RADIO - TV
„Dosar de politician” (B1 TV), cu Traian B��sescu unic invitat: Nicio întrebare legat�� de informa��ia c�� ar fi fost trimis în judecat�� de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea Traian B��sescu a fost unicul invitat al lui Silviu M��n��stire la ”Dosar de politician” de pe B1 TV. De��i am a��teptat cu to��ii s�� vedem ce zice fostul pre��edinte despre informa��ia c�� ar fi fost trimis în judecat�� de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea, întrebarea nu a mai venit. F��r�� comentarii!
Bogdan Chiri��oiu, Consiliul Concuren��ei: Raportul comisiei parlamentare este plin de erori ��i r��st��lm��ciri Pre��edintele Consiliului Concuren��ei, Bogdan Chiri��oiu, a respins miercuri, la Realitatea TV, concluziile raportului comisiei parlamentare privind manipularea ROBOR, apreciind c�� documentul este prost ��i plin de erori ��i r��st��lm��ciri.
Fostul ministru PSD Doina Pan�� sus��ine c�� a fost otr��vit�� cu mercur Vicepre��edintele PSD Doina Pan��, fost ministru al Apelor ��i P��durilor, a afirmat miercuri, la Antena 3, c�� a descoperit c�� a fost otr��vit�� cu mercur atunci când a fost nevoit�� s�� renun��e, din motive de s��natate, la func��ia de ministru. Pan�� a men��ionat c�� a depus ��i o plângere la Poli��ie în acest sens ��i c�� sper�� c�� cei vinova��i vor fi prin��i.
Firea, despre sârma g��sit�� în colonul s��u: Nu ��tiu dac�� a fost o întâmplare sau o mân�� criminal�� Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, mar��i sear��, la Antena 3, c�� nu î��i explic�� cum a ajuns o sârm�� de aproximativ 4 centimetri în colonul s��u, precizând c�� e posibil s�� r��mân�� toat�� via��a cu aceast�� întrebare - "dac�� a fost o întâmplare sau dac�� a fost o mân�� criminal��", potrivit Mediafax.
T��riceanu: Nu v��d cum ar putea s�� apar�� o turbulen���� s�� r��stoarne actuala majoritate Pre��edintele ALDE, C��lin Popescu T��riceanu, a declarat luni sear��, la România TV, c�� alegerile pentru PE constituie un barometru dar legitimitatea actualului parlament este dat�� doar de alegerile parlamentare ��i c�� nu poate exista o turbulen���� atât de mare încât s�� r��stoarne actuala majoritate, potrivit Mediafax.
B��sescu: Dragnea nu mai are putere s�� schimbe un premier Traian B��sescu a declarat luni sear��, la realitatea TV, c�� Liviu Dragnea ”nu mai are putere s�� schimbe un premier” ��i c�� nu este exclus ca Viorica D��ncil�� s�� fie urm��torul lider al PSD ��i candidatul acestui partid la alegerile preziden��iale ��i ”dac�� PSD ob��ine sub 35% la europarlamentare îl execut�� partidul pe Dragnea”, potrivit Mediafax.
�����tirile ProTV: Caracati��a cer��etoriei ��i neputin��a statului român. „Re��eaua coordona 3000 de copii doar în UK” Am exportat inteligen���� ��i competen����, dar ��i criminalitate sau ho��ie ��i, chiar dac�� acestea sunt periferice, s-au întors deseori împotriva noastr��.
Gabriela Firea, despre rela��ia cu Dragnea: Acum e important s�� reînnod��m dialogul în primul rând institu��ional Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri, la Antena 3, referitor la rela��ia dintre ea ��i liderul PSD Liviu Dragnea, c�� este important, pentru Bucure��ti, s�� reînnoade dialogul institu��ional, precizând îns�� c�� nu se poate "��terge cu buretele tot ce s-a întâmplat".
Digi24: CTP a remarcat schimbarea de look a premierului D��ncil��. Ce spune gazetarul ���Gazetarul Cristian Tudor Popescu a remarcat schimbarea de look a premierului Viorica D��ncil��, afi��at�� la întrevederea cu ambasadorul Chinei în România.
Dragnea, despre Augustin Laz��r: A trecut prin via���� cum a vrut; a intrat pe un drum foarte ��mecher Pre��edintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi c�� Augustin Laz��r a trecut prin via���� "cum a vrut", a fost "sus��in��tor al tor��ionarilor", un "instrument" al unui sistem de poli��ie politic�� foarte dur, a trecut "hopul" Revolu��iei, a intrat pe un drum "foarte ��mecher" ��i a ajuns primul procuror al României, potrivit Mediafax.
Dragnea: Am reu��it s�� avem în familie doar produse române��ti pe mas�� de Pa��te Pre��edintele PSD Liviu Dragnea, un sus��in��tor al produselor române��ti, a declarat joi sear��, la Antena 3, c�� de Pa��te va petrece în familie ��i va avea pe mas�� doar produse române��ti ��i bulion f��cut acas��.
