Moculescu, despre Horia, fostul sot: M-a dezvirginat pe un pat cu 99 de trandafiri! Mariana face dezvaluiri incendiare despre prima noapte de amor din viata ei intr-o carte scrisa de Mara Banica. Cel care a dezvirginat-o pe Mariana cand avea doar 20 de ani a fost chiar fostul ei sot, Horia Moculescu. "Cand a intrat in dormitor (acelasi in care aveam sa o concepem pe Nidia), pulpele mi se lipeau una de cealalta, intr-o licoare a dragostei, fricii si dorintei. Un amestec atat de puternic incat am facut tot ce voia el. Am lasat in urma durerea scurta pe care penisul lui mi-a provocat-o si am vrut sa vad ce e mai departe de aici. Horia se misca in mine puternic, hotarat. Eu ii raspundeam ca si cum asa ar fi trebuit. Era ceva natural, eram unul, eram pereche. Cand a terminat, s-a contorsionat tot, iar gura lui a scos un geamat animalic, era placerea suprema. As mai fi vrut o data. A plecat in dusul de dupa, iar eu, cu sperma lui inca in mine, am cules fiecare petala din cei 99 de trandafiri roz, pe care i-am facut patul dragostei noastre", isi aminteste ea, anunta Click.

Bianca Dragusanu a facut baie in mare, topless. Bianca Dragusanu ii innebuneste de-a dreptul pe pretendentii ei din cadrul show-ului Burlacita. Vedeta a facut baie in mare topless, dupa care a luat un mic dejun romantic purtand o bluza foarte transparenta. Bianca Dragusanu pare sa se fi indragostit, pentru ca, pentru prima data, a vrut sa impresioneze unul dintre partcipanti. Vedeta i-a iesit in cale, dimineata la rasaritul soarelui si a mers sa faca baie in mare topless. Si asta nu e tot. Dupa ce a iesit din apa, Bianca s-a imbracat cu o bluza alba, foarte transparenta si a mers sa ia micul dejun alaturi de Adrian. "Este primul meu mic dejun romantic. Nu mi s-a mai intamplat pana acum", a spus Bianca Dragusanu, informeaza Libertatea.

Show pe plaja cu "Stramba lui Dodel"! Ce frumos se indoaie Guresoaie! Cunoscuta drept o consumatoare intensa de senzatii tari, viata Dianei Guresoaie pare a fi un infinit sir de distractii. Plina de energii nebanuite, fosta iubita a lui Cristi Tanase a mai facut weekendul trecut o reprezentatie, un nou show marca "Gure" pe litoralul romanesc. Dupa o noapte grea prin cluburile din Mamaia, olteniteanca s-a refacut pe o plaja de fite, din zona de nord a statiunii, in compania unor prieteni. Echipata cu un costum body, "sexy Gure" a atras atentia pe nisipul fierbinte cu o palarie sic, stil "oldies", care o apara de razele soarelui. Dupa cateva momente in care a stat linistita, spiritul de "jucatoare" al Dianei a renascut rapid, iar bruneta si-a inceput programul artistic de parca ar fi inghitit apa vie. In stilul Gigi Becali, "Stramba lui Dodel" a incercat sa faca surf pe sezlong, apoi s-a miscat lasciv pe ritmuri de dans, punandu-si in valoare formele voluptuoase, scrie Cancan.

Mama Natura imparte prezervative pe plaja cu sanii la vedere. Aflata pe litoral pentru a anima un eveniment sponsorizat de o firma care comercializeaza produse pentru cresterea potentei masculine, voluptoasa blonda a marit simtitor miza atunci cand s-a aplecat un pic si a lasat sa i se vada sanii. Roxana Ionescu a defilat pe plaja in lenjerie intima impartind prezervative si stimulente sexuale impreuna cu restul animatoarelor. Conform stl.ro, fetele au avut un puternic impact asupra reprezentantilor sexului tare, asttfel incat, acestia le-au rugat sa faca poze impreuna si le-au oferit chiar si cateva shot-uri de bauturi alcoolice. Mai energica poate ca niciodata, Mama Natura si-a miscat trupul lasciv, s-a tarat pe nisip si si-a scapat sanii pe afara, in deliciul publicului masculin, care parca anticipa acest moment, tinand cont de neconcordanta dintre rochia prea mica a Roxanei si sanii ei mult prea mari, anunta Click.

Vedete cu sanii la vedere din greseala. Unele vedete primescv bani grei ca sa apara goale, iar altele o fac gratuit. Dar nu neaparat voit, deoarece mai au loc uneori intamplari nefericite, cand frumoasele din showbiz se trezesc cu sanii pe afara din hainele prea largi sau prea decoltate. Corina Bud nici nu prea are ce arata si nici nu e genul de vedeta care sa se preteze la asemenea accidente. Insa iata ca s-a intamplat. In timpul unei schimbari rapide de costum, cand partenerul de dans trebuia sa traga brusc de topul Corinei, acesta a alunecat mai jos decat ar fi trebuit. La "Rataciti in Panama", Ramona Gabor, aflata in focul unei probe solicitante, n-a mai fost atenta la costumul de baie. Adevarul e ca piesa respectiva nu era foarte sexy, asa ca Ramona, obisnuita sa poarte bikini minusculi, si-a dorit probabil sa atraga cumva atentia. Greu de crezut ca nu si-a dat seama ce se intampla cu costumul ei, avand in vedere ca a ramas in ipostaza jenanta minute in sir, informeaza Libertatea.

Iesirea din anonimat a Oanei declanseaza razboiul sanilor! Sanzi si Adina Barbu ies la atac! Pana mai ieri o anonima din Busteni, Oana a devenit cea mai mare amenintare pentru fetele dotate din showbiz. La numai 23 de ani, tanara detine un bust de dimensiuni socante si, culmea, 100% natural. La o astfel de aparitie, Sanziana Buruiana si Adina Barbu, "reginele sanilor" din Romania, nu puteau ramane indiferente. "Are sanii foarte mari, dar conteaza cum arati si in rest. Sanii trebuie sa fie in armonie cu restul trupului, sa existe o proportie. Oricum, am observat ca ea este cam grasuta, asa ca as vrea sa vad cum ii vor arata sanii dupa ce mai slabeste si ajunge sa arate ca mine sau ca Adina. In plus, are fata de tarancuta, asa ca nu este o amenintare pentru mine. Ea este un fel de "Bomba Sexy", care avea fundul foarte bombat, dar degeaba, ca era grasa", ne-a declarat Sanziana, scrie Cancan.