RADIO - TV
Marcel Ciolacu: Am câ��tigat alegerile locale, partidul are capacitatea s�� câ��tige ��i parlamentarele Marcel Ciolacu sus��ine c�� PSD a câ��tigat alegerile locale, iar partidul are capacitatea s�� se uneasc�� ��i s�� câ��tige ��i alegerile parlamentare. „Au cump��rat primari, au mers cu manipul��ri, pre��edintele a devenit pre��edintele PNL-ului, au încercat orice este posibil s�� distrug�� acest partid,”, a spus Marcel Ciolacu, la RTV.
Nicu��or Dan: În prima s��pt��mân�� dup�� învestire voi prezenta situa��ia financiar�� a PMB; va fi realizat un audit Primarul general ales al Capitalei, Nicu��or Dan, a anun��at luni, la B1 TV, c�� în termen de o s��pt��mân�� de la învestire inten��ioneaz�� s�� prezinte situa��ia financiar�� a Prim��riei, iar în decurs de câteva luni va fi realizat un audit, potrivit Agerpres.
Cum a r��mas Digi 24 cu platoul gol. Principalii candida��i la prim��ria Capitalei nu au mai venit Digi 24 anun��ase pentru aceast�� sear�� o dezbatere electoral�� cu primii trei candida��i plasa��i în sondaje pentru scaunul de primar general al Capitalei, adic�� Nicu��or Dan, Gabriela Firea ��i Traian B��sescu. Doar c��... ace��tia nu au mai venit. ”Ne-am gândit c�� oamenii care î��i doresc s�� primeasc�� atât de multe voturi au toate motivele s�� se prezinte în fa��a aleg��torilor cu curaj. Dup�� cum vede��i, candida��ii vor s�� fie ale��i, dar nu vor s�� r��spund�� la întreb��ri”, a declarat Prelipceanu.UPDATE Nicu��or Dan se afl�� în acest moment în studio la Realitatea Plus
Digi24: CTP, despre profesorul care îndeamn�� elevii s�� nu poarte m����ti: L-a�� trimite la cimitir s�� sape gropile celor uci��i de COVID-19 Cristian Tudor Popescu a declarat, la Digi24, c�� profesorul care îndeamn�� elevii, la or��, s�� nu poarte m����ti de protec��ie este “un soi de troglodit” care folose��te copiii ca pe “o mas�� de manevr��” pentru a-��i transmite mesajul.
Televiziunea lui Pandele, penalizat�� pentru emisiunea cu Gabriela Firea. "Emisiunea mi se pare o dovad�� de servilism" Metropola TV, televiziunea Consiliului Local din Voluntari, unde primar e Florentin Pandele, a fost „penalizat��” în ��edin��a CNA dup�� o emisiune în care a fost invitat�� Gabriela Firea, so��ia acestuia ��i primariul Capitalei, potrivit paginademedia.ro. De fapt, talk-show-ul cu Gabriela Firea invitat�� a fost chiar prima emisiune a sta��iei.
CTP: Nicu��or Dan a ac��ionat ca un avocat cu simbrie în cazul interlopului / Autoriza��ia a fost dat�� de ”Piedone”, pe care nici coronavirusul nu l-ar infecta Cristian Tudor Popescu a declarat vineri sear�� c�� Nicu��or Dan a ac��ionat imoral în cazul interlopului ”Câine” din Parcul Copiilor sus��inând c�� acesta a ac��ionat legal, dar ca ”un avocat cu simbrie”. CTP critic�� dur ��i compara��ia pe care Dan a f��cut-o între interlopul amintit ��i cei evacua��i din case la l��rgirea bulevardului Berzei. ”Domnul Nicusor Dan pune pe aceea��i treapt�� ni��te am��râ��i r��ma��i f��r�� case cu un interlop care a construit în parc pe semn��tura lui Piedone”, mai spune CTP.
