Doua OZN-uri, in colturi diferite de lume, in aceeasi zi si la aceeasi ora! Mai multi locuitori din Japonia si Canada au filmat ceea ce sustin ca sunt OZN-uri, iar imaginile sunt impresionante. Unul dintre OZN-uri a fost surprins de camerele de luat vederi cand cobora in coloana de fum eliberata de vulcanul Sakurajima, din sudul Japoniei. Cei care au studiat imaginile sunt siguri ca nu e vorba despre un avion sau despre un elicopter. Un astfel de obiect zburator neidentificat a fost filmat si in Ontario. El avea o culoare deschisa, zbura in semicercuri si stralucea. Ambele OZN-uri si-a facut aparitia pe 8 septembrie 2011, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

3,5 milioane de euro - cea mai scumpa jucarie din lume! A fost construita cea mai scumpa masina de jucarie din lume. Costa 3,5 milioane de euro si este produsa din carbon, diamante, aur si platina. E vorba despre copia Lamborghini Aventador LP 700-4. Constructorului, germanul Robert Gulpen, i-au luat 500 de ore de munca manuala pentru a-si duce la bun sfarsit planul maret. Originalul, Lamborghini Aventador LP 700-4, valoreaza 303.450 euro, de 12 ori mai putin decat cel in miniatura. Iar cel mai interesant este ca mai mult de 12 persoane din intreaga lume au cerut ca automobilul de jucarie sa le fie rezervat, anunta Click.

Un american a incercat sa-si prajeasca organele genitale. Un american din Seattle a fost gasit, weekendul trecut, intr-un parc din oras in timp ce facea... gratar cu organele sale genitale. Barbatul facuse un foc in parc si se prajea pur si simplu, deasupra lui. Cand a fost gasit de autoritati, americanul se misca incet deasupra flacarilor, incercand sa se... arda uniform. Potrivit politiei, acesta avea niste gauri in pantaloni, in dreptul fundului si a organelor genitale si nu parea sa sufere de arsurile pe care si le provoca. Intrebat ce face, barbatula raspuns calm ca vrea sa pregateasca niste... "carnati la gratar", facand aluzie la penisul sau. Americanul a fost luat de politisti si dus, pentru evaluare, la un centru psihiatric, informeaza Libertatea.

O cireada de vaci, fascinata de jazz! Asta da muuuzica! O cireada de vaci din Franta a fost cucerita, de-a dreptul, de un cvintet de interpreti de jazz din New Orleans, SUA. Animalele isi vedeau linistite de iarba pe care o pasteau pe o pasune din Autrans (sud-estul Frantei), cand muzicienii au inceput sa le cante si sa le incante. Rand pe rand, vacutele s-au apropiat de gard, demonstrandu-le artistilor americani cat de melomane sunt. Pana la finalul mini-concertului, animalele erau adunate toate la marginea pasunii, spre deliciul privitorilor, care au fost incantati sa constate ce gusturi bune au bovinele in materie de muzica, scrie Cancan.

Cine a zis ca banii nu cresc in copac? Iata un obicei putin cunoscut! Intr-o padure din Marea Britanie, mai multi copaci batrani contin sute de monede in trunchiurile lor. Nimeni nu a reusit sa clarifice prea bine aceasta situatie, toata lumea facand presupuneri asupra datarii obiceiului. Ciudatul peisaj poate fi intalnit in zona muntoasa a Scotiei, mai precis in Peak District. Se presupune ca cei care au trecut in timp prin aceasta zona au batut monede, cu piatra, in copaci pentru a intalni norocul. Spectacolul este unic. Aici pot fi intalnite monede vechi de sute de ani deteriorate de trecerea veacurile si "inghitite" de copacii seculari, anunta Click.

Produse culinare erotice. Tu ai manca asa ceva? Prajiturile in forma de instrumente muzicale, mingi de fotbal sau alte obiecte nu mai sunt la moda decat la petrecerile pentru copii. Adultii insa au acum posibilitatea sa surprinda invitatii cu produse culinare erotice. Daca vrei o petrecere nonconformista si invitatii tai sunt lipsiti de inhibitii, atunci tot ce-ti ramane de facut este sa comanzi un tort in forma de penis, de sani sau poti da orice forma fanteziilor tale sexuale. Erotic Cakes Backery este locul unde newyorkezii isi pot comanda o astfel de prajitura, iar cofetarii sunt dispusi la orice idee indiferent cat ar fi ea de trasnita. Jerry Smith, proprietarul cofetariei sustine ca este deschis la orice sugestie si nu ezita sa faca prajituri in orice forma i se cere. Acest lucru face ca numarul clientilor sai sa creasca in mod constant, iar produsele culinare erotice sunt cele mai cerute, informeaza Libertatea.

Ce au patit doi miri: Parasiti la altar de... preot. Doi britanici care s-au casatorit civil in urma cu un an, in Las Vegas, au cheltuit peste 9.000 de lire (10.500 euro), pentru a avea parte de o nunta de vis in Spania. Gary, 51 de ani, si Marie Mead, 41 de ani, si-au dus 74 de rude si prieteni intr-o statiune din Spania, au facut chiar si o repetitie - totul, pentru a se trezi in ziua cea mare ca i-a parasit preotul. Cand au ajuns cu tot alaiul la biserica, mirii au gasit lacasul de cult incuiat si n-a fost chip sa mai dea de preotul cu care au aranjat ceremonia religioasa. Daca tot au cheltuit atatia bani si toata lumea era trasa la patru ace, britanicii s-au gandit ca nu avea niciun rost sa ramana si fara petrecere, asa ca s-au dus la localul rezervat si au incercat sa-si imagineze ca au apucat sa spuna "da" in fata altarului, scrie Cancan.