RADIO - TV
Dan Barna: Sper s�� nu ajungem în situa��ia dureroas�� cu Renate Weber ca avocat al poporului Pre��edintele USR, Dan Barna, consider�� c�� Renate Weber nu este potrivit�� pentru a ocupa pozi��ia de avocat al poporului, ar��tând c�� aceasta a acoperit în Parlamentul European problemele din Justi��ie, în timp ce USR îl sus��ine pe Eckstein Kovacs Peter, care ar avea "anvergura moral�� de a fi credibil în acest rol", noteaz�� Agerpres.
Digi24: Adev��rata miz�� a comisiei pentru presupusa fraud�� la alegeri. Dan Barna: „E caraghios, dar ar putea s�� existe un scop” Pre��edintele USR, Dan Barna, a comentat la Digi24 declara��ia premierului Viorica D��ncil��, potrivit c��reia este necesar�� o comisie parlamentar�� pentru a ancheta posibile fraude la alegerile europarlamentare din 26 mai. Ideea este ridicol��, spune Dan Barna, în condi��iile în care guvernul a organizat alegerile, dar poate avea ��i o miz�� serioas��.
B��sescu, mesaj pentru PSD: Eu le-am sugerat s�� caute o femeie pentru preziden��iale Traian B��sescu a afirmat joi sear��, la realitatea TV, c�� le-a sugerat celor de la PSD s�� caute o femeie care s�� candideze pentru un mandat la Cotroceni, precizând c�� este singura ��ans�� a partidului s�� intre în turul doi la scrutinul preziden��ial. El a dat ca exemplu Croa��ia ��i Slovacia, care au femei la ��efia ����rilor, potrivit Mediafax.
B��sescu: Func��ia de pre��edinte al Consiliului European e mult inferioar�� celei unui ��ef de stat Traian B��sescu a declarat joi sear��, la Realitatea TV, c�� func��ia de pre��edinte al Consiliului European este una de reprezentare, decorativ��, mult mai inferioar�� decât cea de ��ef de stat. El a precizat c�� nu crede c�� pre��edintele Klaus Iohannis, care vrea al doilea mandat la Cotroceni, ar opta pentru ��efia Consiliului European, potrivit Mediafax.
Ludovic Orban: Sus��inem m��rirea pensiilor, dar în baza unui mecanism stabil Pre��edintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri seara la Digi 24 c�� liberalii sus��in cre��terea pensiilor, îns�� în baza unui mecanism "stabil, predictibil", care s�� aib�� la baz�� "elemente obiective", potrivit Mediafax.
Orban, despre R. Bogdan: Dezmint orice specula��ie. E o rela��ie de prietenie, de consultare permanent�� Ludovic Orban a declarat miercuri sear��, la Digi 24, c�� între el ��i Rare�� Bogdan este o rela��ie de prietenie ��i o consultare permanent��, iar cei care „încearc�� s�� bage b����ul prin gard” nu au dreptate. Reac��ia vine dup�� ce Bogdan s-a ar��tat nemul��umit c�� nu a fost invitat la Cotroceni, la semnarea acordului politic na��ional.
T��riceanu, despre justi��ie: S-ar putea ca PSD s�� î��i doreasc�� s�� pun�� accentul pe alte subiecte C��lin Popescu T��riceanu a afirmat, întrebat dac�� ALDE va condi��iona asigurarea majorit����ii parlamentare a Guvernului de reformele din justi��ie, c�� partidul pe care îl conduce are un program de guvernare al��turi de PSD, îns�� social-democra��ii e posibil s�� vrea s�� se axeze pe alte subiecte.
T��riceanu, despre preziden��iale: Declara��ia dup�� alegeri, interpretat�� de unii ca o renun��are C��lin Popescu T��riceanu a afirmat luni sear��, la România TV, c�� declara��ia sa dup�� alegerile din 26 mai a fost interpretat�� de unii ca o renun��are la candidatura la preziden��iale. Liderul ALDE a precizat c�� vor fi discu��ii cu liderii organiza��iilor ALDE ��i va urma o decizie în acest sens, potrivit Mediafax.
Rare�� Bogdan, despre mo��iunea de cenzur��: Avem 214 voturi garantate, pot fi chiar 218 Rare�� Bogdan a afirmat c�� opozi��ia are 214 voturi garantate la mo��iunea de cenzur��, poate chiar 218, în contextul în care un coleg din PNL i-a transmis c�� a reu��it s�� ob��in�� patru voturi din zona puterii. Pentru ca mo��iunea s�� treac�� trebuie 233 de voturi, relateaz�� Mediafax.
B��sescu: D��ncil�� cre��te ca om politic, mai cu un CEx, mai cu un sex, le încurc�� dânsa Traian B��sescu a declarat c�� Viorica D��ncil�� va fi aleas�� pre��edinte al PSD. Senatorul PMP a precizat c��, de��i D��ncil�� nu a fost om „de prim�� dimensiune politic��”, aceasta cre��te „mai cu un CEx, mai cu un sex, le încurc�� dânsa”, relateaz�� Mediafax.
