RADIO - TV
Monica Anisie: În momentul de fa���� nu sunt suficien��i medici sau asistente în cabinetele ��colare Ministrul Educa��iei ��i Cercet��rii, Monica Anisie, a declarat miercuri seara, al B1 TV, c�� în prezent nu sunt suficien��i medici ��i asistente în cabinetele ��colare, îns�� un proiect de lege depus la Parlament prevede deblocarea posturilor pentru personalul didactic, personal nedidactic ��i personalul medical necesar acestor cabinete, potrivit Agerpres.
Florin Cî��u: Din punct de vedere economic, mâine a�� da drumul restaurantelor Sectorul HoReCa este un sector foarte important pentru România, a afirmat mar��i, la Realitatea Plus, ministrul Finan��elor Publice, Florin Cî��u, precizând c�� din punct de vedere economic ar deschide restaurantele "mâine", îns�� este vorba ��i despre s��n��tate, motiv pentru care decizia trebuie luat�� împreun�� cu cineva din acest sector.
Orban: Vreau ca fondurile guvernamentale pentru investi��ii locale s�� fie distribuite dup�� criteriile fondurilor europene Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, la Digi 24, c�� �i dore��te ca fondurile guvernamentale pentru investi��ii locale s�� fie distribuite dup�� criterii asem��n��toare fondurilor europene, pentru a elimina subiectivismul ��i alocarea pe criterii politice.
Orban, despre metroul Drumul Taberei: În septembrie va intra în circula��ie / De ce au mers prost lucrarile? ”Nu ��tiu. Sunt începute din timpul mandatului meu” Ludovic Orban spune c�� metroul va circula în Drumul Taberei începând cu luna septembrie, urmând apoi ca linia de metrou s�� se extind�� spre Aeroportul Otopeni iar magistrala 5 s�� fie extins�� spre Pantelimon. Întrebat la Digi 24 ce a mers r��u de s-a întârziat atât de mult finalizarea, premierul spune c�� nu ��tie, ”poate contractul s�� fi fost f��cut prost”.
Orban, despre reluarea competi��iilor sportive cu spectatori: Va fi foarte greu / E greu s�� controlezi galeriile Premierul Ludovic Orban a vorbit luni seara despre reluarea competi��iilor sportive cu spectatori spunând c�� va fi foarte greu de pus în practic��, mai ales la sporturile unde exist�� galerii, deoarece acestea, prin specificul lor, stau compacte, nu vor vrea sa respecte distan��a necesar�� ��i nici s�� poarte m����ti deoarece oamenii din galarii î��i sus��in echipa cântând sau ��ipând.
Orban: 6,3% dintre cazurile de coronavirus sunt copii de vârst�� ��colar��, f��r�� s�� fie ��coal�� / De la 3-5 copii infecta��i la ��coal�� suspend��m cursurile acolo Premierul Orban a reiterat luni seara la Digi 24 c�� vrea ca ��coala s�� se reia cu toti copiii în clas��, to��i vor trebui s�� poarte masc��, la fel ��i profesorii, iar în cazul când vor exista 3-5 copii infecta��i cu noul corobavirus într-o ��coal��, atunci cursurile se vor suspenda acolo. Premierul a dezv��luit cele 3 scenarii luate în calcul ��i spune c�� „6,3% dintre cazurile de coronavirus sunt copii de vârst�� ��colar��, f��r�� s�� fie ��coal��”.Orban, despre reluarea competi��iilor sportive cu spectatori: Va fi foarte greu / E greu s�� controlezi galeriileOrban, despre metroul Drumului Taberei: În septembrie va intra în circula��ie / De ce au mers prost lucrarile? ”Nu ��tiu. Sunt începute din timpul mandatului meu”
CTP: Roma��canu a înjurat într-un spa��iu deloc privat, pl��tit de cet����eni cu zeci de milioane de euro Lucian Roma��canu a fost suspendat din PSD nu pentru c�� a jignit jurnali��tii, ci pentru c�� „��i-a dat prea mult�� importan����” când a fost deranjat c�� ace��tia îl a��teapt�� pe ��eful partidului, Marcel Ciolacu, în loc s�� vin�� la conferin��a de pres�� sus��inut�� de el, a spus gazetarul Cristian Tudor Popescu la Digi24.
Orban despre noua echip�� de consilieri a Gabrielei Firea: A tunat ��i i-a adunat “Doamna Firea a fost sprijinit�� timp de 4 ani de zile de consilierii PSD, din care nu am mai v��zut acum pe nimeni pe list��. E un început bun. Nici Firea nu va mai fi în Prim��ria Capitalei. A��a cum i-a eliminat pe to��i cei care i-au sus��inut proiectele, asa va disp��rea ��i ea”, a declarat Ludovic Orban, la Realitatea Plus.
Orban: Nu po��i s�� depui mo��iune de cenzur�� în vacan��a parlamentar��. CCR, sesizat�� vineri Premierul Ludovic Orban a explicat joi seara la Realitatea Plus de ce Guvernul a decis sesizarea Cur��ii Constitu��ionale în ceea ce prive��te mo��iunea de cenzur�� depus�� de PSD. „Nu po��i s�� depui mo��iune în vacan��a parlamentar��”, a spus premierul, care a anun��at c�� sesizarea la CCR va fi depus�� vineri.
Bode: Comarnic - Bra��ov este etalonul b��t��ii de joc la adresa infrastructurii române��ti Autostrada Comarnic - Bra��ov est etalonul b��t��ii de joc la adresa infrastructurii române��ti, iar primul lot va fi scos la licita��ie în acest an, a declarat, mar��i, la B1 TV, ministrul Transporturilor, Infrastructurii ��i Comunica��iilor, Lucian Bode, potrivit Agerpres.
