Premierul Victor Ponta a afirmat vineri, la Antena 3, intr-o emisiune cu Dana Grecu si Radu Tudor, ca nu primeste lectii de "antibasism", dupa ce gazdele i-au prezentat o poza cu un batran si l-au intrebat daca stie cine este. La raspunsul negativ al primului ministru, Dana Grecu i-a spus ca este unul dintre batranii care a votat pentru suspendarea lui Traian Basescu si ulterior a fost anchetat de procurori.

Victor Ponta la Antena 3Foto: Captura Antena 3

"Nu accept ca cineva sa uite ca sunt una din principalele tinte ale regimului Basescu si asa voi fi in continuare", a reactioant Victor Ponta, vorbind despre o "exagerare nedreapta".

"Lectii de antibasism" nu primesc de la nimeni, a subliniat el.

Ponta este intrebat de Antena 3 "Cum va uitati in ochii lui Verbita Lixandru (batranul anchetat de procurori)"? "Ma uit si-i spun ca ma lupt in fiecare zi sa-i dau pensia", a raspuns premierul.

Iata mai jos cele mai importante declaratii ale primului ministru:

Despre numirea sefilor la Parchetul general si la DNA

  • Voi face numirile in functie de posibilitatea ca doi oameni acceptati in rindul magistratilor, dar si de partenerii nostri europeni, pot sa fie numiti de presedintele Basescu. Pe dl Morar nu l-as fi numit insa niciodata.
  • Oamenii au asteptari de la mine. Motiv pentru care in fiecare zi trebuie sa iau decizii multe, unele dureroase.
  • Intrebat daca nu exclude numirea Laurei Kovesi sef la DNA? Nu exclud nici un nume in afara de Daniel Morar.
  • Exista o uriasa asteptare, puteti sa-i spuneti si presiune, din partea partenerilor externi, de a rezolva aceasta situatie. Ma afecteaza minciuna spusa zi de zi ca USL a venit la putere ca sa-i apere pe corupti, pe Voiculescu, pe Dragnea.
  • Noi suntem implicati si foarte pasionali (politicieni si jurnalisti). Ideea n-a fost ca USL va castiga alegerile ca sa faca din justitia dlui Basescu justitia USL. Eu n-am spus niciodata asa ceva.
  • Procurorul General al Romaniei este o functie clara. DNA se ocupa doar de faptele de coruptie ale inaltilor demnitari. Anchetarea votului la referendum a fost un abuz comis de conducerea DNA.

Va dati demisia? Nu. Imi voi da demisia cind majoritatea parlamentara va considera asta.

Radu Tudor: Kovesi e vazuta ca omul lui Basescu. Daca o veti numi, in secunda doi concluzia va fi ca numiti un om al lui Basescu la DNA. De ce propuneti un om al lui Basescu?

Victor Ponta: Uitam ca numim si sef la DIICOT, si la Parchetul general? Uitam tot? Daca credeti ca varianta cu Daniel Morar interimar e mai buna, eu nu cred asta. Imi asum responsabilitatea de a face aceste numiri, tinind cont ca varianta actuala e cea mai rea, de instabilitate.

Dana Grecu: Este evident ca daca o ungeti pe Kovesi la DNA e ca sa treceti propunerile dvs la Basescu. Monei Pivniceru nu i-au iesit numirile. Logica conduce catre faptul ca aveti o intelegere cu Basescu. De ce ati avea o intelegere, cand ati putea propune in fiecare zi alti si alti procurori?

Victor Ponta: Si care e rostul? Rostul nu e chiar sa si numim procurori-sefi?

Dana Grecu: Am aflat de la dvs in campanie ca niciodata acesti oameni nu vor putea fi in continuare la butoane. Sa rezolvati ce, cu aceiasi oameni?

Victor Ponta: Acele abuzuri comise de DNA impotriva oamenilor care au votat la referendum raman abuzuri. Obligatia mea e ca in 2013 sa reasezam administratia in niste linii normale, iar in 2014 o sa alegem un nou presedinte.

Dana Grecu: De ce nu le-ati spus oamenilor in campanie ca nu puteti sa faceti lucruri fara Basescu?

Victor Ponta: Basescu nu s-a implicat in treburile guvernului si nici ale Parlamentului, dar numirile procurorilor - n-am spus asa ceva niciodata in campanie

Dana Grecu: Sugerati ca va cerem incalcarea legii?

