Le-a dat colegilor de la serviciu prajituri cu canabis, din greseala. Femeia a gasit punga cu prajituri in frigider si, nestiind ca le-a facut fiul ei si ca aveau droguri, le-a dus la locul de munca si si-a servit colegii. La scurt timp dupa ce acestia le-au mancat, au inceput sa aiba ameteli si sa se simta ciudat, astfel au crezut ca au fost otraviti si au alertatt autoritatile. Ofiterii care au investigat cazul au stabilit ca prajitura a fost de vina, iar cand au trimis-o la laborator, au aflat ca era vorba de canabis, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

"Nevasta, ia 200 de milioane . Plec cu un barbat!" Dupa ce s-a indragostit de designerul de moda Roubi L'Roubi (foto stanga), in varsta de 42 de ani, omul de afaceri de origine belgiana Pierre Lagrange (49 de ani) ar face orice sa scape de nevasta. Barbatul are o avere estimata la circa 400 de milioane de euro si, in urma divortului de Catherine, care i-a daruit 3 copii, ar putea sa ramana fara jumatate din bani. Dar lui Lagrange nu-i pasa. Si-a pus in cap sa guste fericirea din plin langa amant, asa ca nu se sinchiseste ca pierde aproape 200 de milioane de euro. Catherine, a acceptat linistita divortul care a demarat luna trecuta. Integral in Click.

Accident uluitor in Germania! A parcat pe masina vecinilor. Un pensionar din Thringen, Germania, tocmai se intorcea acasa si voia sa-si parcheze masina pe aleea din fata garajului sau. In loc sa franeze, batranul a apasat pedala de acceleratie pana in podea si a "zburat" cu masina marca Daihatsu de pe aleea lui pana pe aleea de alaturi, "parcand" deasupra unui Volkswagen Golf rosu. Mai multi vecini au iesit repede din casa si s-au grabit sa-l ajute pe soferul confuz, dupa care s-au chinuit sa mute masinile. Desi ambele autoturisme au fost serios avariate, batranul a scapat fara nicio rana, relateaza Cancan.

Un adolescent brazilian s-a masturbat pana a murit. Un tanar din Brazilia a murit, zilele trecute, dupa ce s-a masturbat de 42 de ori in aceeasi noapte. Adolescentul de 16 ani era dependent de acest fel de satisfacere sexuala si chiar isi invita uneori colegii si prietenii sa il urmareasca prin webcam. Parintii tanarului voiau sa vorbeasca cu un medic pentru a le trata fiul, dar au tot amanat momentul, pana cand a fost prea tarziu. Din pacate, zilele trecute, brazilianul a decedat dupa ce s-a masturbat incontinuu, de 42 de ori la rand, anunta Libertatea.

Graniţa dintre India şi Pakistan este atât de luminată, încât poate fi văzută din spaţiu! Linia şerpuită luminoasă ce se întinde pe o lungime de câteva sute de kilometri şi poate fi observată de pe Staţia Spaţială Internaţională, reprezintă frontiera dintre India şi Pakistan. În imagine pot fi observate şi luminile oraşelor din apropierea graniţei: Lahore şi Islamabad din Pakistan, în partea de jos a imaginii şi New Delhi, India, în partea de sus. Motivul pentru care frontiera este vizibilă şi din spaţiu este decizia guvernului indian de a monta proiectoare puternice de-a lungul graniţei cu Pakistan, pentru a preveni infiltrarea teroriştilor, dar şi traficul cu arme şi muniţii, informeaza Click.