Nelu T��taru: Aproximativ 150 de pacien��i infecta��i cu noul coronavirus sunt ventila��i mecanic Ministrul S��n��t����ii, Nelu T��taru, a declarat mar��i c�� aproximativ 150 de pacien��i infecta��i cu noul coronavirus sunt conecta��i la ventilatoare, relateaz�� Agerpres.
T��taru, despre fata cu COVID-19 transportat�� cu ambulan��a de la mare la Vaslui: Nu este nici normal, nici legal Ministrul S��n��t����ii, Nelu T��taru, a spus, mar��i, referitor la cazul fetei care a mers la mare, de��i avea simptome de COVID-19, iar apoi a fost preluat�� cu ambulan��a de tat��l ei - angajat al Serviciului de Ambulan���� Vaslui -, c�� „nu s-a procedat nici normal, nici legal”, relateaz�� Mediafax.
Digi24: CTP: Cristi Puiu a f��cut o m��g��rie agitatoric�� menit�� s��-i promoveze filmul. Cei care au aplaudat sunt hominizii cretini sau tic��lo��i „Dac�� n-a�� lua în considerare aceast�� posibilitate, ar trebui s�� îl consider pe dl. Puiu, pe distinsul regizor Cristi Puiu, de-a dreptul idiot!” spune CTP.
Digi24 a continuat experimentul apelurilor la DSP: La Bucure��ti a r��spuns un voluntar, la Timi�� un medic rezident. Dup�� cât timp Direc��ia de S��n��tate Public�� are o central�� telefonic��, dup�� experimentul Digi24 privind apelurile la care a durat o jum��tate de or�� pentru ca cineva s�� r��spund��. Vineri sear��, dup�� o s��pt��mân��, experimentul a fost repetat ��i, din întâmplare, a r��spuns unul dintre voluntarii care s-au oferit s�� ajute la preluarea apelurilor.
Arafat: Nu pot s�� iau decizii cu teama c�� voi fi executat ��eful DSU, Raed Arafat, sus��ine c�� nu se teme de faptul c�� va fi „executat”, de��i acesta a m��rturisit, miercuri, la „Marius Tuc�� Show” c�� a tot primit mesaje în acest sens. „Cine vrea, s�� m�� execute! Nu pot s�� calculez mi��carea ��i deciziile mele”, a spus el, relateaz�� Mediafax.
Nelu T��taru: 5% din cazurile noi ajung la Terapie Intensiv�� / Ce am v��zut în martie-aprilie în Spania ��i Italia se poate întâmpla ��i la noi Ministrul S��n��t����ii, Nelu T��taru, a explicat luni seara, la TVR, c�� o sc��dere a num��rului de infect��ri zilnice cu virusul SARS-CoV-2 sau atingerea unei faze de platou s-ar putea înregistra în urm��toarea perioad�� numai în condi��iile respect��rii regulilor impuse de autorit����i. Potrivit ministrului, dac�� ajungem la un platou cu circa 1.500 de cazuri zilnice, asta „ar însemna, în zece zile, 300 de cazuri în plus pe terapie intensiv��”.Cite��te ��i: T��taru spune c�� num��rul de cazuri de COVID-19 ar putea sc��dea într-o s��pt��mân�� ��i jum��tate / Care este îns�� condi��ia
Digi24: Dr. Mihaela Bilic: Facem burt�� de la fructe exact ca b��utorii de bere! C�� m��nânci struguri, c�� bei vin, tot alcool se nume��te Medicul nutri��ionist Mihaela Bilic spune c�� fructele trebuie mâncate cu modera��ie ��i trebuie tratate ca un desert. Ea atrage aten��ia c�� pepenii sunt „campionii” acestui sezon, dar în curând va veni „artileria grea”: strugurii!
Digi24: CTP, despre„hominizii” de pe litoral: Nu se poate descoperi un vaccin prin care concet����eni de-ai no��tri s�� nu mai fie imbecili! Cristian Tudor Popescu este revoltat ��i dezam��git de comportamentul acelor cet����eni care se înghesuie pe litoral ��i sfideaz�� orice recomandare în vremuri de pandemie, braveaz�� c�� se trateaz�� cu bere ��i îi pun în pericol pe ceilal��i. Gazetarul spune c��, de data aceasta, nu mai sunt de vin��...
Robert Negoi����: Firea voia s��-��i fac�� partid, îmi spunea s�� mergem împreun��: Partidul Oxigen sau Partidul Verzilor Robert Negoi���� a dezv��luit joi seara, la Digi24, c�� înainte de alegerile preziden��iale din 2019, când Gabriela Firea intrase în conflict cu Liviu Dragnea, aceasta a vrut s��-��i fac�� propriul partid, în care îl chema s�� i se al��ture.
Ciolacu: Suntem preg��ti��i s�� venim cu o propunere de premier - un specialist recunoscut de toat�� lumea Pre��edintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, la România TV, c�� social-democra��ii sunt preg��ti��i s�� vin��, al��turi de alte for��e din Opozi��ie, cu o propunere de premier, "un specialist recunoscut de toat�� lumea", în situa��ia în care mo��iunea de cenzur�� pe care inten��ioneaz�� s�� o depun�� va fi adoptat��.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Alegeri 2020, sondaj la iesirea de la urne
Alegeri 2020, sondaj la iesirea de la urne:- Cum ati votat de data aceasta?- Cu masca, cu manusi si cu dezinfectant.- Dar cu cine ati votat?- Am pus stampila pe prima pagina, nu vedeam prea bine din cauza vizierei....
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by