RADIO - TV
Digi24: E��ti mândr�� c�� premierul României este o femeie? R��spunsul Andreei Raicu „Tu e��ti mândr�� c�� premierul României este o femeie?” a fost întrebat�� Andreea Raicu în emisiunea „În fa��a ta” de la Digi24, în contextul în care s-a declarat „o feminist�� cu ni��te limite”.
���T��riceanu, despre alegerile preziden��iale: „Voi câ��tiga dac�� voi candida” Pre��edintele Senatului ��i liderul ALDE, C��lin Popescu-T��riceanu, a declarat joi sear��, la Antena 3, c�� va câ��tiga dac�� va candida la alegerile preziden��iale din luna noiembrie, îns�� a precizat c�� o hot��râre în acest sens va fi luat�� cu partenerii social-democra��i dup�� alegerile europarlamentare.
T��riceanu, despre o remaniere guvernamental��: N-am avut o asemenea discu��ie cu D��ncil�� sau Dragnea / De Toader nu m�� întreba��i pe mine, nu este pe locul asumat de ALDE Liderul ALDE C��lin Popescu T��riceanu a declarat joi sear��, la Antena 3, c�� nu a discutat cu premierul Viorica D��ncil�� ��i nici cu pre��edintele PSD Liviu Dragnea despre o remaniere guvernamental��, în contextul în care doi mini��trii ai PSD candideaz�� la europarlamentare.
T��riceanu: Constitu��ia spune c�� ini��iativele cet����ene��ti nu pot s�� vizeze amnistia ��i gra��ierea Liderul ALDE C��lin Popescu T��riceanu a declarat joi sear��, într-o emisiune la Antena 3, c�� ini��iativele cet����ene��ti nu pot viza amnistia ��i gra��ierea, potrivit Constitu��iei, referindu-se la temele anun��ate de pre��edintele Klaus Iohannis la referendumul pe justi��ie.
B��d��l��u, despre gazele din Marea Neagr��: OMV ��i Exxon anun���� s��pt��mâna viitoare c�� încep investi��iile Ministrul Economiei, Nicolae B��d��l��u, a anun��at, miecuri seara, la TVR1, c�� s��pt��mâna viitoare, OMV Petrom ��i ExxonMobil vor anun��a c�� încep investi��iile din Marea Neagr��, ceea ce poate duce la independen��a energetic�� a României peste cinci ani, potrivit Mediafax.
B��d��l��u, despre redeschiderea minelor: Pân�� în august, primele contracte / Avem aur foarte mult. Ne facem inele, ghiuluri Ministrul Economiei, Nicolae B��d��l��u, a sus��inut, miercuri seara, la TVR 1, c��, în aceast�� var��, va avea primele contracte pentru a începe redeschiderea mineritului în România, iar primele proiecte vizeaz�� Remin Baia Mare, Cupru Min, Moldomin ��i B��i��a. „Pân�� în august, am primele contracte. Le fac publice”, a afirmat B��d��l��u.
Laz��r: Regret c�� drama disidentului Filip a fost folosit�� de oameni interesa��i pentru a ataca Justi��ia / Din 2017, am vreo 30 de sesiz��ri la Inspec��ia Judiciar�� ��i zeci de denun��uri la Sec��ia special�� Procurorul general Augustin Laz��r a catalogat drept grosol��nii declara��iile potrivit c��rora procurorul deschidea sau închidea pe cineva într-un penitenciar, acesta fiind atributul judec��torului, precizând c�� regret�� c�� drama disidentului Iulius Filip e folosit�� de cei ce vor s�� atace Justi��ia. El a mai declarat miercuri sear��, la Realitatea TV, c�� are, din 2017, aproximativ 30 de sesiz��ri la Inspec��ia Judiciar�� ��i zeci de denun��uri la Sec��ia special�� de anchetare a magistra��ilor, precizând c�� cei care atac�� sistematic acum Justi��ia vor ajunge s��-��i cear�� scuze, dac�� au onoare.
���Niculae B��d��l��u (PSD): Cred c�� ar trebui un candidat comun cu ALDE la preziden��iale Liderul PSD Giurgiu, Niculae B��d��l��u, a declarat miercuri sear��, la TVR 1, c�� PSD ar trebui s�� aib�� candidat comun cu ALDE la alegerile preziden��iale de la finalul anului, precizând c�� T��riceanu este un om deosebit, îns�� ��i în PSD se g��sesc destule persoane valoroase.
Ciolo��, la Realitatea: E util�� organizarea referendumului. ��i noi avem un grup care lucreaz�� la întrebare Pre��edintele PLUS Dacian Ciolo�� a declarat, luni sear��, la realitatea TV, c�� este util�� organizarea referendumului pe justi��ie odat�� cu alegerile europarlamentare, pe 26 mai, precizând c�� partidul s��u are o echip�� de lucru care lucreaz�� la întrebarea pentru consultarea popular��, potrivit Mediafax.
Ciolo��: Nu a fost deloc coabitare. Lui Dragnea i-a convenit s�� stea în Opozi��ie s�� î��i ling�� r��nile Pre��edintele PLUS Dacian Ciolo�� a declarat, luni sear��, la realitatea TV, c�� în perioada guvern��rii tehnocrate nu a existat deloc o coabitare cu Liviu Dragnea, Cabinetul s��u fiind validat în Parlament, potrivit Mediafax.. Fostul premier a precizat c�� liderului PSD i-a convenit s�� stea în Opozi��ie „s�� î��i ling�� r��nile”.