Victor Ponta: Eu nu fac procese de intentie

Victor Ponta: Eu sunt omul rezultatelor, vreau sa am un rezultat. Am sprijinit-o mereu pe Mona Pivniceru, dar nu a mers cu propunerile ei

Dana Grecu: Basescu va blocheaza jumatate de mandat

Victor Ponta: Dna Grecu, v-as ruga sa nu generalizati

Dana Grecu: De ce nu vreti sa tot propuneti si Basescu sa respinga?

Victor Ponta: Pentru ca mi se pare un lucru neserios. Eu nu pot sa le spun oamenilor "haideti sa va propune in gluma, la misto". Basescu nu poate sa-si puna procurorii pe care-i vrea fara sa-i numesc eu, eu nu pot sa-i pun pe cei pe care-i vreau fara sa-i numeasca el

Victor Ponta: Am fost initiator al suspendarii alaturi de Crin Antonescu. Am votat pentru demitere. Acum sunt premier. Presedintele Basescu isi termina mandatul la anul. Din pozitia de premier nu-mi pot asuma pozitia ca fiecare om din tara asta sa mai sufere din nou din cauza unei noi crize politice. Stiu ca as fi din nou foarte popular, dar stiu cat de mult ne-ar costa. In continuare il detest pe Basescu, dar o noua criza politica ar avea un cost enorm. Asta e evaluarea mea de azi

Dana Grecu: Si cu cine va consultati?

Victor Ponta: Cu Crin Antonescu

Dana Grecu: Sa stiti ca alegatorii scriu pe Facebook, va consultati si cu ei?

Victor Ponta: Primesc si eu mesaje pe Facebook.

Dana Grecu: Avem niste mesaje pe Facebook pe care ne e si rusine sa le citesc

Victor Ponta: Stiu, primesc si eu. Intotdeauna am stiut ca voi lua si decizii grele, impopulare, mi le asum. Din acest motiv mi-am asumat eu pozitia de ministru al Justitiei

Radu Tudor: Ce le spuneti milioanelor de sustinatori USL care considera intolerabila numirea unui om apropiat de Basescu la DNA?

Victor Ponta: Le spun ca inlaturarea regimului Basescu - obligatia asumata alaturi de Crin Antonescu si Daniel Constantin - ca niciodata n-am spus ca o voi face intr-o singura zi

Dana Grecu: Dvs spuneati in campanie de Basescu ca-si ia bani de la Blejnar etc Considerati ca sub doamna Kovesi cineva in tara asta o sa dea verde unor dosare care implica nume grele din PDL?

Victor Ponta: Da, sunt convins. Argumentul e ca facind un sistem in parchet liber, oamenii vor fi liberi sa ancheteze si PDL, si alte partide

Dana Grecu: Daca argumentul dvs sta in picioare, de ce sa va umileasca Basescu sa acceptati omul lui?

Victor Ponta: Eu nu ma simt umilit. Un cuvant important in aceste numiri este acceptabilitatea la nivelul partenerilor europeni. Nu stiu ce vrea dl Basescu si ma preocupa destul de putin. Dar stiu ce vreau eu: sa inchidem aceasta problema. De aceea am spus mereu veto la dl Morar. Nu l-ati auzit pe dl Basescu insistand cu doamna Kovesi.

A fost un moment greu la Bruxelles, Romania era tratata pe sablonul Macovei Morar, nu mi-a fost nici usor nici placut.

Am doua variante, una e sa ma supar si sa-mi strang lucrurile, sa plec pe mare, a doua era sa repar ce nu am stricat eu

Radu Tudor: Credeti ca dupa numirile care urmeaza saptamana viitoare...

Victor Ponta: Nu stiu daca numirile se vor face saptamana viitoare.

Voi face locurile nu in formula pe care Traian Basescu o doreste, ci o accepta

Dana Grecu: Traian Basescu ia de la dvs cel mai gras pepene din piata Victor Ponta.

Victor Ponta: Mai ia si Basescu un an, de la anul nu mai ia nimic.

Dana Grecu: Poporul roman ce ia, dle prim ministru?

Victor Ponta: Eu nu iau nimic, eu ma asigur ca parchetele vor fi mult mai putin politizate.