Ce spune Rafila despre formele de salut cu pumnul sau cotul Alexandru Rafila, membru în Comitetul executiv al OMS, sus��ine c�� forma de salut cu cotul nu este periculoas�� decât prin faptul c�� persoanele se apropie prea mult pentru a face acest gest ��i c�� ar fi bine s�� poarte masc��. Despre salutul cu pumnul strâns, Rafila spune c�� este similar cu strângerea mâinii ��i ar trebui s�� ne igieniz��m pe mâini dup��, ”chiar dac�� poate p��rea ofensator”.
T��taru: Nimeni nu este preg��tit s�� fac�� experimente cu copiii ��i cu profesorii; sunt ni��te reguli, trebuie s�� le men��inem Ministrul S��n��t����ii, Nelu T��taru, a îndemnat luni sear��, la Digi 24, la respectarea în ��coli a regulilor privind purtarea m����tii, distan��area ��i folosirea dezinfectantului ��i a accentuat c�� renun��area la acestea ar implica experimente pe care Guvernul României nu î��i permite s�� le fac��.
Mircea Miclea, despre Educa��ie: Trei lucruri trebuie f��cute rapid: o platform�� de e-learning, o bibliotec�� virtual�� ��i o schimbare de curriculum Fostul ministrul al Educa��iei, Mircea Miclea, a declarat la Digi24 c�� lec��iile profesorilor buni din ��ar�� trebuie s�� fie postate online ca s�� fie un model pentru to��i profesorii ��i sf��tuie��te ��colile ca s�� înve��e din ziua ce a trecut pentru a face fa���� pandemiei. Miclea militeaz�� pentru reforme necesare ��i cere urgent o platform�� de e-learning, o bibliotec�� vitual�� ��i o schimbare de curriculum.
Alexandru Rafila: Îngrijorarea mare a OMS este pentru lunile noiembrie-decembrie Îngrijorarea mare a Organiza��iei Mondiale a S��n��t����ii (OMS), pentru Europa, este pentru lunile noiembrie - decembrie în ceea ce prive��te cre��terea num��rului de cazuri de Covid. „Eu sper ca virulen��a acestui microorganism s�� scad��”, declar�� Alexandru Rafila.
Nelu T��taru: Suntem într-un platou din��at, a doua cocoa���� din primul val Ministrul S��n��t����ii, Nelu T��taru, a declarat miercuri sear�� c��, în ceea ce prive��te situa��ia Covid-19, suntem „într-un platou din��at, s��-i spunem, al celei de-a doua faze sau a doua cocoa���� din primul val”.
Arafat despre ��coli: Copiii trebuie s�� fie educa��i, s�� li se explice, iar ��coala s�� fie ferm�� Copiii trebuie s�� fie educa��i ��i trebuie s�� li se explice, pentru c�� în��eleg, regulile impuse în ��coli din cauza epidemiei, a declarat Raed Arafat la Digi 24. Pe de alt�� parte, ��coala trebuie s�� fie ferm�� în impunerea regulilor, din prima zi.
Anisie, despre noul an ��colar: Un elev poate înv����a exclusiv online, pe baza unei adeverin��e medicale / Ora va avea 50 min Ministrul Educa��iei, Monica Anisie, a detaliat mar��i sear�� procedura suspend��rii cursurilor dintr-o ��coal�� dac�� vor exista mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus, spunând c�� decizia suspend��rii va fi propus�� de c��tre ��coal�� sau inspectorat ��i avizat�� de c��tre Direc��ia de S��n��tate Public��. Un elev poate înv����a în sistemul exclusiv online dac�� exist�� motive medicale ��i pe baza unei adeverin��e eliberate de un medic. Ora de curs va avea 50 de minute, iar profesorii vor mai r��mâne înc�� 5 minute s�� îi supravegheze pe elevi, spune ministrul. Despre after-school: Se pot desf����ura aceste activit����i. Ministerul S��n��t����ii va revizui acest ordin p��n�� luniSanc��iunile care se vor aplica elevilor care nu respect�� normele anti-Covid sunt acelea��i din regulamentul ��colii ��i nu se aplic�� sanc��iuni diferite.