B��sescu, principalul candidat PMP la europarlamentare: UE pentru mine nu are secrete. Eu zic c�� o s�� ne batem pentru patru locuri Traian B��sescu a explicat duminic��, la România TV, de ce a decis s�� candideze pentru alegerile europarlamentare, precizând c�� UE nu mai are secrete pentru el. Fostul pre��edinte a sus��inut c�� PMP se va bate pentru patru mandate de eurodeputat, ad��ugând c�� „optimismul s��u proverbial func��ioneaz�� ��i în cazul acesta”.
Marius Bud��i: De luni, facem plata aferent�� lunii aprilie a pensiilor. Sunt cre��teri „spectaculoase” Pensionarii vor încasa, începând de luni, pensiile aferente lunii aprilie, ministrul Muncii, Marius Bud��i, anun��ând cre��teri „spectaculoase” pentru cei care s-au încadrat în grupele I ��i II de munc��, scrie Mediafax. Ministrul a mai precizat c�� 33.000 de decizii de pensii au fost deja expediate.
Gabriel Le��: Nu m�� simt vinovat c�� nu am f��cut armata. Nu am fost luat de pe strad�� ��i adus în MApN Gabriel Le�� spune c�� a observat c�� este o dezbatere c�� el, ca ministru al Ap��r��rii, nu a parcurs stagiul militar obligatoriu, îns�� a subliniat c�� ministrul este numit politic ��i c�� nu se simte vinovat c�� nu a f��cut armata, deoarece nu a fost „luat de pe strad��” ��i adus în MApN, ci are experien����.
Ministrul Gabriel Le��: Dac�� ajungi la situa��ia de r��zboi, lucrurile se complic��; industria de ap��rare este la p��mânt Ministrul Ap��r��rii Na��ionale, Gabriel Le��, a declarat c��, în cazul unei situa��ii de r��zboi, lucrurile s-ar complica pentru România, îns�� a dat asigur��ri c�� Armata are stocuri de armament ��i muni��ie pentru a rezista pân�� la interven��ia partenerilor din NATO, scrie Agerpres.
VIDEO O nou�� zi cu contre în platoul Antenei 3: Mugur Ciuvic�� c��tre deputatul Stelian Ion - "Sunte��i securist ��i cam prostu�� a��a" Contre dure vineri sear�� în platoul Antenei 3 între Mugur Ciuvic�� ��i deputatul USR Stelian Ion, în urma unei dispute privind "evaluarea" ministrului Justi��iei, Tudorel Toader.
VIDEO Mihai Gâdea l-a dat afar�� din platoul Antenei 3 pe liberalul Danc��: ”Afar��, afar��! Vre��i s�� v�� scot cu bodyguardul?!” Moderatorul Mihai Gâdea l-a dat afar�� din platoul Antenei 3 pe liberalul Ionel Danc��, dup�� ce acesta din urm�� a criticat-o pe Rodica St��noiu ��i dup�� o polemic�� legat�� de ��efa ICCJ, Cristina Tarcea. Mihai Gâdea a ��ipat cate zeci de secunde la Danc�� ca s�� plece din platoul emisiunii în timp ce acesta încerca s��-��i argumenteze pozi��ia. ”Afar��, afar��! Vre��i s�� v�� scot cu bodiguardul?! T��ia��i-i microfonul”, a strigat Gâdea.
Digi 24: Florin Cî��u acuz��: Banca de Investi��ii a Rusiei are leg��tur�� foarte strâns�� cu PSD. De ce are statut special? România are ac��iuni la aceast�� banc��, iar un român este director al Departamentului de Finan��are Structurat�� ��i al Datoriei. "Un vicepre��edinte al b��ncii e tot din România, din Ministerul de Finan��e. Leg��tura e foarte strâns�� cu PSD", a sus��inut la Digi24 senatorul Florin Cî��u.
B��sescu: D��ncil��, o ������ic�� c��reia îi pui o mas�� în fa���� ��i vinde gogo��i cu neru��inare Traian B��sescu a ironizat-o, miercuri seara, la Realitatea TV, pe Viorica D��ncil�� pentru afirma��ia c�� pre��edintele trebuia sa-l sune pe regele Iordaniei. Este o ”������ic�� c��reia îi pui o mas�� în fa���� ��i vinde gogo��i cu neru��inare”, a mai spus el..
D��ncil��: Nu este vina mea c�� nu s-a mai f��cut vizita regelui Iordaniei. Este omologul pre��edintelui Premierul Viorica D��ncil�� a declarat, mar��i sear��, la România TV, c�� nu anun��ul s��u referitor la mutarea ambasadei la Ierusalim este cauza anul��rii vizitei în România a regelui Iordaniei, potrivit Mediafax. ”Pre��edintele trebuia s�� îl sune s�� îi spun�� c�� nu este de acord cu acest lucru, c�� dânsul l-a invitat”, a mai spus ea.
Dragnea, despre T. Toader: Exist�� nemul��umiri serioase în partid Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la un post TV, c�� ”exist�� nemul��umiri serioase în partid” în leg��tur�� cu ministrul Justi��iei, Tudorel Toader, sugerând c�� nu a comunicat eficient cu oficialii Comisiei Europene în privin��a modific��rilor legilor Justi��iei, potrivit Mediafax.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Uimirea iubitului
Ea: - Porcule crezi ca n-am aflat ca ma inseli cu unguroaica aia din Jaszfelsoszentgyorgy? El: - Cum poti
Bancul zilei: Sistemul bancar în Sicilia
Undeva în Sicilia – Banca dumneavoastră dă credite doar pe baza ”cuvântului de onoare” ? – Da, desigur. – Dar dacă eu nu am să pot restitui banii?
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version