Dana Grecu: Ati introdus pragul la referendum si inteleg ca Bruxellesul este in continuare un reper. Bruxelles, CSM, Traian Basescu si inteleg ca sunteti al patrulea pe tabla de sah.

Victor Ponta: Si pionul da mat.

Dana Grecu: Se ce senzatia ca suntem cu capul plecat in fata Bruxellesului?

Victor Ponta: Acceptam foarte multe legi pentru ca am vrut sa fim membri ai UE si eu cred in continuare ca e trebuie sa fim membri.

Dana Grecu: Suntem inca un stat indpeendent.

Victor Ponta: Fiecare tara a cedat o parte din responsabilitate.

La Bruxelles se decide ce se intampla cu depozitele din Cipru.

Romania si Bulgaria sunt singurele tari care au MCV (Mecanismul de Cooperare si Verificare pe Justitie - n.red.), Ungaria nu are.

Acest MCV a fost folosit in ultimii ani de catre Traian Basescu ca o bata a Bruxellesului impotriva adversarilor sai

Dana Grecu: Kovesi, dl Ponta, Kovesi a fost trimisa la Bruxelles.

Victor Ponta: Doamna Pivniceru a trimis-o la Bruxelles.

Romania a fost sistematic slabita pe aceasta tema, a justitiei.

Vreau sa arat ca ce s-a spus ani de zile nu era adevarat.

Dana Grecu: Daca v-am criticat fara argumente, veniti cu argumente si ne cerem scuze. Trebuie sa tineti un pic cont ca oamenii care ne scriu dau tema.

Victor Ponta: Sunt si alte emisiuni in care sunt critica, dar dvs la Antena aveti un drept mai mare, pentru ca ati fost alaturi de noi in linia luptei impotriva lui Basescu.

Aveti un drept mai mare sa fiti nedreapta cu mine.

Dana Grecu: Lupta impotriva regimului Basescu nu prea ne-a iesit.

Victor Ponta: Nu mai sunt in functii de la Anastase, Boc, Flutur...

Dana Grecu: De asta nu inteleg de ce negociati cu Basescu lucruri care nu trebuie negociate. Sa discutam de coabitare.

Victor Ponta: Colaborare. Nu e coabitare, coabitare e in Franta.

Sunt oameni care au suferit mai mult decat mine, Adrian Nastase, dar eu am avut mult de suferit la nivel personal, al familiei, sub regimul Basescu.

Am fost si sunt in continuare una din tintele predilecte.

Dana Grecu: Noi nu am semnat un pact de coabitare.

Victor Ponta: Nici nu trebuie.

Dana Grecu: Ce s-a intamplat in acea noapte?

Victor Ponta: A existat acel acord, am fost patru oameni acolo.

Am fost impreuna cu Dragnea si Antoenscu si am spus ca nu merg fara ei.

Presedintele voia sa merg singur.

A doua zi joi am plecat la Bruxelles pentru a ma vedea cu liderii socialisti, iar dl Basescu cu Barroso si Van Rompuy, s-a dus cu acel act, era in limba romana, un acord care sa-i convinga ca in Romania nu continua o criza politica iar votul oamenilor se va concretiza printr-un guvern USL.

Nu eu am initiat documentul.

Important e ca acel document a fost in serios de toata lumea si e luat in serios si azi.

Dana Grecu: Oare de ce nu ati spus romanilor ca mergeti sa vorbiti cu Basescu?

Victor Ponta: Pentru ca nu a fost nimic planuit inainte

Dana Grecu: Cum va spune, Victor?

Victor Ponta: Imi spune domnule prim-ministru.

Dana Grecu: Daca va cheama acum, sa semnati o hartie, va duceti?

Victor Ponta: Ma duc. Stiam ca trebuia sa avem o discutie despre solutia la criza politica.

Am acceptat sa cautam o solutie de a evita o noua criza politica. Altfel iar il suspendam, o luam de la capat.

Dana Grecu: Ati semnat un acord ca sa fiti premier?

Victor Ponta: Am semnat un acord ca sa se indeplineasca ce s-a intamplat la alegeri. Decizia de a fi premier a fost a USL-ului.

Dana Grecu: Putea presedintele ignora votul masiv?

Victor Ponta: Da, cred ca putea

Dana Grecu: Nu vi se pare ca totusi poate cam mult?

Victor Ponta: Am o uriasa dorinta de a schimba aceste lucruri in noua Constitutie.

