Un militar american face senzatie in Afghanistan! Opreste masini cu pusca in mana doar ca sa le spele parbrizul. Un soldat american plecat la lupta in Afghanistan a gasit o noua modalitate de distractie. Opreste masinile cu pusca, pentru ca mai apoi sa...le spele parbrizul. Comportamentul americanului aduce foarte mult cu cel al romanilor din Gara de Nord, numai ca, din fericire, acestia nu au in dotare si arma de foc a soldatului, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

A murit dupa ce si-a injectat grasime de vaca in fata. O femeie din Illinois, Statele Unite, si-a gasit sfarsitul dupa ce a incercat sa-si faca fata sa para mai tanara, injectandu-si grasime din carne de vita. Janet Hardt, in varsta de 63 de ani, mai facuse acest lucru de cateva ori inainte, insa de aceasta data, la scurt timp dupa ce si-a facut injectiile, se pare ca a avut o reactie alergica si i-au aparut urme de arsuri in zona buzelor si barbiei. Femeia s-a prezentat la spital cand a simtit senzatiile de usturime pe fata, dar a murit la cateva ore dupa ce a fost luata in primire de medici, relateaza Libertatea.

Uite asa se citeste o carte! Un grup de femei lipsite de inhibitii din New York au infiintat cel mai ciudat club de lectura din lume. Acesta se numeste sugestiv "Societatea Topless de Apreciere a Fictiunii in Aer Liber". Si tinerele apreciaza intr-adevar literatura de calitate. Ele renunta pret de o ora pe zi la bluze si se refugiaza in parcuri, pe spatiile verzi, pe peluzele din campusurile studentesti si chiar pe falezele de promenada pentru a savura o carte buna in sanii goi. Evident, oricine poate intra in club, sustin cele 30 de tinere indragostite de literatura de calitate. Cu conditia sa fie femeie si sa aiba curaj sa citeasca nestingherita in sanii goi, pe strada. Conform membrelor societatii, "in zilele noastre nu se mai citeste deloc" si asta pentru ca "oamenii nu stiu cat de sexy poate fi lectura in aer liber". Integral in Click.

Ce spun "dusmanii" romanului de pe Youtube care s-a filmat cu teancuri de euro - "Ai carat moloz ca boul...". Cristi Boieru, romanul din strainatate care s-a filmat cu teancuri de euro si a starnit indignare in randul internautilor, este protagonistul a patru filmulete postate pe Youtube. Romanul care spune ca munceste in Germania, sustine ca a castigat 30.000 de euro intr-o singura zi. "Uite asa sta Cristi Boieru pe timp de criza. Cu d-astia. Mai intoarce s-asa. 30.000, atat. Pachete. Asa sta Cristi Boieru. Ce vrei frate? La munca! Altii munceste 15 ani pentru atat. Eu muncesc o zi. Aoleu, ma duc la Dubai! Gata", sustine protagonistul filmului."Bine, Cristache, tine-o tot asa!", se autoincurajeaza barbatul. In cel de-al doilea filmulet, Cristi Boieru, la bustul gol, cu bermude portocalii si chilotii la vedere, danseaza lasciv intr-o camera ravasita, pe ritmuri de manele. Incurajat de prieteni, barbatul danseaza si aplauda frenetic. Din cand in cand, miscandu-se unduitor exclama: "Uite-asa! Vezi aicea!", informeaza Gandul.

Un elan beat a ramas blocat intr-un copac. Un elan, care potrivit localnicilor s-ar fi comportat ca si cum ar fi fost beat, a fost descoperit incurcat in crengile unui mar de catre un suedez, care a ramas uimit cand a dat de animalul blocat in copac. Barbatul care l-a descoperit, Per Johansson (45 de ani) a povestit ca a auzit mugete venind dinspre gradina casei de vacanta a vecinului sau si s-a dus repede sa vada despre ce este vorba. A ramas mut de uimire cand a vazut intr-un copac o femela de elan zbatandu-se intre crengile unui copac. Animalul parea in stare de ebrietate, deoarece mancase mere fermentate. Cu ajutorul politiei si al unor echipe de salvare, barbatul a reusit sa elibereze elanul dupa ce-au fost taiate crengi din copac, informeaza Libertatea.