Maruta filmeaza XXX la Techirghiol. Maruta filma impreuna cu fostul fotbalist Rica Raducanu in sectorul destinat femeilor. Cele care vin acolo prefera sa faca nudism pentru ca sedintele cu namol sa aiba rezultate vizibile. Desi in incinta filmatul si fotografiatul sunt interzise, Maruta a dat navala pe plaja cu echipa emisiunii. Disperate, femeile care faceau nudism si care platisera 10 lei pe zi tocmai pentru a avea parte de intimitate au inceput sa se imbrace speriate ca vor aparea la televizor impotriva vointei lor. Maruta a fost nevoit sa plece repede de pe plaja, urmat de un "cor" dezaprobator al nudistelor, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Alina si Cristi Borcea au facut "senzatie" cu valsul miresei! Actionarul dinamovist si sotia sa, Alina, au reusit sa-si surprinda intr-un mod placut invitatii, dupa ce au dansat "valsul miresei" in fata intregii asistente. Nimeni nu si-ar fi inchipuit ca Borcea se poate misca atat de bine in bratele mai tinerei sale sotii, dar coregrafie bine studiata si repetata a dat rezultatele scontate. La asta se adauga si melodia aleasa, "Tiempo de Vals". In jurul orei 19.30, un elicopter si-a facut aparitia deasupra restaurantului si a cam stricat decorul din exterior. Din elicopter au fost aruncate baloane, cu mesajul "De la Hamburg, Mihaela si Enzo va ureaza casa de piatra". Imediat, au si aparut zvonuri conform carora surpriza ar veni din partea Mihaelei Borcea, care s-ar fi cuplat cu un anume Enzo. Contactata telefonic, fosta sotie a actionarului dinamovist a facut lumina pentru Click!: "Ea, Mihaela Burcea (stranie asemanare!) este prietena cu Cristi din copilarie. Locuieste la Hamburg cu iubitul ei, Enzo", anunta Click.

Primul pictorial cu swingeri romani. Gabriel si Isabelle, administratorii unor site-uri destinate swingerilor, au fost protagonistii unui pictorial incendiar in care promoveaza ideea de sex in grup. "Suntem un cuplu deschis spre tot ce este nou pentru unii dintre voi, dar vechi pentru noi, ne place sa ne traim fanteziile erotice alaturi de alte cupluri swingers. Inceputul este greu, ca in orice activitate noua, insa dorintele si fanteziile noastre de a intalni primul nostru cuplu swinger ne-au facut sa trecem peste toate inhibitiile. Prima noastra experienta in swing a avut loc acum 11 ani, in Franta. De 5 ani locuim in Romania, unde am pus bazele celor doua site-uri destinate in excusivitate swingerilor", au spus cei doi. Gabriel si Isabelle au 36 si, respectiv, 34 de ani si sunt de parere ca practicarea swingului in Romania este in plina ascensiune, informeaza Libertatea.

Oana Zavoranu si Razvan, indragostiti ca doi adolescenti. Ultima achizitie a Oanei Zavoranu este Razvan, un tanar jurnalist brunetel, subtirel si... cu 14 ani mai tanar decat ea. Absolut uimitoare, povestea lor de dragoste a debutat brusc, iar detaliile despre momentele in care inimile lor au inceput sa bata la unison sunt absolut fascinante. "O cunosteam pe Oana Zavoranu de doi ani, dar asa, mai de la distanta. O vedeam la televizor, am vorbit cu ea la telefon sau la evenimente si am scris despre ea", si-a inceput jurnalistul Razvan Dumitrescu marturisirile. "Nici nu mi-a trecut prin cap ca va veni o zi in care eu sa fiu cel "vanat" de paparazzi din postura de iubit al ei". Povestea lor de amor a debutat brusc, demonstrand inca o data ca, atunci cand sageteaza, Eros nu tine cont de varsta sau... de profesie. Razvan avea de facut un material cu vedeta. Un interviu filmat, scrie Cancan.

Annes, cu bikinii la vedere. Sambata seara, Ana Constantin, cunoscuta sub numele de scena Annes, le-a oferit locuitorilor orasului Targu-Carbunesti o priveliste de zile mari. Desi in fata scenei se aflau mai multi copii, cantareata de muzica pop-dance, in varsta de 34 de ani, s-a unduit provocator si si-a aratat chiloteii negri, anunta Click.

Beyonce, topless in ultimul videoclip. Ultimul videoclip al cantaretei Beyonce, intitulat 1+1, este o dovada a faptului ca aceasta este una dintre cele mai sexy cantarete. Artista in varsta de 29 de ani apare cu o rochie foarte transparenta prin care i se vad sanii, iar pielea ii straluceste intr-un mod uluitor. Pe parcurs, atmosfera devine din ce in ce mai incinsa, Beyonce ajungand sa cante, spre final, dezbracata, intr-o cada. Clipul a fost regizat de insasi Beyonce, impreuna cu Laurent Briet si Ed Burke, si este al treilea de pe noul ei LP intitulat "4", informeaza Libertatea.