Tribunalul Bucuresti a decis, luni, ca Irina sa fie incredintata temporar mamei ei, Monica Columbeanu, admitand astfel recursul acesteia fata de decizia Judecatoriei Buftea, care daduse fetita in grija tatalui, pana la solutia finala privind divortul.

Irinel Columbeanu va trebui sa plateasca Monicai, lunar, suma de 2.000 de lei, pentru ingrijirea fetitei.

Luni, in sala de judecata au fost prezenti atat Irinel, cat si Monica Columbeanu.

Irinel Columbeanu a acuzat-o, luni, pe Monica Columbeanu ca a practicat prostitutia, sustinand ca are probe cu tarifele pe care le cerea aceasta "la un moment dat". In timpul sedintei de judecata, Irinel si Monica au fost intrebati ce pensie alimentara ar fi dispusi sa plateasca pentru micuta Irina. Irinel a spus ca ar da 2.000 de lei lunar, in timp ce Monica le-a spus judecatorilor ca va da "atat cat e nevoie".

Referitor la sotul sau, Monica a sustinut ca acesta nu s-ar fi interesat niciun moment de Irina, in perioada cat ele au fost plecate in SUA si ca de fapt, ea a fost cea care a mentinut relatia tata-fiica, cerandu-i lui Irinel sa discute cu fetita pe internet, relateaza Mediafax.

Monica a mai spus ca dupa ce fetita a ajuns in tara si in perioada in care ea a mai ramas in SUA, a mentinut legatura doar cu fetita prin intermediul mamei sale, din cauza unor mesaje de amenintare primite de la sotul ei.