T��taru: Urmeaz�� o lun�� de încercare; de la mijlocul lunii octombrie ne putem gândi la o pant�� descendent�� Ministrul S��n��t����ii, Nelu T��taru, a declarat, luni, la TVR 1, c�� urmeaz�� ''o lun�� grea'' în lupta cu pandemia de COVID-19, din cauza campaniei electorale ��i a deschiderii anului ��colar, porivit Agerpres.
Raed Arafat spune c�� nu a avut loc „o discu��ie oficial��” cu privire la amânarea începerii anului ��colar ��eful Departamentului pentru Situa��ii de Urgen����, Raed Arafat, a declarat vineri sear��, la Antena 3, c�� nu a avut loc „o discu��ie oficial��” cu privire la amânarea începerii anului ��colar.
Virgil Popescu: Eu cred c�� în aceast�� var�� turismul intern a fost la cele mai ridicate cote Turismul intern a fost în aceast�� var�� la cele mai ridicate cote ��i va avea încas��ri mai mari decât în perioada similar�� a anului trecut, consider�� ministrul Economiei, Energiei ��i Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, potrivit Agerpres. ” Pe litoral este absolut plin, la munte e plin, în nordul Moldovei e plin, în Maramure�� e plin, pe Clisura Dun��rii nu g��se��ti loc s�� rezervi nici în septembrie”, a declarat ministrul.
T��taru: România va beneficia de aproape 1,3 milioane de vaccinuri anti-Covid din totalul dozelor contractate de UE Ministrul S��n��t����ii, Nelu T��taru, a declarat mar��i c��, în perspectiva apari��iei pe pia���� a unui vaccin împotriva COVID-19, probabil la începutul anului viitor, Uniunea European�� a contractat 30 de milioane de doze, într-o prim�� tran����, iar România, raportat la num��rul de locuitori, are asigurat 4% dintre acestea.
T��taru: Achizi��ia dozelor de vaccin antigripal se va face pe 9 septembrie Ministrul S��n��t����ii, Nelu T��taru, a declarat mar��i, la Digi 24, c�� achizi��ia dozelor de vaccin antigripal pentru acest an se va realiza pe 9 septembrie, urmând ca, dup�� 15 septembrie sau 1 octombrie, s�� înceap�� ��i campania de vaccinare propriu-zis��.
Managerul Spitalului “V. Babe��” din Timi��oara: Ne e team�� c�� odat�� cu m��surile de relaxare o s�� avem 2.000 de cazuri pe zi Cristian Oancea, managerul Spitalului „Victor Babe��” din Timi��oara, a declarat vineri, la Digi24, c��, odat�� cu redeschiderea restaurantelor la interior ��i a relu��rii orelor în ��coli, num��rul de cazuri noi de COVID ar putea cre��te într-o lun�� la peste 2.000.
Arafat: Lunile septembrie ��i octombrie vor fi dificile / Ce spune despre testarea tuturor profesorilor Secretarul de stat Raed Arafat a spus, vineri sear��, la Digi24, c�� lunile septembrie ��i octombrie vor fi „dificile” din punctul de vedere al riscului de infectare cu coronavirus. Întrebat dac�� ��i-ar trimite copilul la ��coal��, în cazul în care ar avea unul, c�� „cel mai probabil, da”, dar ��tiind c�� exist�� m��suri „luate bine ��i clare”.Arafat, întrebat dac�� ��i-ar trimite copilul la ��coal��, dac�� ar avea: Cel mai probabil, daManagerul Spitalului “V. Babe��” din Timi��oara: Ne e team�� c�� odat�� cu m��surile de relaxare o s�� avem 2.000 de cazuri pe zi

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Alegeri 2020, sondaj la iesirea de la urne
Alegeri 2020, sondaj la iesirea de la urne:- Cum ati votat de data aceasta?- Cu masca, cu manusi si cu dezinfectant.- Dar cu cine ati votat?- Am pus stampila pe prima pagina, nu vedeam prea bine din cauza vizierei....
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by