Dana Grecu: Pe mine nu are cum sa ma convinga de ce nu a spus oamenilor inainte de a semna. Era o chestiune de fairplay.

Radu Tudor: Pe tine in general nu te convinge premierul. Pe mine ma intereseaza sa raspunda ferm si clar la o chestiune apasatoare. Unde gresesc cei ce spun ca nu mai sunteti antibasescu si ati obtinut un vot masiv pe retorica antibasescu.

Victor Ponta: Aceasta afirmatie e doar o suparare personala. Sunt la fel de antibasescu doar ca, premier, am responsabilitati in plus decat sa fiu antibasescu.

Nu-mi pot permite intotdeauna luxul de a pune pe primul loc antibasismul din mine, asta s-a schimbat.

Nicio secunda nu am devenit mai putin antibasescu.

Trebuie sa explic eu mai des

Radu Tudor: Simt ca aceste sute de mesaje zilnice va reproseaza un lucru: ati ridicat piciorul de pe pedala de acceleratie in ce-l priveste pe Basescu.

Victor Ponta: Cand esti in fruntea unei tari, sunt in fruntea guvernului, dl Basescu a mai pastrat cateva puteri, dar nu mai poti fi la fel de radical ca atunci cand erai sef al opozitiei.

Problemele de zi cu zi devin mai importante decat radicalismul.

Sunt o mie de lucruri pe care as dori sa le fac mai repede, si pe care nu poti obiectiv sa le faci. E pretul pe care il platesti cand treci la implementare.

Dana Grecu: Sunteti pe un trend crescator in sondaje.

Victor Ponta: E temporar.

Radu Tudor: Efectul se va vedea. Am mai auzit ca noi suntem foarte radicali cu Basescu. Uite ca acum o foloseste si Ponta.

In sedintele din USL se vorbeste de radicalsimul Antenei 3.

Victor Ponta: Nici vorba.

Radu Tudor: Nu ma faceti sa spun ce zic ministrii in sedinte, ca punem presiunea prea mare pentru schimbarea lui Basescu.

Victor Ponta: Nu dvs v-ati schimbat, ati ramas la fel de radicali. Cand ai responsabilitatea conducerii, nu mai poti face si spune exact ce gandesti si vrei.

Mentorul meu politic, Blair, spunea mereu ca opozitia e in poezie, guvernarea e in proza.

Radu Tudor: Credeam ca spuneti mentorul meu politic, Nastase.

Victor Ponta: Adrian Nastase e un om pe care l-am respectat intotdeauna.

Radu Tudor: Garantez ca prin faptul ca USL a renuntat la radicalism...

Victor Ponta: Nu USL, cei care suntem in guvern. Ceilalti au ramas la fel de radicali si eu lucru foarte bun.

Nu mai putem fi in fiecare zi la fel de radicali.

Dana Grecu: De asta semnati acord de coabitare si PNL spune ca nu ar fi semnat niciodata.

Este imposibil sa intelegi, oricat de odihnit ai fi.

Victor Ponta: Eu sunt obosit si inteleg de ce

Dana Grecu: Rezistati pana la 8:20 cu noi?

Victor Ponta: Va dati seama ca nu pot sa fug acum.

Dana Grecu: Sunt oameni care acuza lipsa citostaticilor.

Victor Ponta: Am adoptat o lege, s-au intamplat niste lucruri si l-am rugat pe ministrul Sanatatii sa faca o informare - niste lucruri extrem de urate, s-au marit preturile cu care se aduceau medicamentele...

Unifarm a achizitionat mediicamentele, ce fac managerii de spital...

Dana Grecu: Am inteles ca dati sonorul foarte mic la emisiunile mele

Victor Ponta: Cateodata da, cateodata nu.

Dana Grecu: Cu cine va consultati? Spunea mama dvs ca va e frica sa ascultati pareri.

Victor Ponta: Daca imi era frica nu veneam la dvs.

Ati dat dvs cazul unei doamne care a cerut medicamente pentru cancer si a fost trimisa acasa cu mana goala. Am trimis un control si medicamentele erau in biroul managerului, dar nu voia sa le dea.

L-am sunat pe Nicolaescu, si mi-a spus ca nu poate sa-l dea afara. As fi vrut in ziua aia sa fie dat afara.

Sufar cand nu pot sa fiu radical, firea mea e una radicala, fac eforturi sa fiu mult mai poderat.

