Oana Zavoranu isi arata iar fesele, dansand lasciv pentru fanii ei. Imbracata intr-o rochita alba care ii pune in valoare bronzul capatat in aceasta vara, Oana isi arata inca o data calitatile de dansatoare. Vedeta este atat de cuprinsa de fiorul muzicii, incat nu isi da seama ca rochia minuscula nu ii acopera fesele lucrate la sala si le arata fanilor ei de pe Facebook partile ei intime in toata splendoarea lor, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Pamela de Romania face show erotic la piscina. Fete celebre si sexy, in costume de baie minuscule, taman in buricul Bucurestiului? Ei bine, da! Acest lucru se va intampla maine, la una dintre terasele "de fite" din zona Decebal. Doua dintre cele mai voluptoase vedete din show-bizz-ul autohton, Sanziana Buruiana si Simona Trasca, alias "Pamela de Romania", vor sa celebreze incheierea sezonului estival printr-o mega petrecere care va avea loc miercuri, 31 august, la ora 18:00, la cafeneaua Lolly Pop, de pe bulevardul Decebal. "Sanzi" si "Pamela de Romania", alaturi de alte manechine apetisante, se vor balaci si se vor bronza intr-o pisicina montata special in fata cafenelei. Fetele vor fi atent supravegheate de super-politista Alexandra Badescu, care va avea grija ca nici un intrus sa nu strice petrecerea fetelor si a vedetelor care vor fi prezente la eveniment, anunta Click.

Cine se tachineaza, se iubeste! Cheeky Gabriela, indragostita de Liviu Varciu? Liviu Varciu si gemenele Cheeky Girls nu prea s-au placut la filmarile unei emisiuni de la ProTV. Desi, initial, Varciu a crezut ca Gabriela il iubeste. "Cred ca tu, pentru ca te-ai nascut inaintea Monicai, ai luat toata frumusetea. Ai o carisma mai aparte", i-a declarat Varciu Gabrielei la emisiunea "Serviti, va rog!" de la ProTV. Numai ca raspunsul n-a prea mai fost pe masura primelor impresii. "Nu il cunosteam bine pe Liviu, doar de la emisiuni. Dar am cunoscut aici un alt om. Mi s-a parut lipsa de respect masiva din partea lui fata de mine si Monica", a fost concluzia Gabrielei. Si prima dintre gemene n-a fost singura pe care a suparat-o Liviu. "Eu nu sunt asa. Eu sunt o fata cu carte", a replicat Monica. Iar Liviu Varciu nu s-a lasat mai prejos: "Voi nu mai sunteti Indiggo? Acum va cheama Cheeky Girls?". Pana la urma, Liviu s-a retras la culcare, iar subiectul a ramas nelamurit, informeaza Cancan.

Vedete autohtone care au aparut recent nemachiate. Toti le admiram pe vedete pentru chipul lor fara cusur atunci cand le vedem la tv sau prin reviste, dar nu intotdeauna stim cum arata ele, in viata reala, fara machiaj. Iata cateva exemple. Cristina Siscanu. In vacanta petrecuta intr-un loc exotic, impreuna cu proaspatul ei sot, Madalin Ionescu, Cristina a renuntat la machiaj. Acest look natural al ei nu se poate compara cu cel stralucitor si plin de glamour pe care l-a afisat la nunta din aceasat vara. E clar ca ii sta mult mai bine cand este mchiata dupa ultima moda. Insa si fara machiaj, Cristina arata bine, fara defecte majore. Amalia Enache. In aceasta vacanta, si Amalia Enache, prezentatoarea de stiri de la Pro TV, a renuntat la machiaj in favoarea unui look mult mai natural decat cel afisat la TV. Amaliei ii sta bine naturala, chiar daca i se vad cearcanele si mici riduri in jurul ochilor. In schimb, cu machiajul din imaginea a doua, Amalia este stralucitoare si are un ten foarte frumos, scrie Libertatea.

Ce bine arata fiica Madonnei! Lourdes, 15 ani, fata cea mare a Madonnei, isi continua vacanta pe Riviera franceza. Cu un corp de invidiat, adolescenta este complet lipsita de inhibitiile tineretii si face tot ce are chef pe plaja. Intr-un costum de baie din doua piese, Lourdes a reusit sa isi eclipseze pentru a nu stim cata oara mama. Intr-o conditie fizica de invidiat, tanara promite sa fie una dintre aparitiile spectaculoase in urmatorii ani. Si are toate sansele dat fiind ca, spre deosebire de mama ei, are si un aer exotic si o piele creola mostenite de la tatal ei, Carlos Manuel Leon un antrenor de fitness cubanez, anunta Click.

Ii pune silicoane! Larisa Dragulescu il vrea la drum de seara pe Leo de la Strehaia. Larisa si Leo de la Strehaia au discutat despre problemele financiare ale fostei sotii a lui Marian Dragulescu. "Printul Tiganilor" o numeste sexy pe Larisa si o invita sa doarma la el. Raspunsul e foarte transant: "Am niste plati de facut si stau mai prost cu banii". Iar Leo ii promite ca, daca vine la el, o sa vorbeasca despre probleme. "Nu ma violezi, da?", intreaba Larisa. "Numai cu acordul tau", ii raspunde "Printul Tiganilor". Leo de la Strehaia spune insa ca nu este nimic intre ei, ca se cunosc din copilarie, pentru ca sunt din acelasi oras. In plus, el s-a oferit sa o ajute cu tratamentul fetei Larisei, care este bolnava. "E un fel de consilier pentru mine. Ea m-a sfatuit in toate scandalurile din ultima vreme", a povestit Leo la "Drept la tinta" la Kanal D. Dar "Printul Tiganilor" nu se opreste aici. El chiar i-a promis Larisei ca ii va plati silicoanele, daca se apuca de un nou proiect muzical, informeaza Cancan.