B��sescu, la B1TV: D��ncil�� va face remaniere la buna în��elegere cu Iohannis. Lovitura de gra��ie pentru Dragnea Traian B��sescu a declarat joi sear��, la B1 TV,c�� nu are dubii în leg��tur�� cu loialitatea Vioric��i D��ncil�� fa���� de PSD, îns�� nu vrea s�� ias�� compromis�� din procesul remanierii. El a precizat c�� premierul ar putea face remanierea la buna în��elegere cu Klaus Iohannis, „ceea ce va fi o lovitur�� de gra��ie pentru Dragnea”, potrivit Mediafax.
Liviu Dragnea, la Antena 3: Viorica D��ncil�� a ezitat s�� vin�� în Parlament pentru restructurarea Guvernului, probabil s-a gândit c�� nu e sigur�� majoritatea / Nu e o dram��, mergem înainte Liviu Dragnea a declarat joi seara, la Antena 3, c�� Viorica D��ncil�� „a ezitat” s�� vin�� în Parlament pentru restructurarea Guvernului deoarece „probabil s-a gândit c�� nu e sigur�� majoritatea”, dar solu��ia actual��, cu numirea de interimari, „nu e o dram��”.
Iordache: Pân�� pe 7 mai, PSD va face nominaliz��ri ��i la Camera Deputa��ilor ��i la Senat pentru func��iile de judec��tor la CCR PSD va face nominaliz��ri ��i la Camera Deputa��ilor ��i la Senat pentru func��iile de judec��tor la Curtea Constitu��ional�� pân�� pe 7 mai, a afirmat miercuri, la Realitatea TV, social-democratul Florin Iordache, potrivit Agerpres.
Udrea, despre dosarul lui Dragnea: Statul paralel încearc�� s��-l scoat�� din campania electoral�� Elena Udrea sus��ine c��, din cauza dosarului privind angaj��rile fictive de la DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea duce o lupt�� împotriva „statului paralel” care încearc�� s��-l elimine din campania electoral��, men��ionând c�� de astfel de infrac��iuni s-ar face vinova��i mul��i angaja��i pl��ti��i de stat care lucreaz��, de fapt, pentru partide.
CTP, la Digi24: Cu aceast�� remaniere, Dragnea a reu��it una dintre cele mai spectaculoase lovituri de levier în propriul genunchi Lovitur�� fulger��toare a pre��edintelui Klaus Iohannis, chiar dac�� anun��ul lui din aceast�� dup��-amiaz�� nu a surprins pe nimeni. Pur ��i simplu a anun��at c�� nu e de acord cu remanierea cerut�� de Viorica D��ncil��. ��i toat�� lumea a a��teptat ca PSD s�� intre în scen�� cu planul B. Dar nu a fost cazul.
T��riceanu, mesaj pentru D��ncil��: Suntem în orice moment dispu��i s�� d��m vot pentru remaniere Pre��edintele ALDE, C��lin Popescu T��riceanu, a declarat mar��i sear��, la România TV, c�� atât el, cât ��i liderul PSD, Liviu Dragnea, sunt în orice moment dispu��i s�� acorde votul în Parlament pentru remaniere. El a mai spus c�� nu ��tie „ce gânduri” are premierul Viorica D��ncil��.
Andronescu: Înv������mântului obligatoriu i se adaug�� ultimii doi ani de gr��dini���� ��i ultimii doi ani de liceu Înv������mântului obligatoriu i se adaug�� ultimii doi ani de gr��dini���� ��i ultimii doi ani de liceu, a anun��at luni sear��, la Realitatea TV, ministrul Educa��iei, Ecaterina Andronescu. Ecaterina Andronescu a precizat c�� legea se va aplica gradual din 2020.Andronescu: Încerc��m s�� g��sim solu��ii s�� nu mai trecem dincolo de 25 de elevi în clas�� / Se vor dubla locurile la ��colile profesionale
Ciolo��: Pre��edintele nu ar trebui s�� fie de acord cu Nicolicea; un incompetent complet Liderul PLUS, Dacian Ciolo��, consider�� c�� pre��edintele Klaus Iohannis nu ar trebui s�� fie de acord s��-l numeasc�� pe Eugen Nicolicea ca ministru al Justi��iei la propunerea PSD, întrucât acesta este "un incompetent complet".
T��riceanu, la Antena 3: Decizia nu poate decât s�� m�� bucure, dar bucuria mea este par��ial�� / Ie��irea la suprafa���� a protocoalelor i-a desc��tu��at pe judec��tori ��i procurori Pre��edintele Senatului, C��lin Popescu T��riceanu, a declarat luni seara, la Antena 3, dup�� ce instan��a suprem�� l-a achitat în dosarul de m��rturie mincinoas�� c�� decizia nu poate decât s��-l bucure, îns�� bucuria sa este par��ial��. El a mai spus c�� a fost supus unei presiuni publice uria��e.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Uimirea iubitului
Ea: - Porcule crezi ca n-am aflat ca ma inseli cu unguroaica aia din Jaszfelsoszentgyorgy? El: - Cum poti
Bancul zilei: Sistemul bancar în Sicilia
Undeva în Sicilia – Banca dumneavoastră dă credite doar pe baza ”cuvântului de onoare” ? – Da, desigur. – Dar dacă eu nu am să pot restitui banii?
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version