Doi tineri indragostiti si o masina pornita. Pana unde se poate ajunge. Doi iubiti din provincia chineza Hunan, din sudul Chinei, au ajuns cu masina in parcarea de pe acoperisul unei cladiri, in cautarea catorva clipe de intimitate, scrie Daily Mail . Cand atmosfera s-a incins, cei doi s-au decis sa lase motorul pornit pentru a putea profita de aerul conditionat. Insa luat de val, soferul, Qiao Hou, a bagat masina in marsarier, iar autovehiculul a inceput sa se deplaseze in spate, spargand zidul de protectie. Perechea a fost salvata de la moarte de catre trecatorii care au auzit tipetele disperate ale prietenei lui Qiao Hou, scrie Gandul.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Un artist a realizat in 35 de ani o sculptura impersionanta din 100.000 de bete de chibrit. Scott Weaver a lipit 100.000 de bete de chibrit astfel incat sa rezulte cea mai complexa sculptura de acest gen. Barbatului i-au trebuit 35 de ani pentru a realiza aceasta opera de arta si inca nu a renuntat sa o mai completeze. Barbatul estimeaza ca a petrecut in jur de 3.000 de ore lucrand la proiectul sau la care a folosit bete de chibrit aduse din lumea intreaga, scrie Click.

TOP 24 cei mai tari veterani ai culturismului! Daca in fotbal jucatorii se retrag la 30-40 de ani, in culturism, daca esti constiincios, poti ajunge veteran. Uite exemple de culturisti care au reusit sa isi depaseasca limitele: cel mai tanar din imagini are 60 de ani. Dintre toate insa, imaginea unui culturist face senzatie pe internet. Nimeni nu reuseste sa isi explice cum este posibil sa-ti dezvolti corpul intr-o asemenea maniera si sa-ti dezvolti "o a doua fata", citim pe Sport.ro.

O actrita porno a fost reclamata la politie pentru ca a facut un show erotic intr-un fast-food. Actrita cu nume de scena "Juicy Julie", in varsta de 42 de ani, i-a scos din sarite pe clientii unui fast-food din Hamburg dupa ce a facut un adevarat show erotic in fata lor. Aceasta se misca lasciv cu picioarele desfacute pe o banca, in timp ce se dezbraca, iar insotitorul sau o filma. Indignati de vulgaritatea actritei clientii au sunat la politie si, in ciuda faptului ca femeia si cameramanul au plecat, autoritatile au dat de urma lor dupa numarul de inmatriculare luat de martori, scrie Libertatea.

Porcul cu fata de om, aparitia mutant pentru care oamenii dau vina pe extraterestri. Fermierii dintr-o comuna din Guatemala cred ca au fost vizitati de extraterestrii dupa ce un porc extrem de desfigurat s-a nascut in ultima zi a lui august. Porcusorul, descris ca avand puternice trasaturi umane, s-a nascut in aceeasi seara in care mai multe lumini ciudate au fost remarcate pe cer, citim pe stirileprotv.ro

Minele de sare de la Turda, decor pentru Batman. Regizorul Chris Nolan a considerat ca nu exista un loc mai potrivit, in lumea intreaga, pentru a semana cu pestera lui Batman, decat minele de sare de la Turda. Acesta a ales sa filmeze mai multe cadre in salina din judetul Cluj pentru ultima productie, numita "The Dark Knight Rises", scrie Click.