RADIO - TV
Dragnea: Rela��ia cu SUA e bunicic��, nu bun��; avantajele pentru România nu sunt foarte mari Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni sear��, la Antena 3, c�� rela��ia cu Statele Unite "este una bunicic��, nu bun��", apreciind c�� din partea României "este foarte bun��", dar din partea SUA "e bunicic��", în timp ce "avantajele concrete pentru România, din punct de vedere economic ��i strategic, nu sunt foarte mari".
Cristina Tarcea, despre sesizarea la CCR pe tema completurilor specializate: O imixtiune inacceptabil�� în actul de justi��ie / Întrebat�� dac�� va candida pentru un nou mandat la ��efia ÎCCJ: S�� citez din clasici? Aproape m-am hot��rât Pre��edinta Cur��ii supreme, Cristina Tarcea, a catalogat, luni sear��, sesizarea transmis�� CCR de c��tre vicepre��edintele Camerei Deputa��ilor Florin Iordache, privind un conflict între Parlament ��i Înalta Curte pe tema completurilor specializate în corup��ie, drept "o presiune asupra instan��elor de judecat�� ��i o imixtiune inacceptabil�� în actul de justi��ie".
Niculae B��d��l��u: România se va asocia cu produc��torul italian de armament Beretta în vederea realiz��rii a dou�� noi tipuri de arme România se va asocia cu produc��torul italian de armament Beretta în vederea realiz��rii, la Uzina Mecanic�� de la Plopeni din jude��ul Prahova, a dou�� noi tipuri de arme, a anun��at joi, la B1 TV, ministrul Economiei, Niculae B��d��l��u. Potrivit acestuia, statul român ��i compania italian�� vor crea o nou�� societate, în care partea român�� va de��ine 80% din ac��iuni.
Cuc, c��tre func��ionarii MT: Dac�� îmi blocheaz�� vreunul vreun proiect de infrastructur��, îl dau afar�� R��zvan Cuc, ministrul Transporturilor, a spus, miercuri seara, la TBR 1c�� le va cere angaja��ilor din minister s�� prezinte motivele pentru care se opun anumitor proiecte ��i s�� ofere solu��ii, potrivit Mediafax.
Orban, despre asumarea guvern��rii: Schimbarea de putere trebuie s�� se fac�� în baza votului oamenilor Ludovic Orban a declarat, miercuri sear��, la B1TV, întrebat dac�� PNL î��i va asuma guvernarea dup�� alegerilor europarlamentare din 26 mai, c�� schimbarea de putere trebuie s�� se produc�� în baza votului românilor, potrivit Mediafax.
R��zvan Cuc: Vom avea un nou Consiliu de Administra��ie la Tarom în seara asta, iar un nou director joi / Ce-a fost pân�� acum la Tarom a fost epoca lui Tudose R��zvan Cuc, ministrul Transporturilor, a anun��at miercuri sear��, într-o emisiune la TVR 1, c�� la ora 21:00 a început ��edin��a prin care Tarom va avea un nou Consiliu de Administra��ie. CA al Tarom a fost demis, iar directorului general, Werber Wolff, îi expir�� mandatul joi, acesta fiind numit la 20 noiembrie 2017.
B��sescu, despre Vâlcov: E cel mai nes��n��tos lucru care se putea întâmpla României Traian B��sescu a declarat, mar��i sear��, la Realitatea TV,referitor la Darius Vâlcov, consilierul premierului pe probleme economice, c�� este cel mai nes��n��tos lucru care se putea întâmpla ����rii noastre, precizând c�� acesta trebuia s�� r��mân�� la Slatina ca s�� î��i a��tepte sentin��a.
Teodorovici: Se schimb�� taxa pe l��comie în stimulentul pentru h��rnicie / Amnistia fiscal�� vine în curând Ministrul Finan��elor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, mar��i seara, la TVR 1, c�� taxa pe l��comie pentru b��nci va fi transformat�� în stimulentul pentru h��rnicie, iar ultimele discu��ii le va avea miercuri, potrivit Mediafax. Teodorovici a mai anun��at c�� amnistia fiscal�� va fi discutat�� în Guvern în luna aprilie, iar m��sura va viza atât mediul privat, cât ��i pe cel de statTeodorovici: Cândva o s�� candidez ��i la preziden��ialele din RomâniaTeodorovici: Joi o s�� am o discu��ie cu cei de la Pilonul II.
Teodorovici: Cândva o s�� candidez ��i la preziden��ialele din România. Nu candidez ca s�� candidez Ministrul Finan��elor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, mar��i seara, la TVR 1,c�� inten��ioneaz�� s�� candideze ��i s�� câ��tige func��ia de pre��edinte a României, potrivit Mediafax. ”Nu m�� întreba��i ��i când anume, pentru c�� aceasta este surpriz��. ��tiu cum va fi. Problema nu este cum o s�� fie, o s�� fie sigur”, a declarat Teodorovici.
B��sescu, la TVR 1: Dac�� a�� fi pre��edinte m-a�� îndrepta c��tre un referendum Traian B��sescu a declarat uni sear��, la TVR 1, c�� dac�� ar fi în locul lui Klaus Iohannis s-ar îndrepta spre un referendum ��i ar g��si o întrebare care s�� stimuleze participarea la vot. Acesta a precizat c�� „marele autogol” pentru ��eful statului ar fi s�� pun�� întrebare legat�� de justi��ie ��i s�� nu fie cvorum, potrivit Mediafax.