Dana Grecu: V-a imblanizit presedintele Romaniei.

Victor Ponta: Nu, responsabilitatea functiei, care m-a si albit.

Radu Tudor: Frunzaverde spune ca nu sunt bani.

Victor Ponta: Sunt bani. A fost si scoasa din context declaratia, vorbea cu primarii.

Dana Grecu: Avem mesaje foarte dure, unele nu le putem citi. Acuzatiile de plagiat v-au incurcat la Bruxelles, cum s-au inchis?

Victor Ponta: Nimeni nu mi-a reprosat vreodata asa ceva.

Nu am plagit, e decizi legala data de Comisia de Etica.

Dana Grecu: V-ati linistit cu asta? A fost un scandal la targul de carte din Paris.

Victor Ponta: Au fost vreo 70 de autori romani, poate nu la nivelul extraordinar al dl Cartarescu sau al dl Plesu, dar care au facut cinste Romaniei.

Dana Grecu: Vorbiti cu Basescu despre asta?

Victor Ponta: I-am spus ca nu ii pot ierta asa ceva. Mi-a spus ca asa e in politica, ca si el a trait cu flota. Parca nu e acelasi lucru...

Dana Grecu: Si continuati sa coabitati cu un presedinte care va acuza de plagiat?

Victor Ponta: Ca sa fiu sincer nici eu nu am fost intotdeauna cel mai delicat cu dl presedinte, nu avem ce face, nu o sa moara nimeni.

Dana Grecu: In prima zi dupa alegeri, pe 10 decembrie, intr-un mod neasteptat dl Barroso a spus "salut rezultatul alegerilor din Romania si voi lucra foarte bine cu premierul Ponta".

Victor Ponta: Nu USL va face numirile de priocurori, noile conduceri nu vor fi de partea USL sau Traian Basescu.

Dana Grecu: Spuneti ca USL este perceputa ca o alianta foarte rezonabila de liderii europeni.

Victor Ponta: Din ce in ce mai bine

Dana Grecu: Daca o numiti pe Kovesi o sa va laude si mai mult Bruxelees?

Victor Ponta: Nu, daca numesc doi procurori care au o imagine buna.

Dana Grecu: Si daca presedintele ar numi o gaina.

Victor Ponta: Nu, o gaina nu.

Dana Grecu: Poate o gasca?

Victor Ponta: Nu, nici macar un cocos.

Radu Tudor: Piperea spune ca vor fi concediate peste 1000 persoane la Oltchim si 500 in somaj.

Victor Ponta: Raspunsul CE fata de un imprumut e unul negativ, Oltchim a beneficiat deja de ajutor de stat, bani de la buget nu avem voie sa dam.

Singura solutie e restructurare si finantare de la banci si traderii care cumpara productia pentru ca o mare parte si nu toti sa-si poata pastra locurile de munca.

In aceste trei luni nici macar acel investitor gonit de Dan Diaconescu nu a dat semne de revenire.

Am spus tot timpul ca o restructurare nu va implica pastrarea tuturor locurilor de munca.

Nu stiu cati oameni vor pleca

Dana Grecu: Este un esec al dvs?

Victor Ponta: Nu, e una din nenumaratele probleme amanate si pe care eu am decis sa o rezolv acum. Nu le mai putem amana, le-a amanat toata lumea.

Imi asum ca voi scadea de la 50% cota de incredere.

Vreau ca dl Crin Antonescu sa castige la anul.

Dana Grecu: Eu cred ca pe Antonescu o sa-l ajute foarte mult ca o puneti pe Kovesi la DNA.

Victor Ponta: Dar nu o pune dl Antonescu. Sper sa nu fiu un bolovan la piciorul domnului Antonescu.

Daca eu o sa fiu o problema pentru candidatul nostru la prezidentiale, imediat las alt prim-ministru.

Dana Grecu: Ce se intampla cu pensiile militarilor?

Victor Ponta: 90% au castigat dupa recalculare, 10% au de pierdut. Incercam sa le redam oamenilor onoarea si pe masura ce rusim sa le reparam si pierderile financiare.

E vorba de cei care nu au avut stagiul complet de cotizare.

Trebuie sa indreptam aceasta situatie.

Dana Grecu: Poate il implicati pe dl Oprea, nasul dvs.

Victor Ponta: Pe dl Oprea il felicita cei 90% care au avut de castigat.