B��sescu, despre mo��iune: Nu va trece, dar PNL era penibil dac�� nu o depunea / Despre preziden��iale: PSD nu are om care s�� îl înving�� pe Iohannis Fostul pre��edinte Traian B��sescu a declarat luni la Digi24 c�� mo��iunea împotriva Guvernului nu va trece, pentru c�� nu exist�� un plan comun al opozi��iei, dar PNL era penibil dac�� nu o depunea, datorit�� modului cum s-a desf����urat campania pentru europarlamentare. Totodat��, acesta a spus c�� PSD nu are om cu care s��-l înving�� pe Klaus Iohannis la preziden��iale, iar p��rerea lui este c�� dac�� va fi o b��t��lie, aceasta va fi între candidatul USR-PLUS ��i Klaus Iohannis, dac�� Dan Barna ��i Dacian Ciolo�� se vor hotârî s�� mearg�� cu un candidat comun al alegeri.
Carmen Dan: Pân�� acum, niciun coleg nu s-a exprimat în sensul ca eu s�� plec de la MAI, nici premierul Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat duminic�� sear��, la Antena 3, c�� "este foarte posibil" s�� fie persoane care ��i-ar dori s�� nu mai fie ministru în actuala conjunctur�� politic��, îns�� a precizat c��, pân�� acum, nimeni nu i-a cerut acest lucru, "nici premierul României", cu care are o rela��ie "corect��, deschis��" ��i pe care nu l-ar pune într-o "situa��ie dificil��".
Carmen Dan, întrebat�� dac��-l va vizita pe Dragnea: Iau în calcul aceast�� posibilitate. Eu nu m�� dezic Ministrul de interne Carmen Dan a declarat duminic�� sear��, la Antena 3, c�� ia în calcul s��-l viziteze pe Liviu Dragnea în închisoare, men��ionând c�� ea nu se dezice de trecut, ca al��i colegi de partid, ��i afirmând c�� Dragnea are meritul extraordinar de a fi ��inut partidul unit.Cite��te ��i: Carmen Dan: Pân�� acum, niciun coleg nu s-a exprimat în sensul ca eu s�� plec de la MAI, nici premierul
Ecaterina Andronescu apare într-o emisiune la Antena 3 la volan, f��r�� centura de siguran���� Ministrul Educa��iei Ecaterina Andronescu apare, într-o emisiune difuzat�� duminic�� de Antena 3, la volanul unei ma��ini f��r�� a purta centura de siguran����.
Dan Barna: Dup�� rezultatele din 26 mai am primit telefoane foarte feng shui, inclusiv de la PSD Liderul USR Dan Barna a declarat la TVR 1, întrebat dac�� are semnale de la oameni din alte partide c�� ar vrea s�� se înscrie în USR, c�� dup�� rezultatele la europarlamentare a început s�� primeasc�� „telefoane foarte feng shui de la personalit����i din ultimii 30 de ani din politic��”, inclusiv de la PSD.
Adrian ��u��uianu (Pro România) la RFI: Suntem în discu��ii cu 10-15 parlamentari ai Puterii, în vederea mo��iunii de cenzur��. R��mâne s�� vedem dac�� trecerea lor în Pro România se va produce în urm��toarele zile Mo��iunea de cenzur�� nu are ��anse s�� treac��, potrivit matematicii parlamentare din prezent, declar�� la RFI senatorul Adrian ��u��uianu, vicepre��edinte Pro România.
Barna: Indiferent cine va fi candidatul USR-PLUS, avem ��anse foarte mari s�� intr��m în turul doi Dan Barna a declarat joi sear��, la Realitatea TV, c�� indiferent cine va fi candidatul USR-PLUS la preziden��iale, acesta va avea ��anse foarte mari s�� intre în turul doi. Liderul USR a precizat c�� ��i-ar dori s�� vad�� un tur doi între Klaus Iohannis ��i candidatul Alian��ei.
Orban: ALDE ne-a spus c�� vor veni cu noi în toamn��. O s�� vedem ce vor face la mo��iunea de cenzur�� Ludovic Orban a anun��at joi sear��, la B1 TV, c�� a avut discu��ii cu unii parlamentari ai ALDE care i-au dat dreptate cu privire la repro��urile aduse Guvernului, îns�� i-au spus c�� vor sus��ine PNL de la toamn��. Liderul PNL a precizat c�� se va la mo��iunea de cenzur�� vedea cât curaj are ALDE.
Traian B��sescu: Mo��iunea trebuia f��cut��, chiar dac�� are ��anse mici s�� treac�� Senatorul PMP Traian B��sescu a declarat, miercuri sear��, la B1 TV, c�� mo��iunea de cenzur�� trebuia depus��, cu toate c�� are ��anse mici s�� treac��, precizând c��, dup�� calculele sale, opozi��iei îi lipsesc cam 30 de voturi, potrivit Mediafax.
Pieleanu, la Antena 3: Dou�� persoane din afara partidului sunt m��surate în sondaje. Teodorovici nu e pe list�� Sociologul Marius Pieleanu a declarat, la Antena 3, în emisiunea în care era prezent ��i Eugen Teodorovici, c�� ministrul de Finan��e nu este pe lista scurt�� a celor verifica��i în sondaje pentru preziden��iabilul PSD, dar sunt dou�� persoane din exteriorul forma��iunii, potrivit Mediafax. Teodorovici a replicat c�� sunt mai multe m��sur��tori ��i lista difer�� de la caz la caz.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Uimirea iubitului
Ea: - Porcule crezi ca n-am aflat ca ma inseli cu unguroaica aia din Jaszfelsoszentgyorgy? El: - Cum poti
Bancul zilei: Sistemul bancar în Sicilia
Undeva în Sicilia – Banca dumneavoastră dă credite doar pe baza ”cuvântului de onoare” ? – Da, desigur. – Dar dacă eu nu am să pot restitui banii?
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version