B��sescu, despre Dragnea: Eu am ajuns la cu��it atunci când de la mijloc în jos nu m-am mai sim��it Traian B��sescu, care a fost operat de hernie de disc în anul 2006, a declarat luni sear��, la TVR 1, c�� a ajuns „la cu��it când de la mijloc în jos nu m-am mai sim��it”, referindu-se la problemele de s��n��tate ale pre��edintelui PSD Liviu Dragnea, care este internat într-un spital din Bucure��ti.
Teodorovici: Pân�� la final de trimestru, vom avea o poz�� a ce trebuie s�� fie administra��ia central�� Eugen Teodorovici, ministrul Finan��elor Publice, a anun��at sâmb��t��, într-o interven��ie telefonic�� la Antena 3, c�� administra��ia central�� din România urmeaz�� s�� fie restructurat�� în acest an, iar evaluarea situa��iei actuale va fi finalizat�� în primul trimestru al acestui an.
Eugen Teodorovici, despre Pilonul II: Nu pleac�� nimeni din ��ar��; sunt miliarde de lei pe care aceste 7 fonduri de pensii le gestioneaz�� Guvernul a încercat s�� extind�� aria de investi��ii a Pilonului II, a��a cum se face ��i în alte state, ��i nu va pleca nimeni din ��ar��, pentru c�� cele ��apte fonduri de pensii din România administreaz�� miliarde de lei ��i e un business foarte profitabil pentru ele, a declarat vineri sear��, la România TV, ministrul Finan��elor Publice, Eugen Teodorovici.
Orban: T��riceanu, principalul complice la m��suri antiliberale, sufer�� de amnezie Pre��edintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi seara, la Digi 24, c�� liderul ALDE, C��lin Popescu T��riceanu, ”principalul complice la ni��te m��suri antiliberale”, ”sufer�� de amnezie” ��i c��, în trecut, ”s-a dus ca milogul la Ponta s�� se predea”, potrivit Mediafax.
T��riceanu, despre cei care protesteaz�� împotriva OUG 7: Func��ioneaz�� foarte bine diversiunea Pre��edintele ALDE, C��lin Popescu T��riceanu, a declarat miercuri, la Digi 24, întrebat despre protestele împotriva OUG 7, c�� sunt ”oameni care probabil sunt de foarte bun�� credin���� cad în aceast�� plas�� a dezinform��rii”, potrivit Mediafax.
T��riceanu, despre Raiffeisen: E regretabil s�� plece din România; B��ncile se duc dup�� profit Pre��edintele Senatului, C��lin Popescu T��riceanu, a declarat, miercuri sear��, la Digi 24, întrebat despre eventuala ie��ire de pe pia��a româneasc�� a Raiffeisen Bank, c�� e regretabil s�� plece, îns�� b��ncile „nu sunt institu��ii de binefacere, acestea se duc dup�� profit”, potrivit Mediafax.
��tirile ProTV: Perle la Simulare Evaluare Na��ional�� 2019: “Autorul face inten��ionat o groaz�� de figuri” “Ne cerem scuze, dar merge ��i a��a!” Acesta pare s�� fie mesajul transmis elevilor, p��rin��ilor ��i celorlal��i dasc��li de profesorii care au elaborat subiectele de limb�� român��, la simularea Evalu��rii na��ionale.
Ciolo��, replic�� pentru Dragnea: Liviule, nu ��ine cu pove��tile astea cu care te plimbi de câ��iva ani Dacian Ciolo�� i-a dat replica luni seara, la Digi 24, liderului PSD, Liviu Dragnea, care l-a acuzat de tactici securistice. Liderul PLUS i-a transmis c�� ”nu ��ine cu pove��tile astea” ��i i-a cerut s�� arate românilor ”unde e bun��starea aia pe care o promiteau în 2016 cu carioca pe tabl�� frumos desenat��”, potrivit Mediafax.
Ciolo��, la Digi 24: Re��eaua de aprozare este o abordare comunist�� Fostul premier Dacian Ciolo�� a declarat luni seara la Digi 24 c�� re��eaua de aprozare, idee promovat�� de Liviu Dragnea, este o abordare comunist��. El a subliniat c�� produc��tori agricoli din România au nevoie de sprijin pentru a-��i promova produsele, dar prin alte mijloace, potrivit Mediafax.
D��ncil��: Înfiin����m o comisie format�� din exper��i de la Bruxelles ��i Guvern. Vrem ridicarea MCV Premierul Viorica D��ncil�� a declarat, joi sear��, la România TV, c�� i-a transmis prim-vicepre��edintelui CE Frans Timmermans, la întâlnirea de la Bruxelles, c�� MCV este discriminatoriu, precizând c�� va fi înfiin��at�� o Comisie cu exper��i de la Bruxelles ��i din Guvern care s�� analizeze punctual subiectul, potrivit Mediafax.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Uimirea iubitului
Ea: - Porcule crezi ca n-am aflat ca ma inseli cu unguroaica aia din Jaszfelsoszentgyorgy? El: - Cum poti
Bancul zilei: Sistemul bancar în Sicilia
Undeva în Sicilia – Banca dumneavoastră dă credite doar pe baza ”cuvântului de onoare” ? – Da, desigur. – Dar dacă eu nu am să pot restitui banii?
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version