Dana Grecu: Gazele de sist. Care e pozitia dvs?

Victor Ponta: Sunt organizatii, unele ecologiste, altele religioase, o combinatie extrem de interesanta.

Problema pretului la gaze e una fundamentala, pentru populatie si industrie, care se inchide, e necompetitiva.

Una din marile companii europene a deschis fabrica in SUA in defavaorea Romaniei.

Eu sunt pentru explorari si daca se va descoperi ca Romania poate exploata gaze de sist in conditii sigure de mediu voi fi in favoare.

Nu vreau sa mai importam gaze din Rusia, la pretul actual, si nu vreau sa mai fim dependenti de importuri.

E foarte important sa nu mai fim dependenti energetic

Nu se poate mai repede de 5 ani, explorarile nu au niciun efect, doar exploatarea.

Radu Tudor: Dati oamenilor garantia ca nu sunt probleme de mediu.

Victor Ponta: Daca se vor da licente de exploatare, se va face doar cu respectarea standardelor americane si europene de mediu.

Daca vom avea gaze din Romania la un sfert din cele importate din Rusia va fi un lucru extraordinar.

Dana Grecu: Deci sunteti de acord cu exploatarea gazelor de sist?

Victor Ponta: Da.

Dana Grecu: Ce constructor auto vine in Romania?

Victor Ponta: Am aprobat in Guvern memorandumul pe lista confidentiala, dupa ce indeplinesc procedurile in cadrul companiei fac ei public.

Mi-a parut rau ca am facut acest lucru

Radu Tudor: A aparut atunci pe o agentie favorabila dl Basescu ca BMW a dezmintit orice investitie in Romania.

Victor Ponta: Noi nu avem memorandum cu BMW. de aia mi-a parut rau ca am spus pentru ca incep imediat presiunile.

Dana Grecu: Cate locuri de munca ar putea dezvolta?

Victor Ponta: Sunt cele mai importante investitii de anul trecut si anul asta cele in energie, cei doi mari producatori de masini, sunt mari compenii Michelin, Siemens, care investesc in Romania.

Conform cifrelor oficiale, s-au creat 140.000 de locuri de munca in plus de cand am preluat guvernarea.

Radu Tudor: Stiti cand suntem in Romania...

Victor Ponta: Va spune INS cand va publica cifrele referendumului.

Radu Tudor: Are vreo legatura cu referendumul?

Victor Ponta: Nu. Cat timp Curtea Constitutionala a spus ca cele 3,5 mil de romani din strainatate sunt luati in considerare la cvorum.

Dana Grecu: Aveti un guvern extrem de puternic. Ce le dati oamneilor?

Victor Ponta: O alta tara, organizata altfel decat a fost organizata in ultimii ani.

Data viitoare sa ma chemati in echipa sa ma apere si pe mine cineva.

Radu Tudor: Ati promis jos Basescu

Victor Ponta: Dar se intampla.

Dana Grecu: Faceti ceva pentru Voronet? Sa aiba bani pentru conservare?

Victor Ponta: Exista o singura solutie, discutata cu arhiepiscopul Suecevei, din veniturile regiei Padurilor Suceava o parte importanta sa ramana pentru sustinerea monumentelor istorice din Bucovina. Eu sustin aceasta solutie

Dana Grecu: Concluzia mea e ca nu v-am jupuit, cum spune Lazaroiu.

Victor Ponta: De ce-l bagati in seama pe dl Lazaroiu?

Dana Grecu: Dar pe Basescu de ce-l bagati in seama?

Victor Ponta: Pentru ca nu am ce face.

Dana Grecu: Am inteles ca e foarte posibil sa o numiti pe Kovesi la DNA, ca e o intelegere cu Basescu.

Victor Ponta: Nu am o intelegere cu Basescu.

Dana Grecu: Si daca presedintele insista, nu e cazul sa incepeti suspendarea lui Basescu.

Dana Grecu: Poate va razganditi cu doamna Kovesi.

Victor Ponta: Sa-l punem pe Morar sef la DNA?

Statul roman si guvernul va crea locuri de munca. El trebuie sa creeze un mediu favorabil de afaceri.

Dana Grecu: Mai aveam intrebari pentru vreo doua ore.

Victor Ponta: Nu mai vin singur, vin cu Crin si cu Daniel, sa mai ia si ei.