Descoperire fabuloasa a unei fetite! A gasit o fosila de 160 de milioane de ani. Emily Baldry poate fi considerata una dintre cele mai de succes arheologe din Marea Britanie dupa ce a gasit, la numai cinci ani, o fosila din era Jurasicului, care are nu mai putin de 160 de milioane de ani. Micuta, acum in varsta de sase ani, se juca prin parc cu un harlet cand a descoperit fabuloasa creatura. Tatal sau a ajutat-o sa o scoata din pamant si a dat-o, ulterior, specialistilor, care au restaurat fosila timp de un an si i-au dat posibilitatea lui Emily sa pozeze cu tezaurul arheologic, informeaza Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Maimuta mutata de la zoo ca sa se lase de fumat. Urangutanul Shirley, in varsta de 25 de ani, a fost mutat de la Gradina Zoologica din statul Johor, Malaysia, intr-una dintr-un stat vecin, iar de aici va fi transportat pe insula Borneo in numai cateva saptamani. Shirley a devenit vedeta, recent, cand au aparut fotografii cu ea (caci e femela) fumand chistoace de tigari aprinse de turisti, relateaza Libertatea.

Giumbusluc cu gustarea preferata Un catel face echilibristica cu biscuiti. Istetul patruped a fost dresat de iubitul stapanei lui sa tina pe bot adevarate turnuri din biscuiti. In timp ce barbatul pune biscuit peste biscuit, simpaticul caine abia clipeste, atent sa nu strice deliciosul turn. Ba mai mult, animalul a ajuns sa fie atat de disciplinat incat poate tine biscuiti si in gura, in timp ce sta cu burta in sus. Desi saliveaza de pofta, cainele nu se indura sa strice stiva si asteapta linistit sa se dea startul la infulecat. In schimbul fiecarei reprize de echilibristica, animalul primeste trei biscuiti, pe care ii savureaza, dand din coada, scrie Cancan.

Ei sunt cei mai batrani siamezi din lume. Gemenii Lori si George Schappell s-au nascut lipiti la cap, in urma cu o jumatate de secol, in Pennsylvania, SUA. Ei sustin ca duc vieti normale. Au in comun 30% din lobul frontal al creierului si vase de sange cruciale, ceea ce face sa nu fie posibila separarea lor. Medicii erau convinsi ca siamezii nu vor trai mai mult de 30 de ani. Initial, George s-a nascut fata si a fost numita Dori, dar acum 4 ani si-a schimbat sexul, fiindca se simtea barbat. De mici, au fost date la o institutie pentru persoane cu dizabilitati mentale, desi nu au astfel de probleme. La scoala au avut numai note bune, iar Lori a absolvit liceul. Ea a avut mai multi iubiti si chiar a fost logodita, dar logodnicul a fost ucis inainte de a se casatori. Cand sora lui se iubeste cu barbati, George citeste o carte. Integral in Click.

Un copil suge lapte direct de la vaca. Un pusti din Cambodgia traieste cu lapte, dar nu cumparat si baut regulamentar din pahar si nici de la mama lui, ci supt direct de la vaca din curte. Um Oeung are un an si zece luni si, recent, dupa ce a vazut cum vitelul bea lapte de la mama lui, a inceput si el sa suga direct de la ugerul vacii. Animalul nu s-a impotrivit si nici parintii baietelului nu au avut multe de comentat, deoarece pustiul nu prea vrea sa mai manance nimic altceva. Cand ii e foame, merge la vaca, suge niste lapte si apoi e multumit, anunta Libertatea.

A reusit sa "devoreze" cel mai mare mic dejun. Steven Magee, 29 de ani, e prima persoana care a reusit sa infulece un mic dejun de 7.500 de calorii, la provocarea localului Hungry Hossee Gafe din Corby, Marea Britanie. Timp de 6 ani, 60 de clienti au mai incercat sa faca acest lucru, dar nu au reusit. Masa a constat din: 6 carnati, 3 burgeri de vita, 3 oua prajite, 3 felii de sunca, 3 portii de budinca, 3 portii de fasole, 3 portii de ciuperci, 3 portii de cartofi prajiti, 3 portii cartofi natur, 3 portii de paine prajita, 3 felii de paine cu unt, 3 felii de paine prajita cu sunca, 6 cani de ceai. Micul dejun urias ar fi costat 14 euro, dar era oferit gratis oricui incerca sa-l infulece, informeaza Click.