Fostul premier Calin Popescu Tariceanu si sotia sa Ioana au decis de comun acord sa divorteze si roaga presa sa le fie respectata nevoia de intimitate in aceasta perioada.

Ioana si Calin Popescu TariceanuFoto: Agerpres

"Calin si Ioana-Popescu Tariceanu anunta oficial decizia de a divorta de comun acord si roaga presa din Romania sa respecte nevoia de intimitate in aceasta perioada", se arata intr-un anunt al celor doi remis, vineri, Mediafax.

In acelasi comunicat, Calin si Ioana-Popescu Tariceanu mentioneaza ca "anuntul este facut public cu intentia de a evita speculatiile de orice natura" si ca "nu vor fi facute comentarii ulterioare divortului".

Ioana Tariceanu are 34 de ani si este a patra sotie a lui Calin Popescu Tariceanu. Ei au impreuna un baiat, nascut cu cateva luni inaintea casatoriei civile, care a avut loc in anul 2003, la Budapesta. In 2004, ei s-au casatorit si religios.

Ioana Tariceanu este absolventa a Facultatii de Drept, iar in ianuarie 2008 a depus juramantul ca notar public. In toamna anului 2007, ea fusese declarata admisa la concursul pentru ocuparea postului de notar public, ocupand pozitia a treia, cu media 9,60. Ioana Tariceanu este si presedintele Fundatiei "Copii Sanatosi".